-
پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان
سلام
من الآن نمی دونم چم شده ، هوا سردتر شده ، ولی من همش دارم یخ می زنم ، هر چی لباس می پوشم ، میرم زیر پتو بازم سردمه ، سرمایی هم نیستم ، جوریم که به ګرما انګار حساسیت دارم ، اګه خیلی حس ګرما بهم دست بده ، حالم بهم می خوره ، ولی الآن نمی دونم چرا اینطوری شدم ، انګشتام همشون سردن ، از دیشب این طوری شدم ![taajob2]
خب الآن من چم شده ؟[soal]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
سلام
من الآن نمی دونم چم شده ، هوا سردتر شده ، ولی من همش دارم یخ می زنم ، هر چی لباس می پوشم ، میرم زیر پتو بازم سردمه ، سرمایی هم نیستم ، جوریم که به ګرما انګار حساسیت دارم ، اګه خیلی حس ګرما بهم دست بده ، حالم بهم می خوره ، ولی الآن نمی دونم چرا اینطوری شدم ، انګشتام همشون سردن ، از دیشب این طوری شدم ![taajob2]
خب الآن من چم شده ؟[soal]
سلام
اصطلاحی به نام سردی کردن رو حتما شنیدی فکر کنم شما هم سردیتون شده[tafakor]. .... چون وقتی کسی هم سردیش میشه علاوه بر علائمی که گفتی تکرر ادرار هم داره که اونم به خاطر تاثیر سرماست.
در این موارد نوشیدنی داغ و مواد گرم راه چاره ست....یکی از آشناترین هم آب جوش نبات [cheshmak]
سلامت باشید[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام
اصطلاحی به نام سردی کردن رو حتما شنیدی فکر کنم شما هم سردیتون شده[tafakor]. .... چون وقتی کسی هم سردیش میشه علاوه بر علائمی که گفتی تکرر ادرار هم داره که اونم به خاطر تاثیر سرماست.
در این موارد نوشیدنی داغ و مواد گرم راه چاره ست....یکی از آشناترین هم آب جوش نبات [cheshmak]
سلامت باشید[golrooz]
نه وقتی کسی سردیش می کنه ، دل درد هم داره ، من دلم درد نمی کنه ، تکرر ادرار هم ندارم خانمی ![golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
نه وقتی کسی سردیش می کنه ، دل درد هم داره ، من دلم درد نمی کنه ، تکرر ادرار هم ندارم خانمی ![golrooz]
اما من هر وقت سردیم میشه دل درد ندارم فقط دست و پام یخ میزنه و همش احساس سرما میکنم ولی با آب جوش نبات خوب میشم[cheshmak] البته من در این مواقع جوراب هم میپوشم چون گرما از ناحیه پا خیلی به گرمای بدن کمک میکنه.....خب تکرر ادرار ویژگی حتمی نیست و این فقط یک علامت بود مثل همین دل درد که یکی داره و یکی نداره
-
من وقتی زیاد پای سیستم میشینم (یعنی رو صندلی کامپیوتر) و حواسم خیلی به چیزی تمرکز کرده و اصلا حالیم نمیشه انگشتای پام در چه وضعیه.یوقت دیدی دارم بهشون فشار میارم.ولی اغلب وقتی به خودم میام میفهمم پاهام یخ کرده اساسی.
طبیعی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
من وقتی زیاد پای سیستم میشینم (یعنی رو صندلی کامپیوتر) و حواسم خیلی به چیزی تمرکز کرده و اصلا حالیم نمیشه انگشتای پام در چه وضعیه.یوقت دیدی دارم بهشون فشار میارم.ولی اغلب وقتی به خودم میام میفهمم پاهام یخ کرده اساسی.
طبیعی هست؟
سلام
یعنی پاهاتونو شل و سفت میکنید دیگه(منقبض و منبسط) و انگشتا رو در هم میپیچید؟؟
طولانی نشستن روی صندلی باعث میشه جریان خون از پاها به سمت بدن خیلی خوب انجام نشه....مطمئنا دیدید که وقتی یک عضو رو سفت ببندیم زود کبود میشه و یخ میزنه...علت کبود شدنش اینه که خون یک جا میمونه و اکسیژن خون کم میشه و رنگش کبود یا به اصطلاح سیانوزه میشه....علت سرد شدنش هم اینه که خون جریان نداره و یکجا موندنش باعث شده....حالا در پاها هم همین عمل اما نه با اون شدت که پاها سیانوزه بشن ولی به مرور سرما در پاها ایجاد میشه....البته اینم بگم اینا تحلیلای ذهنی هستن...شاید علت دیگه ای هم داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام
یعنی پاهاتونو شل و سفت میکنید دیگه(منقبض و منبسط) و انگشتا رو در هم میپیچید؟؟
طولانی نشستن روی صندلی باعث میشه جریان خون از پاها به سمت بدن خیلی خوب انجام نشه....مطمئنا دیدید که وقتی یک عضو رو سفت ببندیم زود کبود میشه و یخ میزنه...علت کبود شدنش اینه که خون یک جا میمونه و اکسیژن خون کم میشه و رنگش کبود یا به اصطلاح سیانوزه میشه....علت سرد شدنش هم اینه که خون جریان نداره و یکجا موندنش باعث شده....حالا در پاها هم همین عمل اما نه با اون شدت که پاها سیانوزه بشن ولی به مرور سرما در پاها ایجاد میشه....البته اینم بگم اینا تحلیلای ذهنی هستن...شاید علت دیگه ای هم داشته باشه
اره انگشتا جمع شده به زمین یا به پایه صندلی فشار وارد میکنه[nadidan]
فکر کنم همین باشه.چون جدیدا یاد گرفتم هر 45 دقیقه که نشستم 10 دقیقه پا میشم میرم یه چرخی میزنم [nishkhand] بهتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اره انگشتا جمع شده به زمین یا به پایه صندلی فشار وارد میکنه[nadidan]
فکر کنم همین باشه.چون جدیدا یاد گرفتم هر 45 دقیقه که نشستم 10 دقیقه پا میشم میرم یه چرخی میزنم [nishkhand] بهتره
برای انقباض پاها خوب بهترین کار ترک عادته که شما هم میگید وقتی حواستون نیست اینکار رو میکنید[tafakor]....میشه یه کاری کرد مثلا یه خودکار لای انگشتای پاتون ببندید بعد موقعی که حواستون نیست اگر بهش فشار وارد کردید دردناک منیشه واسه این خودبخود برای کاهش درد اینکار رو کمتر انجام میدید تا اینکه دیگه ترک میشه[cheshmak]....خوب بید؟؟ فی البداهه بود[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
اما من هر وقت سردیم میشه دل درد ندارم فقط دست و پام یخ میزنه و همش احساس سرما میکنم ولی با آب جوش نبات خوب میشم[cheshmak] البته من در این مواقع جوراب هم میپوشم چون گرما از ناحیه پا خیلی به گرمای بدن کمک میکنه.....خب تکرر ادرار ویژگی حتمی نیست و این فقط یک علامت بود مثل همین دل درد که یکی داره و یکی نداره
یه چیزی ، من از صبح جوراب نمدی پام کردم ، یه عالمه هم لباس پوشیدم ، ګرمی هم خوردم ، خودم دیګه سردم نیست ولی انګشتای دست و پام یخه یخه انګار تو یخ بوده واقعاً ، کمبود آهن و این چیزا هم اصلاً ندارم .[soal]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
یه چیزی ، من از صبح جوراب نمدی پام کردم ، یه عالمه هم لباس پوشیدم ، ګرمی هم خوردم ، خودم دیګه سردم نیست ولی انګشتای دست و پام یخه یخه انګار تو یخ بوده واقعاً ، کمبود آهن و این چیزا هم اصلاً ندارم .[soal]
سلام دوست من
علت سرد شدن دست و پا فقط کمبود آهن نیست اونم شما که میگید یدفعه سردتون شده...علتاش یکی همین کاهش دمای بدنه...درسته الان خودتون سردتون نیست اما دست و پاهاتون هنوز سرده
یکی از ساده ترین علل میتونه سرد بودن محیط باشه یعنی محیطتون از حالت عادی سردتر شده
میتونید کمی نرمش انجام بدید....مثلا از مچ دست و پا اونا رو بچرخونید و انگشتان رو حرکت بدید
یا انیکه دستتون رو زیر آب گرم نگهدارید که کاملا گرم بشن بعد هم با سشوار خشک کنید یا از همون اول فقط با سشوار خشک کنید ....الان هم فکر نکنم بخاری روشن باشه که بخوام بگم از اون طریق گرم کنید.....بعد که کاملا گرم شدن یکم توی جوراب نگهدارید یکم که بگذره خوب میشه
البته در خانمها میتونه علت این سرد شدن ها هورمونی باشه....سطوح بالای هورمون استروژن باعث حساست بیشتر به دما میشه ..... این هورمون در نیمه اول سیکل قاعدگی افزایش پیدا میکنه و نزدیک تخمک گذاری به بیشترین حد خودش میرسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
طبیعی هست؟
عاقا گه گداری به پاتون یه نگاهی بندازید....
یهو دیدید سیانوز شد انگشتتون نکروز شد اونوقت مجبور میشی بری بیمارستان قطع کنی انگشت پاتو! [nishkhand]
-
با سلام من یک چند ماه یا بیشتره که سر گیجه و سر درد دارم البته شدید و وقتی که عینکمو میزنم بازم خیلی سرم درد میگره در دو حالت نمیدونم چی کار کنم عینکو بزنم یا نزم به غیر از اون هم برای سر درد و سرگیجه روزمره چی کار کنم ؟اگه میشه زودتر جوابمو بدید چون این چند هفته گذشته از مهر پدرم در اومد تا تونستم درسامو بخونم
-
http://www.uc-njavan.ir/images/nrytdlux4pws93062e.jpgسلام این وسیله که برای نمونه گیری ازمایش استفاده می شود ایا یک بار مصرف است وبرای هرکس یک بار قابل استفاده است یا فقط سوزنش را عوض می کنند
-
اول از همه سلام عرض می کنم و تشکر میکنم بابت پاسخگویی پزشکان عزیز سایتمون
چند وقتی هست که شب ها ( حوالی غروب ) نوک انگشتان دست هام و پاهام سرد یخ می کنن با این که اصلا احساس سرما نمیکنم و محیط هم گرمه و خودم هم سرما انگشتانم رو احساس نمی کنم تا زمانی که یک چیز گرم رو لمس کنم و یا گاهی اطرافیان یادآوری می کنند و دمای انگشتانم خیلی پایین تر از دمای بدنم هست در اون لحظات ؛ و بعد از 30 دقیقه الی 45 دقیقه هم رفع میشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
سلام دوست گرامی این وسیله همانگونه که مشاهده می کنید جهت خون گیری استفاده می شود بعد از خون گیری سر سوزن جدا شده و دور انداخته می شود و نمونه جهت بررسی ارسال می گردد و بله یک بار مصرف می باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
setareh92
با سلام من یک چند ماه یا بیشتره که سر گیجه و سر درد دارم البته شدید و وقتی که عینکمو میزنم بازم خیلی سرم درد میگره در دو حالت نمیدونم چی کار کنم عینکو بزنم یا نزم به غیر از اون هم برای سر درد و سرگیجه روزمره چی کار کنم ؟اگه میشه زودتر جوابمو بدید چون این چند هفته گذشته از مهر پدرم در اومد تا تونستم درسامو بخونم
با سلام دوست عزیز آیا در طول روز تمام وقت اینطوری هستید؟ یا فقط زمانی که درس می خونید؟ کی ها بیشتر می شه؟ کاری هست که انجام بدید تا از بین بره یا اینکه شدتش بیشتر بشه؟ قبلا سابقه چنین حالتی را داشتید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
اول از همه سلام عرض می کنم و تشکر میکنم بابت پاسخگویی پزشکان عزیز سایتمون
چند وقتی هست که شب ها ( حوالی غروب ) نوک انگشتان دست هام و پاهام سرد یخ می کنن با این که اصلا احساس سرما نمیکنم و محیط هم گرمه و خودم هم سرما انگشتانم رو احساس نمی کنم تا زمانی که یک چیز گرم رو لمس کنم و یا گاهی اطرافیان یادآوری می کنند و دمای انگشتانم خیلی پایین تر از دمای بدنم هست در اون لحظات ؛ و بعد از 30 دقیقه الی 45 دقیقه هم رفع میشه .
سلام دوست گرامی نوک انگشتانتون هم تغییر رنگ می ده؟ اگر نه به نظرم بهتره به پزشکتون مراجعه کنین تا معاینه کاملی صورت بگیره و به نظر من یه آزمایش انجام بدید شاید کم خونی داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cloudy
سلام دوست گرامی نوک انگشتانتون هم تغییر رنگ می ده؟ اگر نه به نظرم بهتره به پزشکتون مراجعه کنین تا معاینه کاملی صورت بگیره و به نظر من یه آزمایش انجام بدید شاید کم خونی داشته باشید
سلام
بله نوك انگشتانم تغيير رنگ ميدن و مقداري سفيد ميشن
سپاس بي نهايت از پاسخگوييتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cloudy
با سلام دوست عزیز آیا در طول روز تمام وقت اینطوری هستید؟ یا فقط زمانی که درس می خونید؟ کی ها بیشتر می شه؟ کاری هست که انجام بدید تا از بین بره یا اینکه شدتش بیشتر بشه؟ قبلا سابقه چنین حالتی را داشتید؟
با سلام دوست عزیز بیشتر در صبح ها و در بعد از ظهر و شب به اون شدت نیست و کاری هم نیست که با انجام دادنش سرم خوب بشه و قبلا هم سابقه نداشتم ممنونم
-
سلام..من ی مشکل جدی دارم
چشم راستم از 18 سالگی تار شد و پس از بررسی متوچه شدیم که اعصابش خیلی کم متورم شده..ام ا ر ای سالم بود . دکتر بهم کورتن داد ک تزرییق بشه و ب گفته ی خوذش باید خو ب میشد که نشد ..گذشت و من 2سال بعد چشمم بدتر شد و الان که 21 سالمه اون یکی چشمم هم شده و سردرد وحشتناک دارم..پیش دکتر مغزواعصاب رفتم 10 روز بستری بودم ام ار ای سالم بود و مایع نخاعی هم همینطور بهم کورتون تزریق کردن 5روز ولی الان که 40روز از ان میگذره دوباره سر درد وحشتناک گرفتم وچشمام اصلا بهتر نشده..لطف میکنید اگه کمکم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
setareh92
با سلام دوست عزیز بیشتر در صبح ها و در بعد از ظهر و شب به اون شدت نیست و کاری هم نیست که با انجام دادنش سرم خوب بشه و قبلا هم سابقه نداشتم ممنونم
دوست عزیز احتمالا مشکل از چشم هاتون باشه بهتره به چشم پزشک مراجعه کنی و شماره عینکتون را بررسی کنید اگه با این وجود خوب نشد اون وقت دوباره بهم بگین بهتون بگم چیکار کنید
-
سلام
پس از این که رگ اصلی بدن بریده بشه چه مدت طول میکشه تا فرد مورد نظر بمیره ؟
. . . مثلا اگه کسی رگ دستشو بزنه . . .
-
یک داروی گیاهی خریدم اینترنتی از تهران به نام داروی ضد سینوزیت نیکو صفت روش نوشته تایید شده از دانشکده علوم پزشکی تهران به ادرس اینترنتی http://nikoosefat.com/تاييديه-دانشگا...ان-دارو/ از کجا بفهم این دارو مورد تایید است یا دروغ است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
سلام بر شما
بهتر بود قبل از خرید یه مشورتی انجام می دادین
لینک پایین سایت انجمن تحقیقات طب سنتی دانشگاه تهرانه
پزشکان این دانشکده فقط چند جا مستقر هستند و
فقط چند تا داروخانه طرف قرار داد دارند که داروهای مورد تاییدشون رو به فروش میرسونه
http://www.tim.ir/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
سلام
پس از این که رگ اصلی بدن بریده بشه چه مدت طول میکشه تا فرد مورد نظر بمیره ؟
. . . مثلا اگه کسی رگ دستشو بزنه . . .
سلام
بله ؟
به چه کار آیدت پاسخ این سوال ؟ [tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p.sep
سلام..من ی مشکل جدی دارم
چشم راستم از 18 سالگی تار شد و پس از بررسی متوچه شدیم که اعصابش خیلی کم متورم شده..ام ا ر ای سالم بود . دکتر بهم کورتن داد ک تزرییق بشه و ب گفته ی خوذش باید خو ب میشد که نشد ..گذشت و من 2سال بعد چشمم بدتر شد و الان که 21 سالمه اون یکی چشمم هم شده و سردرد وحشتناک دارم..پیش دکتر مغزواعصاب رفتم 10 روز بستری بودم ام ار ای سالم بود و مایع نخاعی هم همینطور بهم کورتون تزریق کردن 5روز ولی الان که 40روز از ان میگذره دوباره سر درد وحشتناک گرفتم وچشمام اصلا بهتر نشده..لطف میکنید اگه کمکم کنید
سلام بر شما
اگه براتون مقدور بود پاسخ سوالاتم روبفرمایین ممنون میشم
1. تاری دید همراه با تورم چشم بوده ؟
2. دفعتا ایجاد شده یا ناگهانی ؟
3. قبلش بیماری های زمینه ای جسمی مثل ام اس و ... یا چشمی مثل دوبینی نداشتید؟
4. اعصاب چشمی تون مورد معاینه و اسکن قرار گرفتن ؟ لنز چشمتون خشک نشده ؟ عمل لیزیک انجام دادین ؟
5. آزمایش وچک آپ کامل شدین؟ آگه بله ، لطفا یا این جا بذارین یا خصوصی برام بفرستین
6. از عینک استفاده میکنید؟ اگه بله ،شماره چند؟
7. ساکن کدوم شهر هستین ؟
-
یعنی این دارو مورد تایید نیست پس چطور این دارو تضمین شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
طلیعه طلا
سلام
بله ؟
به چه کار آیدت پاسخ این سوال ؟ [tafakor]
صرفا جهت افزایش اطلاعات عمومی عرض نمودم
حالا جوابش رو نمیدونید ؟[golrooz]
-
ایا کمبود wbc بین 3800 تا 4000 در مدت سه سال خطرناک است وایا بیماری معده مانند التهاب می تواند باعث کاهش wbcشود
-
تورم چشم نه تورم اعصاب چشم
ناگهانی نبود کمکم اتفاق افتاد و اینکه کم و زیاد میشد
بیماری نداشتم ولی در دوران دبیرستان پشت چشمم درد میگرفت
vep گرفتن و پیش دکتر سنجری تمام ازمایش های چشمی رو انجام دادم و حتی در فرانسه هم ای کار رو کردم.مشکلی نبوده ولی خودم احساس خشکی میکنم ولی تو دستگاه نشون نداده.
check up هم شدم خودم دقیق نمیدونم چه ازمایش هایی ولی مشکلی نداشته
عینکی هم نیستم و با دستگه چشمشم 10است
تهران
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
طلیعه طلا
سلام بر شما
اگه براتون مقدور بود پاسخ سوالاتم روبفرمایین ممنون میشم
1. تاری دید همراه با تورم چشم بوده ؟
2. دفعتا ایجاد شده یا ناگهانی ؟
3. قبلش بیماری های زمینه ای جسمی مثل ام اس و ... یا چشمی مثل دوبینی نداشتید؟
4. اعصاب چشمی تون مورد معاینه و اسکن قرار گرفتن ؟ لنز چشمتون خشک نشده ؟ عمل لیزیک انجام دادین ؟
5. آزمایش وچک آپ کامل شدین؟ آگه بله ، لطفا یا این جا بذارین یا خصوصی برام بفرستین
6. از عینک استفاده میکنید؟ اگه بله ،شماره چند؟
7. ساکن کدوم شهر هستین ؟
تورم چشم نه تورم اعصاب چشم
ناگهانی نبود کمکم اتفاق افتاد و اینکه کم و زیاد میشد
بیماری نداشتم ولی در دوران دبیرستان پشت چشمم درد میگرفت
vep گرفتن و پیش دکتر سنجری تمام ازمایش های چشمی رو انجام دادم و حتی در فرانسه هم ای کار رو کردم.مشکلی نبوده ولی خودم احساس خشکی میکنم ولی تو دستگاه نشون نداده.
check up هم شدم خودم دقیق نمیدونم چه ازمایش هایی ولی مشکلی نداشته
عینکی هم نیستم و با دستگه چشمشم 10است
تهران
-
سلام دوستان عزیز قبلا در مورد درد در دور ابرو وبینی پرسیده بودم پارسال گفتید نتیجه را اعلام کنم یک سال نرفتم دنبالش امروز رفتم دکتر گوش وحلق گفت این عکسها قدیمی است وباید سی تی اسکن انجام دهم می خواستم بدانم عکس سی تی ضرری نداره وایا عکس سی تی انحراف یا شکستگی بینی وانحراف بینی واگر عفونت سینوس به استخوان زده باشد را نشان می دهد یا هرچی دکتر نوشته همان را نشان می دهد سوال بعدی عکس بعد از درمان بهتره انجام شود یا موقع درد
-
سلام من از سال 79 همش اطراف بینی وابرو م درد می کند ودکترعمومی رفتم گفت سینوزیت دارم وبا انتی بیوتیک وبخور خوب می شود ولی دوباره چندروز بعد بر می گردد وسال 91
بر اثر تصادف ضربه به بینی واطراف ان وارد شده ومتورم شده بود واز داخل حلقم نگاه می کردم خونریزی داشتم به مدت 15 روز البته خونریزی از حلقم نبود بلکه به خاطر ضربه ازبینی بود وشکستگی مختصر در بینی نیز داشتم که خوب شد امروز دکتر حلق وبینی رفتم برای درد اطراف بینی وابرو گفت سی تی اسکن انجام بده تا معلوم شود علت چیست سوال ایا سی تی اسکن اگر عفونت سینوسها به استخوان وارد شده باشد را نشان می دهد وسوال بعدی من موضوع تصادف وضربه وارده شده به اطراف ابرو وبینی را که پارسال اتفاق افتاده بود را نگفتم ایا احتیاج است قبل از اینکه عکس سی تی اسکن انجام دهم دوباره مراجعه کرده وموضوع را به دکتر بگویم یا لازم نیست وعکس رابگیرم وبعد ببرم چون نمی خواهم برای بار دوم نیز عکس سی تی اسکن انجام دهم لطفا مرا از نگرانی نجات دهید باشتکر اجر شما با خداوند
-
چشم حتما ممنون از زحماتتون
-
سلا م علیکم سی تی اسکن را بردم دکتر گفت مختصری التهاب سینوس داری که دارو نوشت اموکسی سیلین 30 عدد و پسودوافدرین 20 عدد گفت عکس برای سینوس است وشکستگی را نشان نمی دهد لازم به ذکر است من بعد کشیدن سیگار که الان ترک کردم سینوزیتم به شدت درد می کند وموقع که در سرما قرار می گیرم برای مدت طولانی برای کار دچار ابریزش بینی می شوم ایا علت اینکه دایم دچار التهاب سینوسها می شوم می تواند از الرژِی باشد وباید چکار کرد
-
برای فهمیدن درست کارکردن کبد وکیسه صفرا وطحال وکلیه باید چه ازمایشاتی داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
برای فهمیدن درست کارکردن کبد وکیسه صفرا وطحال وکلیه باید چه ازمایشاتی داد
سلام
عملکرد کبد و کیسه صفرا : آنزیم های کبدی- بیلی روبین - پی تی و inr و آلبومین و آلکالین فسفاتاز ( معمولا برای کبد اول همین آنزیم های کبدی رو می نویسن و برای بقیه درصورتی که لازم باشه یا خودتون بخواید)
برای طحال : آزمایش cbc
برای کلیه : کراتینین و اوره ( bun و cr)
-
اونا و همینطور سونو و رادیو هم گاهی استفاده میشه. برا صفرا ERCP هم گاهی...
[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
اونا و همینطور سونو و رادیو هم گاهی استفاده میشه. برا صفرا ERCP هم گاهی...
[nishkhand]
خب برای چک آپ ساده که نمیان Ercp بدن دختر خوب[nadanestan]
آره راست میگی سونو رو یادم رفت[sootzadan]
من یادم رفت برای کلیه آزمایش ادرار هم جمیعا برای تشخیص بیماریهای کلیه و مجاری ادراری علاوه بر کارکرد کلیه مورد استفاده میباشد.[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
خب برای چک آپ ساده که نمیان Ercp بدن دختر خوب[nadanestan]
آره راست میگی سونو رو یادم رفت[sootzadan]
من یادم رفت برای کلیه آزمایش ادرار هم جمیعا برای تشخیص بیماریهای کلیه و مجاری ادراری علاوه بر کارکرد کلیه مورد استفاده میباشد.[cheshmak]
آجی به جون خودم الان میدونستم منو به چالش میکشی... [khande]
آره خب ولی من کلی عرض کردم [shaad]
ادرارو من یادم بود ولی نگفتم [bamazegi]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
آجی به جون خودم الان میدونستم منو به چالش میکشی... [khande]
آره خب ولی من کلی عرض کردم [shaad]
ادرارو من یادم بود ولی نگفتم [bamazegi]
[bamazegi]