PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با آيينه جنگيدن بي معناست . خودت را اصلاح كن .

m_salehy
9th February 2010, 07:13 AM
تو خود حجاب خودي از ميان برخيز

قوچي جلوي آيينه اي ايستاده بود و عكس خود را در آن مي ديد و هر چه جلو و عقب مي رفت مي ديد آن قوچ مقابل هم همان كار را مي كند . قوچ به قوچ مقابلش شاخش را نشان داد و ديد كه او هم شاخ خود را به او نشان مي دهد . آخر الامر با شاخ خود به قوچ مقابل حمله كرد و آيينه را شكست و فهميد با خودش دعوا مي كرده است .
مومن آيينه مومن است . اگر ديدي ديگري به تو حمله مي كند در واقع خودت هستي كه در آيينه وجود او نمودار شده اي . با آيينه جنگيدن بي معناست . خودت را اصلاح كن .

عارف بزرگ - دولابي

ص 398 – كتاب مصباح الهدي – مهدي طيب

مهاجر
17th February 2010, 09:02 PM
بسم الله
سلام عزیزم
این را روزی کسی به من گفت و من زکات آن را می دهم و اینجا به عرض آن می پردازم.
ایشان به من گفتند هر زمان که انگشت اشاره ات را برای اتهام زدن به دیگران دراز می کنی
ببین که سه انگشت دیگر را به سمت خودت نشانه گرفته ای.در تمام مسائل که مدعی هستی ببین خودت چه کاره ای.نکند که اشتباه یا کم کاری تو باعث ایجاد مشکل شده باشد...

ممنونم از شما و از مطلبتان که دقت را به یاد من آورد...

اللهم عجل لولیک الفرج

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد