PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسامی شرکتهای تولید کننده متخلف سوسیس و کالباس اعلام شد



amin_745
6th June 2011, 04:42 AM
بیشتر سوسیس و کالباس‌های عرضه‌شده در سطح استان تهران از نظر بافت پروتئینی با استاندارد‌های ملی و بهداشتی مغایرت دارند و بر اساس تحقیقات استاندارد ایران به‌جز 2 نمونه بقیه از امعا و احشای گوسفند و گاو برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده می‌کردند.

اسامی شرکتهای متخلف به قرار زیر است:
کالباس خشک تکه ای 60 درصد شام شام.
کالباس خشک 60 درصد آندره
کالباس خشک 60 درصد مروارید سفید گلبرگ
کالباس خشک دانمارکی 60 درصد سولیکا ( کاله تهران)
کالباس خشک 60 درصد آرکا
کالباس خشک مارتادلا 50 درصد آرشاک ( کیلا)
کالباس خشک 60 درصد صنوبر
کالباس لیونر 55 درصد دارا ( راجی )
سوسیس آلمانی 40 درصد شوکا طعام
کوکتل گوشت سولیکا 55 درصد کاله تهران
سوسیس کوکتل 55 درصد شام شام
سوسیس آلمانی 40 درصد گوشت ایران
کوکتل 55 درصد مروارید سفید گلبرگ
کوکتل 60 درصد آرشاک( کیلا)
سوسیس آلمانی 40 درصد ماسیس
سوسیس آلمانی 40 درصد آدلی
سوسیس آلمانی 40 درصد صنوبر
و همبرگر معمولی 60 درصد کابی آمل

ایران صدا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد