پاسخ : اعــــــــترافاتی از جنس واقعیــــــــت
عاغا من اعتراف میکنم دیروز که مراسم داشتیم . دیدم عروس کوچیکه ( لای پر قو بزرگ شده )هیچی کار نمیکنه و فوق تنبله[khabalood]
وقتی زن داییم اومد . بهش گفتم واااااای تو چقد عروس خوبی هستی بعدا من تورو الگو خودم قرار میدم . تو خیلی کار میکنی[shademan]
عروس کوچیکه از اون لحظه تا عصر یه نفس کار کرد و من از شدت علافی تو خونه دور میدادم [sootzadan]و با مهمونا حرف میزدم :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Almas Parsi
سلام سهیلا جون.
خب خداییش من واسه خیلی کارها شاید این شکلی بشم [nishkhand] ولی موقع ظرف شستن اینطوری نمیشم.
اصلا موقع انتخاب بین کارها ظرف شستن رو انتخاب میکنم.
اصلا هم از ماشین ظرف شویی خوشم نمیاد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Almas Parsi
منم 71
ولی اصن اینجوری نیستم . اخه تک دخترم
من نشورم . پ کی بشوره دقیقا ؟
دیروز مراسم عید قربون داشتیم . مبلا جم کردیم جای مهمونا بشه . بعد رفتنشون من کل خونه جارو کشیدم و ظرفا چیدم تو کابنتا . فقط مبلا نچیدم سرجاشون
هنوز که هنوزه مبلا . تو راهرو پشتی هستن
حاضرم ریش گرو بزارم من بهشون دس نزنم تا یه هفته همونجا میمونن :))
من فقط ازسفره پاک کردن بدمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
عاغا من اعتراف میکنم دیروز که مراسم داشتیم . دیدم عروس کوچیکه ( لای پر قو بزرگ شده )هیچی کار نمیکنه و فوق تنبله[khabalood]
وقتی زن داییم اومد . بهش گفتم واااااای تو چقد عروس خوبی هستی بعدا من تورو الگو خودم قرار میدم . تو خیلی کار میکنی[shademan]
عروس کوچیکه از اون لحظه تا عصر یه نفس کار کرد و من از شدت علافی تو خونه دور میدادم [sootzadan]و با مهمونا حرف میزدم :))
سلام دوست من [golrooz]
بعد اون وقت میگن چرا عروسا با جماعت فامیل آقا داماد مشکل دارن[tafakor]
پس یه جورایی از سبک خواهر شوهر بازی استفاده کردید که مثل همیشه جواب میده ؟؟[khande]
باید بگم شما بطور ماهرانه ای از روش دوپینگ برای کار کردن ایشون استفاده کردید که جای تحسین داره[tashvigh]
ممنونم اعتراف جالبی بود و منتظر شنیدن زیبایی های اعترافاتتون هستیم...[golrooz]
و ممنونم که با صداقت به کارتون اعتراف کردید و نتیجه رو بهمون اعلام کردید[golrooz][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
من فقط ازسفره پاک کردن بدمیاد
جدی چرااااااا؟
منم متنفرم از این کار! [soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام سهیلا جون.
خب خداییش من واسه خیلی کارها شاید این شکلی بشم [nishkhand] ولی موقع ظرف شستن اینطوری نمیشم.
اصلا موقع انتخاب بین کارها ظرف شستن رو انتخاب میکنم.
اصلا هم از ماشین ظرف شویی خوشم نمیاد!
سلام معصومه جان[golrooz]
ممنونم که در تاپیک شرکت کردید..[golrooz]
ما بیصبرانه منتظریم اعترافاتت رو واسه همون کارهایی که به جز ظرف شستن قیافه شما رو این شکلی میکنه بشنویم[nishkhand]
پس با ظرف شستن حس میکنی میونبر راحتی رو انتخاب کردی ؟؟[tafakor]
گاهی استفاده از ماشین ظرفشویی هم حوصله میخواد و برای انجام کار با این وسیله هم قیافه ها میره به سمت اون تصویر[khanderiz]
منتظر اعترافات قشنگ دیگه شما هستم[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
جدی چرااااااا؟
منم متنفرم از این کار! [soal]
نمیدونم اما وقتی بش فکر میکنم عصبی میشم یا یکی ازم میخواد انجام بدم میخوام خودمو بندارم تو چاه[khande]
سلام سلام
آقا من کلاً قبل از اومدن مهمون تو خونه تزئینات اصولاً انجام میدم ، وقتیم مهمون میاد ، من از مهمونا مهمون ترم ، اصلاً هر کی میاد خونمون میګه مهمون چه طوری ؟[nishkhand]
منم با کلی رو میګم ، خوبم شما چه طورید ؟ خوش میګذره ؟ [fardemohem][bietena]
وقتیم به سفره پاک کردن می رسه یه جا جیم میشم کسی نګه سفره رو پاک کن ، اصلاً شده ظرف میشورم ولی دست به سفره نمی زنم ، جالبه به مهمونا هم میګم بشینن ، خودمم میرم می شینم پیششون [nishkhand]
کلاً اینجوریم فقط پشت صحنه کار می کنم [nadidan][labkhand][sootzadan]