PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خريد همسر

mohamadaliv
9th May 2010, 05:16 PM
یک مرکز خرید وجود داشت که زنان می توانستند به آنجا بروند و مردی را انتخاب کنند که شوهر آنان باشد.

http://irupload.ir/images/mufaayfo5brz2lcosd3.jpg

این مرکز، پنج طبقه داشت و هر چه که به طبقات بالاتر می رفتند خصوصیات مثبت مردان بیشتر میشد. اما اگر در طبقه ای دری را باز می کردند باید حتما آن مرد را انتخاب می کردند و اگر به طبقه ی بالاتر می رفتند دیگر اجازه ی برگشت نداشتند و هرکس فقط یک بار می توانست از این مرکز استفاده کند.

روزی دو دختر که با هم دوست بودند به این مرکز خرید رفتند تا شوهر مورد نظر خود را پیدا کنند.
در اولین طبقه، بر روی دری نوشته بود: “این مردان، شغل و بچه های دوست داشتنی دارند.”
دختری که تابلو را خوانده بود گفت: “خوب، بهتر از کار داشتن یا بچه نداشتن است ولی دوست دارم ببینیم بالاتری ها چگونه اند؟”

پس به طبقه ی بالایی رفتند…

در طبقه ی دوم نوشته بود: “این مردان، شغلی با حقوق زیاد، بچه های دوست داشتنی و چهره ی زیبا دارند.”

دختر گفت: “هوووومممم… طبقه بالاتر چه جوریه…؟”
طبقه ی سوم: “این مردان شغلی با حقوق زیاد، بچه های دوست داشتنی و چهره ی زیبا دارند و در کارهای خانه نیز به شما کمک می کنند.”

دختر: “وای…. چقدر وسوسه انگیر… ولی بریم بالاتر.” و دوباره رفتند…

طبقه ی چهارم: “این مردان شغلی با حقوق زیاد و بچه های دوست داشتنی دارند. دارای چهره ای زیبا هستند. همچنین در کارهای خانه نیز به شما کمک می کنند و اهداف عالی در زندگی دارند”
آن دو واقعا به وجد آمده بودند…
دختر: “وای چقدر خوب. پس چه چیزی ممکنه در طبقه ی آخر باشه؟”

پس به طبقه ی پنجم رفتند…

آنجا نوشته بود: “این طبقه فقط برای این است که ثابت کند زنان راضی شدنی نیستند! از این که به مرکز ما آمدید متشکریم و روز خوبی را برای شما آرزومندیم!”

گر چه در اين داستان به زنها اشاره شده، ولي من فكر مي كنم اين ويژگي در هر دو جنس پسر ودختر وجود داره.

آبجی
9th May 2010, 05:38 PM
:)) راست میگی این هم نکته بارزش :

دختر: “وای…. چقدر وسوسه انگیر… ولی بریم بالاتر.” و دوباره رفتند…

وسوسه باعث شد که اینا برن طبقه پنجم :

“این طبقه فقط برای این است که ثابت کند زنان راضی شدنی نیستند! از این که به مرکز ما آمدید متشکریم و روز خوبی را برای شما آرزومندیم!”

اخی چه ضدحالی خوردن :)) قیافه هاشون دیدنی بوده اون موقع ببین پیش خودشون فکر میکردن تو طبقه پنجم چه فرشته هایی وجود داره :-":))

*AM@NDA*
9th May 2010, 06:06 PM
خیلی باحال بود.

kamanabroo
9th May 2010, 07:02 PM
فقط می تونم بگم که:{thumbs down}

:))

=))

*مینا*
9th May 2010, 08:52 PM
هر چیزی خرید کردنی باشه همین میشه دیگه ...

mrypt
9th May 2010, 11:09 PM
:)):)):)):)):)):))@};-@};-@};-

تاری
10th May 2010, 12:56 AM
گر چه در اين داستان به زنها اشاره شده، ولي من فكر مي كنم اين ويژگي در هر دو جنس پسر ودختر وجود داره.

خب چرا فداکاری نکردید
یه ویرایش کوچولو می خواست که خانمها رو به آقایون تبدیل کنین.
می خوایین زحمتشو بکشم.

{happy}

sorati
10th May 2010, 02:34 PM
قل كل يعمل علي شاكلته
بگو هر كس بر اساس ذات و طبيعت خود عمل ميكند
اسرا84
رسيدن به بهترين ها تو ذات همه ي ما نيست؟

mohamadaliv
10th May 2010, 04:03 PM
هر چیزی خرید کردنی باشه همین میشه دیگه ...

دست شما درد نكنه! اين يعني چي اونوقت؟!{phbbbbt}

mohamadaliv
10th May 2010, 04:12 PM
خب چرا فداکاری نکردید
یه ویرایش کوچولو می خواست که خانمها رو به آقایون تبدیل کنین.
می خوایین زحمتشو بکشم.

{happy}

خوب راستياتش عمدن توي متن اصلي تغييري ندادم{big green} اما براي اين كه از اتهام هاي احتمالي خودم رو رها كنم يه تبصره زدم پاش! ;)

mohebbi
10th May 2010, 04:26 PM
آدم یه بشکه آب رو با چنگال بخوره
پنچری قطار رو بگیره
تو تونل بادبادک هوا کنه
ولییییییییییییییی
ضایع نشه:))
خیلی باحال بود

آبجی
10th May 2010, 05:01 PM
:)):)) یعنی همونی که خوندی :)) حالا چرا عصبانی میشی ;))

تاری
10th May 2010, 07:29 PM
خوب راستياتش عمدن توي متن اصلي تغييري ندادم{big green} اما براي اين كه از اتهام هاي احتمالي خودم رو رها كنم يه تبصره زدم پاش! ;)

معلوم بود دست خطتتون بد جوری لرزش داشت معلومه که حسابی از ارسال این پیغام ترسیدین
نترسین خانمها کاری ندارن.

*مینا*
10th May 2010, 11:53 PM

{big green} یعنی این که ... برا پول زحمت کشیدی بدستش آوردی ... وقتی میری خرید دوست داری با پولت بهترین جنس و بخری ، طوری که ارزشش رو باتمام وجودت حس کنی ، برای خرید همچشن چیزی خیلی می گردی ....
اگه همسر هم خرید کردنی باشه همین می شه دیگه ... نمی شه ؟

آبجی
11th May 2010, 12:25 AM
{big green}
اگه همسر هم خرید کردنی باشه همین می شه دیگه ... نمی شه ؟

میشه هر چیزی رو نمیشه با پول خرید بعضی چیزا رو بخری اینجوری میشه ;)

بهشته
8th March 2011, 09:10 PM
سلام
من به خودم بمب وصل میکردم اون مرکزخرید رو به کمال انفجارمیبستم که دیگه وجودشون نیست بشه[bamazegi]

بهشته
8th March 2011, 09:12 PM
ازشوخی بگذریم راستش من یکی شونو میخریدم مثل برده ها باهاش رفتارمیکردم وامیداشتم که کارهامو بکنه مخصوصا کارهای سخت غذاهم نمیدادم اجازه هم نمیدادم یه دقیقه بشینه هاهاهاهاهاهاچی میشد اگه این واقعیت داشت هاها ها ها [nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد