PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مباحث جالب ، خواندنی ، باورنکردنی و ....



S.A.H.A.N.D
10th June 2011, 01:56 PM
با سلام [golrooz][golrooz][golrooz]


آيا مي دانيد قرمزي درون كالباس از گوشت تاج خروس است. (زير دندان خود حس كرده ايد)

آيا مي دانيد ماده اوليه كالباس و سوسيس از سوياست كه سودا زا و مضر است و موجب كم حافظگي مي شود. بنابراين شواهد عيني زايدات گوشت و گوشتهاي غير قابل استفاده براي ساخت سوسيس كالباس استفاده ميشود.


آيا مي دانيد پيامبر اسلام فرموده اند: گوشت گاو مرض است، روغن آن دارو و شير آن شفاست.

آيا مي دانيد گوشت گوساله و گاو به گفته بو علي سينا عامل 16 بيماري مهلك مي باشد كه اولين آن سرطان و دوم آن ماليخوليا (اسكيزوفرني) و سومي بواسير مي باشد جنون گاوي وويروس و ميكروب نيست بلكه پروتئين گاو است.


آيا مي دانيد گوشت مرغ و ماهي كه متأسفانه سفارش بسياري از پزشكان است بلغم زاست و موجب سكته و تومورهاي مختلف مي گردند.

آيا مي دانيد در شير پاستوريزه فقط 2% چربي حذف شده و بجاي هزينه پاستوريزاسيون و استريلزاسيئون ماده نگهدارنده بنزوات سديم زده مي شود كه خطرناك و سرطان زاست.

آيا مي دانيد در شير استرليزه كه امكان نگهداري 6 ماهه در خارج از يخچال دارد غلظت بنزوات سديم بيشتر است.

آيا مي دانيد در ماكاروني 20% گلوتن صنعتي استفاده مي شود كه سرطان زاست . و دربسياري كارخانه ها نان خشك كپك زده بجاي آرد در ماكاروني استفاده مي شود . و ماكاروني يبوست زاست.



آيا مي دانيد سس مايونز به دليل تركيب خاصي كه دارد در كنفرانسهاي علمي به عنوان سم كبد معرفي میشود

آيا مي دانيد سس مايونز حاوي مواد نگهدارنده (سربات پتاسيم و بنزوات سديم) است كه سرطان زا هستند.

آيا مي دانيد سس مايونز از همه غذا ها مضرتر براي صدمه به پوست و جوش صورت است.

آيا مي دانيد نوشابه ها موجي آسيب ديدگي سلولهاي كبدي ، بيقراري، نامنظمي ضربان قلب به علت وجود بنزوات سديم و كافئين مي شود.

آيا مي دانيدگاز co2 موجود در نوشابه سبب پوكي استخوان مي شود . فسفر و اسيد فسفريك آن رقيب كلسيم سطح استخوان و موجب نرمي استخوان مي شود. يك عدد نوشابه به اندازه شش بشقاب برنج چاق كننده است و ضرر شربتهاي كارخانه هاي مشابه سن ايچ كمتر از نوشابه نيست.

آيا مي دانيدمواد قندي موجود در نوشابه ها موجب پوسيدگي دندانها مي شود( دندان شكسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل مي شود).

آيا مي دانيد سانديسها ، نوشابه ها، بيسكويت ها، كيكها و ... با قندهاي مصنوعي چون ساخارين كه 1000برابر شيرين تر از قند معمولي است ساخته مي شود كه دشمن كبد و كليه مي باشد.

آيا مي دانيد رنگ هاي افزودني در نوشابه ها ، سانديسها، كيكها ، آدامسها و ... همه سرطان زا هستند

آيا مي دانيد كره گياهي دروغي بيش نيست و با مواد پايه اي نفت و در برخي كشورها فضولات انساني توليد ميشود و موجب تشكيل پلاك اتروم در عروق كرونر قلب و بيماريهاي ايسكميك قلبي مي شود و شعار كره مارگارين (گياهي) دوست قلب شما فريب افكار عموميست.

آيا مي دانيد قيمت روغن هاي مايع مثل آفتابگردان اگر واقعي باشد حدود 12 الي 15 هزار تومان خواهد بود ولي الان در بازار 900 الي 800 تومان است كه از يك كيلو تخم آفتابگردان ارزانتر است.

آيا مي دانيد نان هاي مصرفي بدليل فاقد سبوس بودن از مهمترين قسمت ريز مغذي كه گروه ويتامينهاي (ب) مي باشند محرومن و نان باگت بدترين نانهاست.


آيا مي دانيد سركه هاي صنعتي از اسيد استيك محلول در آب بعلاوه اسانسها و رنگها هستند كه همگي بسيار مضرند.

آيا مي دانيد موز به جاي هواي گرم جنوب در گلخانه هاي شهرهاي مختلف از جمله شهرهاي شمالي ان هم توسط كاربيت در ظرف چند روز بطور انبوه به عمل مي آيد و موجب توليد مرض است و موز يبوست زاست.

آيا مي دانيد در اكثر كارخانه هاي آبليموهاي صنعتي حتي يك عدد ليمو هم وارد نميشود و آب ليمو صنعتي از آب كاه بعلاوه برخي اسانسها و جوهر نمك توليد مي شود كه همين امر موجب ته نشين نشدن محتواي آب ليمو مي باشد.

آيا مي دانيد پفك بر اساس تحقيقات علمي انجام شده در كشور انگلستان موجب عقيمي و ناباروري در كودكان مي گردد.

آيا مي دانيد پنير پفك اغلب پنير تلخ (پنير فاسد) و گنديده تاريخ مصرف گذشته ميباشد .

چسبندگي پفك بر اساس تحقيقات تا 7 بار مسواك هم تميز نمي شود و موجب بي اشتهائي مي شود. و آمار مصرف پفك در ايران روزانه هر نفر 2 عدد مي باشد.

آيا مي دانيد اسيدهاي چرب ترانس در چيپس پس از حرارت مكرر سرطان زا مي شود.
آيا مي دانيد برنج پر مصرفترين اقلام سفره امروز ايرانيان سودا زاست و موجب غلظت خون مي شود برنج يبوست زاست كه يبوست مادر همه بيماريهاست. برنج موجب انسداد عروقي ، سنگ كيسه صفرا و سنگ كليه مي شود خوردن برنج موجب تيرگي پوست ميشود.

آيا مي دانيد ظروف استيل سرب دار داخل غذا مي نمايد كه سرطانزاست

. ظروف تفلون به دليل تخريب لايه هاي تفلون سرطان زاست.

آيا ميدانيد ظروف آلومينيوم موجب كم خوني ، آلزايمر ، ضعف اعصاب و لرزش دست مي شوند.
ظروف لعاب دار حاوي تركيب سرب بوده و سرطانزاست

. ظروف زود پز ، تند پز ، مايكروويو ودستگهاي داغ كننده برقي همگي مضرند.
خوب حالا با این اوصاف نتیجه میگیریم که فقط به خوردن مواد غذایی طبیعی اکتفا کنیم:


بهترين غذا ، آبگوشت گوسفند است و بهترين روغن ، روغن حيواني است . روغن كنجد وزيتون هم بهترين روغن گياهيست

بهترين نان نانهاي سبوس دار است مثل نان سنگك.
بهترين نوشابه سكنجبين است كه تركيب مقداري عسل وسركه .... مي باشد .

بيش از صد نوع چاي هم اكنون در كشور ما موجود است كه متناسب با مزاجهامصرف آنها توصيه مي شود مثل ( چاي كوهي گل گاو زبان سنبل الطيب گزنه زنجبيل گل نسترن پونه بابونه دارچين آويشن استخودوس ......)همراه كمي نبات .

بجاي قند و شكر استفاده ازخرما ،ارده ، شيره انواع ميوها كشمش توت خشك عسل بسيار
بجاست.

S.A.H.A.N.D
10th June 2011, 01:59 PM
بهترين ظرف كه هم كمبودهاي خون بدن را جبران كرده و موجب ميكروب زدايي ازغذا مي شود ظرف سنگي و مسي مباشد كه سفارش ائمه معصوم ورايج در كشور بوده است .

بهترين تنقلات آجيلهاي طبيعي هستند كه به جهت طبع گرمشان بسيار مفيد مي باشند )مصرف آجيلها جزء فرهنگ عمومي بوده است )سركه به اندازه لازم توصيه شده است .


با خوردن انواع آشها دچار مريضي نخواهيد شد.(نام آشپزخانه امروز بي مسمي است)غذاهاي خورشتي سنتي غذاهاي سرخ نشده سبزي خوردن بويژه بجاي سالادهاي امروزي

لبنيات پرچرب و دست نخورده (شير ولبنيات بايد جوشانده شود ) حبوبات بخصوص نخود(اگر خيس شده وآب آن بدور ريخته شود موجب نفخ نمي شود ).

سس دست ساز طبيعي (مخلوط تخم مرغ و سركه ) بطور تازه قابل استفاده است .

واكسن بدون مرض و موجب شفا حجامت است و فقط با توصيه طبيب موجب سم زدايي از بدن مي گردد لذا شناخت طبع (سردي وگرمي )جزء اولين مرحله خود شناسي مي باشد در اين مورد به متخصصين طب سنتي مراجعه نماييد .

حالا باور کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

با اين حساب تكليف ما تو اين دنياي صنعتي چيه؟ بخوريم مي ميريم . نخوريم هم مي ميريم.

نارون1
10th June 2011, 02:08 PM
مرسی از مطلبت ، واقعا در گوشت کالباس از گوشت تاج خروس استفاده میشه ؟[tahavoo]

پس چرا حلوی کارخانه ها و تولیداتشو نمی گیرن ؟؟؟؟؟؟

S.A.H.A.N.D
11th June 2011, 12:15 AM
مرسی از مطلبت ، واقعا در گوشت کالباس از گوشت تاج خروس استفاده میشه ؟[tahavoo]

پس چرا حلوی کارخانه ها و تولیداتشو نمی گیرن ؟؟؟؟؟؟

یا نمیدونن یا اگه هم میدونن توجه نمیکنن [nadanestan]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد