PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی بهترين كتاب ؟؟؟؟؟

پديده
17th May 2010, 06:48 PM
سلام دوستان عزيزم :

لطفا همه دوستان بهترين كتابي كه تا به حال خوانده اند و تاثير بسيار زيادي بر روي ديد و معلومات آنها گذاشته است را براي ديگر دوستان معرفي نمايند .

با تشكر از همه عزيزان
ارادتمند همه - بروجرديان

AvAstiN
17th May 2010, 07:00 PM
روی ماه خدا را ببوس

پدر مادر ما متهمیم

پديده
17th May 2010, 07:39 PM
با سلام :

بهترين كتابي كه بنده در تمام طول عمر خود خوانده ام و به ديگر دوستان هم توصيه مي كنم كه حتما بخوانند كتاب :

23 سال نوشته ي آقاي علي دشتي است . تحليلي بسيار دقيق و موشكافانه از 23 سالي كه حضرت محمد به پيامبري برگزيده شد تا وفات آن حضرت / حتما بخوانيد .

Outta_Breathe1020
17th May 2010, 09:08 PM
كتابي كه روي من تاثير گذاشته باشه خيلي زياد بوده.
كتاباي پائولو كوئيلو رو من واقعا جور ديگه اي ميبينم و تاثيرش هم روي من جور خاصيه.
كتاب كوري هم كتاب عجيبي بود و تاثير زيادي گذاشت.
مرسي از تاپيك جالبتون

Helix
17th May 2010, 10:24 PM
سلام
صد سال تنهايي : گابريل گارسيا ماركز
يك عاشقانه ي آرام : نادر ابراهيمي

پديده
17th May 2010, 10:39 PM
با سلام :

كتاب ( پاسخ به تاريخ ) نوشته : محمد رضا شاه پهلوي هم بسيار بسيار زيباست / اين كتاب مجاز بوده و چندين بار هم تجديد چاپ شده است و در كتابفروشي هاي خيابان انقلاب به وفور پيدا مي شود و قيمتش هم 4000 تومان است .

مخصوصا به جوانان عزيز اكيدا توصيه مي كنم كه حتما اين كتاب را بخوانند .

ارادتمند همه عزيزان - بروجرديان

Amir
17th May 2010, 10:41 PM
انتخاب كردن بين كتابها واقعان سخته ...ولي بشخصه كتاب شازده كوچلو رو خيلي دوس دارم

A.L.I
18th May 2010, 01:08 PM
نميشه گفت کدوم کتاب بهترينه آخه وقتي ميگيم بهترين يعني اينکه ديگه کل کتابهاي دنيا رو خونديم و بعد نظر ميديم که کدومش بهتر از بقيه است !!! مگه ميشه آخه ؟!
اگه بگيم بهترين کتابي که من تا بحال خونده ام بله اينجوري ميشه گفت
تازه اونم بايد ديد در چه موضوعي؟ مثلاً در سياست يک کتاب خاص . در فرهنگ يک کتاب
در سياست : جامعه شناسي نخبه کشي اثر علي رضاقلي
در روانشناسي : به سوي کاميابي ( 5 جلد ) اثر آنتوني رابينز
در علوم ديگر : مگا خلاقيت اثر دکتر الينيکوف {happy}

تاری
22nd May 2010, 08:10 PM
یارب
با سلام و تشکر از آقای بروجردیان
تاپیک خوبیه کاش همه تشریف بارن و از کتابهایی که خوندن بگن در آشنایی خیل یکمک می کنه.
شخص بنده راستش به کتاب خیلی خیلی علاقمندم و تا حدودی خیلی کتاب خوندم و دارم نمی تونم یکیشو انتخاب کنم بسته به زمانش خیلی از کتاب کمک گرفتم اونچه که شیرینی خوندنش هنوز هم بر ذهنم مونده تفسیر قصه وار قران بود اثر ابوبکر عتیق نیشابوری که دوره ی دبیرستان خوندم. هنوزم تصویرهایی که حین خوندن ایجاد می شد توی ذهنمه.
.... در زمان کنونی هم کتبی که تامل برانگیز باشه که منو وادار به فکر کنه برای کشف هدف نویسنده از جمله" ما برای چه به این دنیا آمده ایم" اثر وین دایر
....
یاعلی

306
9th November 2010, 09:00 PM
دو قرن سکوت نوشته استاد گرانقدر دکتر زرین کوب فوق العادست...لطفا بخونید عالیه.... و کتاب دیدی نو از دینی کهن(فلسفه زرتشت) نوشته دکتر فرهنگ مهر یه کتاب عالی با مطالب خواندنی وملی و......

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد