PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث دروغ....راهنماییم کنید لطـــفا!

ستاره کویر
1st June 2011, 11:03 PM
این مطلب رو می نویســــــــم شاید نه تنها من بلکه افراد زیادی راهنمایی بخواهند ... هر کس نظری دارد لطفا راهنمایی کند ![golrooz]

این موضوع نه همین امروز یا برای اولین بار برام اتفاق افتاده باشـــــــه ... نه ! تا اونجایی که همتون میدونید مساله ای است که شاید به طور روزمره برای هممون اتفاق بیوفته ... ولی من امروز به شدت ناراحت شدم و روم تاثیر گذاشت ! خب دلیل هم داره ! یه آدم مثل خود من روبه روم ایستاده و خیلـــــــــی راحت دروغ می گه, دروغی که گفتن یا نگفتنش حتی ذره ای فرق نداره , دروغی که با گفتنش دید من نسبت به اون آدم هیـــــــچ فرقی نمی کنه!
دروغی که گفتنش دلیلی نداشت ... فکر کنــــــید دقیقا یه موضوع رو با دو شکل کاملا متفاوت بهتون بگن ... که چی!!؟؟[asabani]
من ناراحت شدم , یه چیزی در درونم شکست[narahatish] .. مگه با گفتن دروغ امکان داره ارزشش پیشه من زیاد بشــــــه... آخه چرا ... کسی که قراره مدتی باهاش در ارتباط باشم!
میگیم طرف منو خوب نشناسه ... شان خودش چی؟
من باید چیکار می کردم ....!!؟[negaran]
_مثل خیــــــلی وقتای دیگه فقط سرم رو انداختم پایین و گذشتم ... ولی راحت نمی شم !؟

می خوام راهنمایی کنید برای برخورد و عکس العمل در مقابل این افراد ... سپاس گزارم ...[golrooz]

نارون1
1st June 2011, 11:35 PM
سلام عزیزم

چرا بهش نگفتی متوجه دروغش شدی ؟

تو برای اینکه کسی رو از خودت ناراحت نکنی ، باعث ناراحتی خودت شدی . اگه رابطت شکل بگیره فکر می کنی هر حرفی که بهت میزنه دروغه .

ستاره کویر
1st June 2011, 11:49 PM
چرا بهش نگفتی متوجه دروغش شدی ؟

تو برای اینکه کسی رو از خودت ناراحت نکنی ، باعث ناراحتی خودت شدی . اگه رابطت شکل بگیره فکر می کنی هر حرفی که بهت میزنه دروغه .

یعنی نظر شما رک بودن با فرد یا یه جور ضایع کردن!؟
همونطور که گفتم مختص به همین فرد نیست ... افراد زیادی دروغ می گن حتی یکم (خودمون) ... اینجوری ارتباطات شکل نمی گیره ...![nadanestan]
من باز هم تو جامعه حضور دارم و حتما به یک تکنیک نیاز دارم!

alicowboy
2nd June 2011, 01:05 AM
راستش من دقيقا متوجه مشكل شما نشدم. من كه خودم با آدمهايي كه راحت دروغ ميگن ، اصلا كنار نميام و سعي ميكنم هيچ رابطه اي با اون فرد نداشته باشم. ريشه دروغ ترسه .اصلا به قول حضرت علي(ع) ريشه همه گناهان ترسه. كسي كه دروغ ميگه از افشاي حقيقت ميترسه.
راستش من نميدونم ارتباط شما با اون شخص چگونه است. اگه كلا در مواجهه با همه ، راحت دروغ ميگه ، كه فكر ميكنم كلا ارتباط با چنين فردي اشتباهه.(ببخشيد اينقدر رك ميگم ، قصدم فضولي نيست ، قصدم كمك به شماست) ولي اگه فقط در برابر شما دروغ ميگه تا سعي كنه ارزشش پيش شما بيشتر بشه ، بايد بهش كمك كنيد چون اون بيشتر داره به خودش لطمه ميزنه. در اين مورد بهتره سعي كنيد ببينيد چرا دروغ ميگه، از چي ميترسه. باهاش منطقي و روشن صحبت كنيد و تا دير نشده اون رو متوجه اشتباهش بكنيد.
به هر حال فكر نميكنم دليلي براي ناراحت شدن شما وجود داشته باشه.البته من از حرفهاي شما اينجوري برداشت كردم.
موفق باشيد.

ساناز فرهیدوش
4th September 2011, 03:21 PM
دروغ گفتن با راستش رو نگفتن خیل متفاوته .
گاهی اوقات باید با سیاست بیشتری برخورد کرد . برای مثال پزشکی که بیمار بد حال دارد ، نمی تواند به یکبار به خانواده اش عنوان کند که فرد در شرف مرگ است .
هر فردی در موقعیت های مختلف باید با سیاست رفتار نماید .
البته بگذریم از افرادی که با درو غگویی خواستار تسهیل کارهای خود هستند .
مشکل خود رو صریح تر عنوان کنید تا بتونیم بیشتر در موردش بحث کنیم .

ستاره کویر
4th September 2011, 03:29 PM
.
مشکل خود رو صریح تر عنوان کنید تا بتونیم بیشتر در موردش بحث کنیم .

سلام ... خیلی ممنونم
تونستم یکمی کنار بیام باهاش
البته نمیدونم کاره درستی انجام دادم که رابطه رو قطع کردم یا نه

طلیعه طلا
4th September 2011, 03:54 PM
می دونم وقتی تو این وضعیت قرار می گیری چه حس بد و تلخی بهت دست میده ،اما ،
با قطع کردن رابطه هم،مشکل، حل نمی شه .
تا کی و با چند نفر می خوای این کار رو ادامه بدی ؟
اگر چه خیلی سخته و یه جوری نا باور ، اما اگه به خودش می گفتی که متوجه دروغش شدی (اونم با سند ودلیل قانع کننده )فکر کنم از اون همه فشاری که بهت میومد ،کمتر یا قابل تحمل تر میشد.
متاسفانه ، یکی از رذایل اخلاقی انسانیه که امروزه زیاد داره مورد استفاده قرار می گیره .سخت تر از اون شرایط آدمیه که میخواد تو این ورطه نیفته .
من که میگم خودتو به توانایی هات تجهیز کن و محکم جلو شون وایسا . بالاخره یکی باید این مسئله رو بهشون گوشزد کنه .(اگر چه با شناخت نسبی که ازت دارم ،فکر می کنم با روحیه لطیفت این مسئله خیلی همخونی نداشته باشه . )
این طوری هم خودت راحت میشی هم اون طرف میفهمه دیگه نباید در مقابل تو از اون حربه استفاده کنه .

ساناز فرهیدوش
4th September 2011, 04:30 PM
قطع ارتباط با افرادی که خاطر مان را مکدر می سازند زندگی ما را بهتر می کنند .
افراد باهم تفاوت بسیار ی دارند و دوری از چالش های منفی باعث بازگشت انرژی مثبت به زندگیمان می گردد

عرفان سلیم زاده
4th September 2011, 07:08 PM
البته روابط بین انسان ها پیچیده تر اونی هست که بخواهیم اینطور قضاوت کنیم!
اینو بدونید هر علتی یک معلول دارد! شاید اگه مغرور نبودیم پاسخ این سوال که چرا دروغ گفتیم رو به طرفمون میدادیم!
در این حالت شخصی که دروغ گفتن ما رو زیر سوال برده حتما به اشتباه خودش پی خواهد برد!
اینکه خدا با دروغ مخالف است به این خاطر است که شیطان باعث تحریک انسان ها به درغ گویی می شود تا از جنگیدن انها لذت ببرد!

ستاره کویر
4th September 2011, 11:32 PM
البته روابط بین انسان ها پیچیده تر اونی هست که بخواهیم اینطور قضاوت کنیم!
اینو بدونید هر علتی یک معلول دارد! شاید اگه مغرور نبودیم پاسخ این سوال که چرا دروغ گفتیم رو به طرفمون میدادیم!
در این حالت شخصی که دروغ گفتن ما رو زیر سوال برده حتما به اشتباه خودش پی خواهد برد!
اینکه خدا با دروغ مخالف است به این خاطر است که شیطان باعث تحریک انسان ها به درغ گویی می شود تا از جنگیدن انها لذت ببرد!

[tafakor]
اگه شما جنبه ی جامعه شناسی دروغ رو در نظر بگیرین .. متوجه میشین که همین حالتی که برای من 2ماه پیش به وجود اومد که این تاپیک رو زدم از دوران کودکی مثلا دوران دبستان بین همکلاسی ها به وجود میاد ... دیگه اونجاست که بچه ها نمیتونن درک کنن که چقدر تاثیر منفی در آینده علاوه بر طرف مقابل روی خودشون تاثیر میزاره

ساناز فرهیدوش
5th September 2011, 11:20 AM
همون طور که دروغ گفتن رو جایز نمی دونیم راست گفتن هم وقتی ما رو دچار چالش منفی می کند چجایز کرد و می تونیم نه راست بگیم نه دروغ .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد