PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیر فنی مایکروسافت سرآشپز شد!



Rez@ee
1st March 2011, 07:10 PM
(http://www.konjkav.com/technology/9183-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D 9%81%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%21.html)

(http://www.konjkav.com/technology/9183-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D 9%81%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%21.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=)
(http://www.konjkav.com/component/mailto/?tmpl=component&link=aHR0cDovL3d3dy5rb25qa2F2LmNvbS90ZWNobm9sb2d5L zkxODMt2YXYr9uM2LEt2YHZhtuMLdmF2KfbjNqp2LHZiNiz2Kf ZgdiqLdiz2LHYoti02b7Ysi3YtNivIS5odG1s) http://www.konjkav.com/images/image.php?w=200&h=200&url=/images/news/23962_634344849639972801_m1298909879.jpegمدیر ن مایکروسافت تنها در حوزه فناوری پیشتاز نیستند. ناتان میرولد، مدیر فنی اسبق مایکروسافت، اکنون سرآشپزی شده که با نیتروژن و امواج فراصوت غذا می پزد.


به نقل از دی ان ای ایندیا، ناتان میرولد عقیده دارد نه تنها آشپزی یک هنر به حساب می آید، بلکه یک فعالیت کاملا علمی است. او از امواج فراصوت گرفته تا گاز نیتروژن برای طبخ غذاهای منحصر به فرد استفاده می کند.

ناتان میرولد (Nathan Myhrvold)که نویسنده کتاب آشپزی 2400 صفحه ای با عنوان آشپزی مدرن : علم و هنر آشپزی است، پیش از این به عنوان مدیر ارشد فنی در مایکروسافت فعالیت کرده و در توضیح کتاب خود می‌گوید همیشه سعی داشته هنر آشپزی را با علم تلفیق کند چرا که نتیجه آن به پخت غذاهای جالب و خوشمزه منجر می شود.

مثلا شما برای این که بخواهید برای غذای خود مقداری سیب زمینی سرخ کرده درست کنید، برای ان کار بعید به نظر می رسد که غیر از روغن و ماهی تابه به فکر چیز دیگری بیفتید، اما ناتان برای درست کردن آن از نشاسته و دستگاه های تمیزکننده فرا صوت استفاده می کند.

برای درست کردن یک ساندویچ خوشمزه همبرگر که گوشت آن هم ترد و هم آبدار باشد، قبل از پختن، گوشت را برای مدتی در نیتروژن مایع قرار می دهد. او می گوید چرا از نیتروژن استفاده نکنم، 78 درصد هوای اطراف ما از این ماده تشکیل شده پس فکر نمی کنم استفاده از آن ایرادی داشته باشد.

این آشپز بعد از فعالیت 14 ساله خود در مایکروسافت به عنوان کارشناس فناوری این شرکت، با تاسیس یک موسسه تحقیقاتی کوچک، همزمان در مورد پخت غذاها به روش علمی و آزمایشات شیمیایی مطالعه کرد.

در قسمتی از کتاب خود ناتان می گوید: اغلب ادعا می شود که دمای پخت استیک و بره 63 درجه سانتی گراد یا 145 درجه فارنهایت باید باشد تا از ابتلا به بیماری که از گوشت خام به انسان منتقل می شود جلوگیری کنیم، اما به اعتقاد من این گفته صحیح نیست چرا که در حال حاضر اکثر افراد استیک های آبدار و ترد را ترجیح می دهند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد