پاسخ : ایا برای ایران خواهید جنگید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
نتیجه کلی : جنگ اگر برای یه ارمان درخشان باشه - مثل ازاد کردن یک کشور از دست بیگانه - امری خوب هست . ولی جنگ با اسراییل و ناتو بیهوده و مردم ازش خوشش نمیاند ، چون دردسر دوست ندارند .
این نتیجه چه ربطی به بحثتون داشت[soal][soal][soal][soal]
و جنگ با ناتو و اسرائیل خوبه-بده-فرقی نداره- نمیشه با این جمله 1 چنین چیزی رو توجیه کرد-موقعیت-دلیل-شروع کننده و....... خیلی چیزای دیگه دخیل هستند
تازه بحث سلایغ-اتحاد-و.... هم پیش میاد که اولویت بندیشون هم میتونه طبق شرایط بررسی بشه[nadidan]
نقل قول:
اگه بشه بیکار واینمیسم
یعنی همه اونهایی که رفتند جنگ به نوعی بیکار بودند ؟ ایا ارمان شما به این نوع بیکاری ربطی داره ؟
نقل قول:
بر استاس ارمان دین میرم جنگ
بر اساس ارمان حق طلبی
بر اساس ارمان عدالت
هیچ کدام از این مواردی رو که گفتین ( دین / حق طلبی / عدالت ) به جنگ کردن اصرار نکردند . دین هیچ وقت نگفت تنها راه جنگه ! یا ارمان حق طلبی و همین طور عدالت !
نقل قول:
حرف اشخاص خاص ملاک من هست ولی نمیگم ملاک شما باشه یا نباشه- تحقیق کنین-اختیار با خودتونه!!
من هم نمیگم که حرف اشخاص خاص باید ملاک من باشه !
برای رسیدن به هر ارمانی باید شرایطی اماده باشه ، تا اون شرایط اماده نباشه اون ارمان موفق نمیشه خودش رو به درجه اعتبار برسونه . این مورد نیاز به تحقیق نداره . این تجربه ای است که همیشه در حال رخ دادن هست .
بر اساس چه معیار و تحقیقی باید یه قضیه رو دنبال کرد ؟ معیار و تحقیق نسبی و یا مطلق ؟ اگر قبول کنیم که مطلق فقط از ان خداوند است باید در کفه دیگر باز هم قبول کنیم که مابقی موارد نسبی است . اون تحقیقی رو که شما می فرمایید ممکن هست که در یک زمانی جز مطلوب باشد اما این جز مطلوب در زمان دیگر اصلا مطلوب نیست . نمونه ان هم جنایتکاران نوامبر ! جنگ در اوایل 1914 جز مطلوب بود اما همین که به 1918 رسید دیگر جز مطلوب نبود . بنابراین هر کسی ( تاکید می کنم هر کسی ) که بخواد با جز مطلوب بره جلو ، باید نسبیت اون مطلوب رو در نظر بگیره نه جز ثابت اون رو ، که کی چی گفت و کی چی نگفت !
من کاری ندارم که فلانی میگه برو جنگ . من اگه برم جنگ ، الان جز مطلوب هست ، ایا در 2 تا 3 سال اینده نیز جز مطلوب به شمار می رود ؟
نقل قول:
این نتیجه چه ربطی به بحثتون داشت
مهمترین نکته اینه که این اسراییل هست که ما رو داره تهدید می کنه نه موجودات فضایی !
نقل قول:
و جنگ با ناتو و اسرائیل خوبه-بده-فرقی نداره- نمیشه با این جمله 1 چنین چیزی رو توجیه کرد-موقعیت-دلیل-شروع کننده و....... خیلی چیزای دیگه دخیل هستند
تازه بحث سلایغ-اتحاد-و.... هم پیش میاد که اولویت بندیشون هم میتونه طبق شرایط بررسی بشه
مطمئن باش امریکا تا 100 سال دیگه هم نمی تونه به ایران حمله کنه . هر چیزی جز خارج از این مورد ، غیر قابل قبوله . مگر اینکه یه شخص احمقی چون هیتلر بیاد که به هیچ قانونی پایبند نباشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
یعنی همه اونهایی که رفتند جنگ به نوعی بیکار بودند ؟ ایا ارمان شما به این نوع بیکاری ربطی داره ؟
هیچ کدام از این مواردی رو که گفتین ( دین / حق طلبی / عدالت ) به جنگ کردن اصرار نکردند . دین هیچ وقت نگفت تنها راه جنگه ! یا ارمان حق طلبی و همین طور عدالت !
من هم نمیگم که حرف اشخاص خاص باید ملاک من باشه !
برای رسیدن به هر ارمانی باید شرایطی اماده باشه ، تا اون شرایط اماده نباشه اون ارمان موفق نمیشه خودش رو به درجه اعتبار برسونه . این مورد نیاز به تحقیق نداره . این تجربه ای است که همیشه در حال رخ دادن هست .
بر اساس چه معیار و تحقیقی باید یه قضیه رو دنبال کرد ؟ معیار و تحقیق نسبی و یا مطلق ؟ اگر قبول کنیم که مطلق فقط از ان خداوند است باید در کفه دیگر باز هم قبول کنیم که مابقی موارد نسبی است . اون تحقیقی رو که شما می فرمایید ممکن هست که در یک زمانی جز مطلوب باشد اما این جز مطلوب در زمان دیگر اصلا مطلوب نیست . نمونه ان هم جنایتکاران نوامبر ! جنگ در اوایل 1914 جز مطلوب بود اما همین که به 1918 رسید دیگر جز مطلوب نبود . بنابراین هر کسی ( تاکید می کنم هر کسی ) که بخواد با جز مطلوب بره جلو ، باید نسبیت اون مطلوب رو در نظر بگیره نه جز ثابت اون رو ، که کی چی گفت و کی چی نگفت !
من کاری ندارم که فلانی میگه برو جنگ . من اگه برم جنگ ، الان جز مطلوب هست ، ایا در 2 تا 3 سال اینده نیز جز مطلوب به شمار می رود ؟
منظورم این بود که بیکار واینمیسم-میرم میجنگم!
گفته شما صحیح - ولی کسی به من تو خیابون حمله میکنه-من وایسم نگاش کنم؟؟؟-کسی به دوستم حمله میکنه-وایسم با دموکراسی مسئله رو حل کنم!!!-اینجا عدالت میگه به طرفداری از حق برم-حق هم در اولین نظر جداکردن محاجمه-اگه ادامه بده منم وارد دعوا میشم نا خواسته!! این عین عدالته
ارمان دینی در همه ی زمانها و مکانها و شرایط قابل اجراست چون قانونش نوشته ی خداست و برای اینده-حال مناسبه و مفیده
پس طبق ارمان دین پیش میرم
متخصصش کیه؟
من که نیستم
خب کی رو متخصص میدونم-رهبری-مراجع تقلید-پس از اونا تبعیت میکنم بدون چون و چرا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
مهمترین نکته اینه که این اسراییل هست که ما رو داره تهدید می کنه نه موجودات فضایی !
مطمئن باش امریکا تا 100 سال دیگه هم نمی تونه به ایران حمله کنه . هر چیزی جز خارج از این مورد ، غیر قابل قبوله . مگر اینکه یه شخص احمقی چون هیتلر بیاد که به هیچ قانونی پایبند نباشه .
ببخشید ولی فکر کنم منظورمو برعکش فهمیدین
مهم نیست فراموشش کن
نقل قول:
پس شما برای اینکه بیکار نشین میرین جنگ ! حتما هم بعد از بیهوده بودن جنگ از سر بیکاری ، از جبهه کنار میری ؟ مطمئن باش کسی که بیکار جایی بره ، بیکار هم بر می گرده . کسی که با هدف درس خوندن بره ، قبول میشه . اما رفتن به جنگ از سر بیکاری !.......
نقل قول:
گفته شما صحیح - ولی کسی به من تو خیابون حمله میکنه-من وایسم نگاش کنم؟؟؟-کسی به دوستم حمله میکنه-وایسم با دموکراسی مسئله رو حل کنم!!!-اینجا عدالت میگه به طرفداری از حق برم-حق هم در اولین نظر جداکردن محاجمه-اگه ادامه بده منم وارد دعوا میشم نا خواسته!! این عین عدالته
جناب دکتر ، شما دعوای توی خیابون رو با دعوا و اختلاف کشورها یکی می دونین ؟ توی خیابون دعوا بشه مشکلی نیست ، اما تو ابعاد جهانی ، نه یک کشور ، نه دو کشور بلکه چندین کشور اسیب می بینند . اختلاف تو خیابون با اختلاف مجامع بین المللی فرق می کنه . وگرنه تا به حال اگه بر پایه قضیه شما بود که خیلی وقتها ایران باید به اسراییل حمله می کرد تا فلسطین ازاد بشه . چرا این کار رو نکرد ؟ چون تو جوامع بین المللی چیزی به نام قانونه . شما نمی تونی حق رو از راه جنگ به دست بیاری . اگه می تونی این کار رو کنی ، برو بجنگ ، ببینم از جنگیدن کجای کار رو می تونی بگیری . نکنه فکر کردی سیموهای ها هستی ؟
دین هم میگه باید به مظلوم کمک کنی ولی توی هیچ کدوم از ادیان نیومده که جنگ مصداق بارز عدالته !
نقل قول:
ارمان دینی در همه ی زمانها و مکانها و شرایط قابل اجراست چون قانونش نوشته ی خداست و برای اینده-حال مناسبه و مفیده
کجای دین گفت شما باید برای به دست اوردن حقتان بجنگی ؟ مگه اسلام دین صلح نیست ؟ پس تفکرات جنگ طلبانه شما از کجا منشا می گیرد ؟
ارمان دینی از چه لحاظی ؟ از لحاظ جنگ ؟ بر پایه چه معیاری ؟ مراجع تقلید ؟
سیاست شوخی حالیش نیست ، همون طور که برای هیتلر شوخی نداشت . طرف از ساختمون پرت شه پایین حتما کشته میشه ، فرقی نداره که این شخص مومنه و یا کافر !
چون قانون جاذبه حالیش نیست و نمی تونه تشخیص بده که کی مومنه و کی کافر !
هیچ ارمان دینی هم برای به دست اوردن عدالت ، روش جنگ رو پیشنهاد نکرده بلکه با اون مخالفت کرده . چرا ؟ خوب اگه قانون اثر پروانه ای رو بخونی متوجه میشی !
جنگ باعث اسیب دیدن مکان های اقتصادی میشه . جنگ باعث از دست دادن پول هایی میشه که باید در راه بیت المال خرج شه نه در راه جنگ سالاران !
جنگ باعث وحشت و ترس میشه . جنگ باعث ویرانی میشه . جنگ باعث کشتار میشه . جنگ باعث نابودی صنایع میشه . جنگ باعث نفرت ما ادمها نسبت به هم میشه .
این همه مواردی رو که گفتم ، کدومشون با ارمانهای دینی مطابقت داره که شما میگین من بر اساس ارمانهای دینی باید برم بجنگم ؟ بر اساس کدوم منطق ؟
خدا گفته برو بجنگ ؟ که میگی : " ارمان دینی در همه ی زمانها و مکانها و شرایط قابل اجراست چون قانونش نوشته ی خداست و برای اینده-حال مناسبه و مفیده "
شما از ارمان دینی صحبت می کنی ، کدوم ارمان دینی بر اساس جنگ هست که شما خودت رو موظف به اجرای اون می دونی ؟ و کدوم معیاری هست که میگه اون باید در همه زمانها و مکانها و شرایط احرا بشه ؟ با چند کشور باید برای عدالت جنگید ؟ 1 کشور ، 2 کشور ، 3 کشور ، n کشور ؟ چند تا کشور ؟ نیروی نظامی رایش سوم رو هم داشته باشی بازم وقت کم میاری !
کدوم قانون خداوندی این رو نوشته ؟
جنگ برای به دست اوردن عدالت مناسب برای زمان حال و اینده ؟
شما با جنگ سالاران رابطه ای داری ؟
من خودم گفتم در شرایطی برای کشورم میجنگم
و واقعا هم همین طور است نظرم
شرایط الان کشور + شرایط اینده ی کشورم + بودن و نبودن مسولینی که الان در کشور هستند + . . . = با شرایط رفتن من به جنگ تا پای جان
سخن کوتاه کنم مثل حرف های بالایم ولی این رو بگم که جنگ رو واسه پارس انجام میدم نه فارس
جنگ رو واسه اسلام انجام میدم نه افرادی که الان به ظاهر اسلام رو میگن
جنگ رو واسه جفاظت از ناموسم انجام میدم نه اینکه جنگی نیست ولی به ناموس ملت تجاوز میشه ( کسی نیست جواب بده )
جنگ رو واسه کورش , هخامنش , اریایی , انجام میدم نه اینکه الان از کتاب دبستان پاک بشه
کلام آخر
اگر زمان سربازی من جنگی رخ دهد،به ناچار و بر حسب وظیفه در میدان خواهم بود
ولی در غیر این شرایط حاضر به جنگ نیستم
چرا که بودجه نظامی مملکت از بیت المال و مالیاتی که حق ماست تامین میشود و من در قبال این مالیات و حقی که می رود،باید در این کشور امنیت و رفاه داشته باشم
ایرانیا همواره و به طرق مختلف برای میهنشون در حال جنگیدن هستند
تو دوران جنگ تحمیلی در جبهه ها
تو دوران جنگ نرم با استفاده از فضای اینترنت (که نمونه اون رو میشه با هجوم چند ده هزار نفری ایرانیان به صفحه فیس بوک پادشاه عربستان در خصوص خلیج همیشه پارس مشاهده کرد)
مسلماً با پیش اومدن شرایط خاص هیچ وقت میدون خالی نخواهد موند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
متخصصش کیه؟
من که نیستم
خب کی رو متخصص میدونم-رهبری-مراجع تقلید-پس از اونا تبعیت میکنم بدون چون و چرا
آرمان دینی که شما میگید در همه زمان ها قابل اجرا است باید بدونید
که یکی از سه رکن حکومت ما مصلحت هست و به علاوه
امام خمینی طبق سخنش در صحیفه ی سجادیه
حفظ حکومت بر اجرای احکام فرعیه تقدم دارد ! یعنی چی ؟
یعنی اینکه برای حفظ حکومت زیر پا گذاشتن احکام فرعی مانعی ندارد بر خلاف نظر آیت الله منتظری !