PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر اینفینیتی‌وارد دو مهره‌ی کلیدی دیگر از تیم تولید خود را از دست داد

Geek
13th April 2010, 05:48 PM
در ابتدا جیسون وست و وینس زامپلا دست در دست هم استودیو بازی‌سازی اینفینیتی‌وارد را ترک کردند، سپس فرانچسکو گالیاتی و تاد آلدرمن به بستن چمدان‌های هم کمک کردند و حال دو مهره‌ی کلیدی دیگر از مجموعه‌ی IW جدا شدند.
بر طبق اخبار منتشر شده روز گذشته جان شایرینگ، برنامه‌نویس حرفه‌ای و مکی مکاندلیش از طراحان کلیدی اینفینیتی‌وارد از این استودیو بازی‌سازی حداحافظی کردند.
شایرینگ که به مدت شش سال بطور کامل وقت و استعداد خود را در اختیار استودیو بازی‌سازی اینفینیتی‌وارد قرار داده بود با ارسال پیامی در وب‌سایت توئیتر خود اذعان داشت: "پس از شش سالی که در استودیو بازی‌سازی اینفینیتی‌وارد سپری کردم، امروز از مقام خود استعفا دادم. من به آن‌چه انجام دادیم کاملا افتخار می‌کنم و دلم برای همه‌ی شما تنگ خواهد شد."
همچنین روز گذشته مکاندلیش با ارسال پیامی در پروفایل شخصی خود در سایت فیس‌بوک از قطع همکاری با استودیو بازی‌سازی اینفینیتی‌وارد خبر داد.
در حالی که استودیو بازی‌سازی IW روز به روز کوچک‌تر می‌شود بنظر می‌رسد استودیو بازی‌سازی Respawn که چند روزی از تاسیس آن نمی‌گذرد مشکلی برای جذب نیروهای متخصص نداشته باشد.
هنوز چند روزی از دور جدید شکایت‌های اکتیویژن بر علیه آقایان وست و زامپلا، مدیران پیشین استودیو بازی‌سازی اینفینیتی‌وارد نگذشته است که روز گذشته مسوولان کمپانی الکترونیک‌آرتز از شکل‌گیری استودیو بازی‌سازی جدیدی با مدیریت این دو نفر تحت عنوان Respawn خبر دادند.
سخنگوری الکترونیک‌آرتز ضمن تایید خبر فوق تاکید می‌کند استودیو بازی‌سازی Respawn نسبت به تولیدات خود اختیار تام دارد و الکترونیک‌آرتز تنها وظیفه‌ی انتشار جهانی محصولات این استودیو و حق توزیع عناوین را در دست خواهد داشت.
http://dbazinews.com/uploads/Jason%20West_2713.jpg- Vince Zampella و Jason West
پس از کسب جایزه‌ی بهترین بازی
تیراندازی از همـــایش Spike VGA

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد