PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خود کشی بی صدا

ساناز فرهیدوش
6th January 2011, 11:56 PM
1- در فصل امتحانات شست و شو را فراموش کنید .
2- جزوه هایتان را بخورید .
3- تلفن ، میل و موبایلتان را فراموش کنید .
3- مهمانی نروید .
4- فقط سلام کنید و جواب دهید .
5- اتاقتان را مرتب نکنید ، به وضعتان نرسید .
6- کسی را به خود راه ندهید .
7- آنچه را بلدید به دیگران نیاموزید .
8- عبادت رو بیخیال شید درس مهم تره !.
9- ورزش که مال بچه سوسول هاست .
10- احترام به دیگران رو بیخیال امتحان دارید اعصاب ندارین !

دیدی خیلی راحت بود این طوری از دل و ذهن همه پاک می شید بی زحمت !
تنهایی تنهایی تنهایی و امان از روزی که لطف خدا رو هم فراموش کنیم و دل بنده هاش رو با بی توجهی به بنده هاش بشکونیم .

AvAstiN
7th January 2011, 01:16 PM
من بریــــــــــــــــدم این ترم دیگه :(((((((((((((((((((((((((((((((
جدا نمی کشم
ریتالین می خوام:((

ساناز فرهیدوش
7th January 2011, 02:31 PM
منم رسر ظهر مثل تو بودم .
یک جلسه ی دوستانه با کتابام گذاشتم .و بهشون گفتم که به هیچ قیمیت دیگه نمی خوام روی شون رو ببینم .پس تصمیم گرفتم :
مباحث رو نقدا ریز ریز گنم .
و یکبار بخونم . یکبار برای همیشه از شرشون خلاص شم .
اما زهی خیال با طل ....
سال بعدش دوباره موجودی موذی شما رو وادار به اادامه تحصیل میک نه .روزا ز نو روزی از نو !

AvAstiN
7th January 2011, 04:42 PM
حالی که الان دارم رو هیچ ترمی حتی واسه امتحان آخر هم نداشتم
یهو وارد فیزیوپاتی می شی می بینی همه چی یه دفعه عوض می شه
بابا 1 درس یکم ساده تر ارائه می دادین این ترم چی می شد؟!

هیچ وقت به 10 و اینا راضی نبودم این ترم واقعا راضیم
یعنی اگه بگن امتحان فرداتو بهت 10 می دیم نخون حاضرم

الان ساعت 5 بعدازظهره و هنوز 5-6 صفحه از یک جزوه مونده + 100 صفحه اون یکی جزوه !!
حالا بماند که همینایی که خوندم رو هم یادم نیست :(

*مینا*
7th January 2011, 06:27 PM
من که همیشه سر امتحانای دانشگاهم یه 3-4 کیلویی کم کردم [nishkhand][negaran]
حالا اگه اون نمره ای رو که باید بگیریم و بهمون می دادن یه چیزی

طریقه ی اصلاح ورقه از زبان خود استادامون اینه ::
باید جواب آخرتون درست باشه ، اول به جواب آخر نگاه می کنیم اگه درست نبود ، یعنی غلطه و -0- نمره رو می گیری ( حتی اگه راه حلت درست باشه و اشکالت فقط تو یه جمع و تفریق ساده باشه )!!! ، اما اگه درست بود به راه حل نگاه می کنیم و تصحیحش می کنیم ...
البته حق هم دارن ها ، چون می گن تو صنعت به راه حل شما نگاه نمی کنن بلکه به جواب آخرتون نگاه می کنن ... :-??

ولی خب اینم دیگه انصاف نیست که سوالامون در حد کنوکور کارشناسی ارشد یا حتی اون ور تر باشه
یکی از استادای تجزیه مون می گفت ، یکی از ترم های اخیر اون یکی استاد تجزیه 2 سوالا رو در حد المپیاد داده بود [nishkhand][negaran] چند تا از دوستای من تو اون ترم تجزیه 2 داشتن ، پاس شدن و می گفتنانصافا تو کلاس باهاشون خوب کار کرده بود

خلاصه ...سخته ..... همین سخت بودن استرس می اره ..... استرس باعث می شه به جای درس خوندن احساس کنی خوابت میاد ...... خوابت بیاد از پشت کتاب پا می شی می ری اون ور .... پاشی بری اون ور هیچی نمی خونی و .... [nadidan]

بهترین راه حلش اینه که به خودت و ذهنت در یادآوری مطالب اطمینان داشته باشی ، و مرور بهترین وسیله هست برای ملکه کردن درس ها تو ذهن ، حتی اگه شد در حین این که داری مباحث جدید رو می خونی قبلی ها رو مرور کنی ...

من این ترم سعی می کنم بدون مرور نرم سر جلسه ، چون وقتی مرور نمی کنم واقعا یادم می رن ، اما با یه مرور ساده خیالم راحت می شه ، حتی اگه نتونستم همه ی مطالبِ کتاب و جزوه رو بخونم ، یه وقتی برای مرور می ذارم ایشالله [tafakor]

ساناز فرهیدوش
7th January 2011, 08:20 PM
منم یه دور می خونم ولی با کیفیت .الته فریبا راست میگه درسش خیلی سخته اما نباید بذاره فشار استرس این طوری اذیتش کنه .
یکی اینارو بخودم مدام میگه بازم سر امتحانا سر درد می شم !

e.einitabar
7th January 2011, 10:54 PM
خدایا کاش هیچ دانشگاهی نبود
یا اگر هم بود بدنبالش شبهای امتحانش نبود[bamazegi]
یاد میاد همیشه که آخر ترم میشد میگفتم که از ترم بعد از اولش میخونم که نمونه واسه شب امتحان
ولی افسوس 7 ترم این رو گفتم ولی یک بار انجام ندادم
به امید موفقیت همه ی دوستان در امتحانات
البته این استرس هم یه چیزه باحالی هستش وقتی فارغ التحصیل میشی بعضی وقتها واقعا هواشو میکنی

uody
16th February 2011, 01:37 AM
من امتحان رو با تمامیه استرس هاش دوست دارم sh_omomi76
با تمومی شب بیداری ها با تمومی نگرانی خونواده
با تمامی شارژتموم کردن تلفن با همه اینا دوسش دارم[sohbat]
من بعد چند سال از فارغ التحصیلی خیلی دلم برا این لحظه ها تنگ میشهsh_omomi37

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد