PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرقت از دانشجویان به خاطر شکست عشقی

سلوى
28th January 2010, 03:00 PM
جواني که در پوشش دانشجو يا کارگر دانشگاه اموال دانشجويان را مي ربود، پس از دستگيري انگيزه اش از سرقت را شکست عشقي و اعتياد به مواد مخدر اعلام کرد. به گزارش خبرنگار ما چندي پيش ماموران کلانتري مهرآباد حين گشت زني در اطراف فرودگاه به جواني که در پارک مواد مخدر مصرف مي کرد، مشکوک شدند و در بازرسي بدني از وي تعدادي مدارک شناسايي و کارت هاي عابربانک متعلق به افراد ديگر به دست آوردند. به همين علت اين جوان 26ساله به نام ابراهيم دستگير و به کلانتري منتقل شد. ابراهيم در بازجويي هاي مقدماتي مدعي شد مدارک داخل يک ساک دستي بوده که او آنها را پيدا کرده است اما اظهارات وي قانع کننده نبود و به دستور يوسفوند بازپرس شعبه نهم دادسراي ناحيه10 پرونده در اختيار افسران پايگاه پنجم پليس آگاهي تهران قرار گرفت تا آنان در اين باره بيشتر تحقيق کنند. در اين بررسي ها دو نفر از صاحبان کارت عابربانک شناسايي و به پليس آگاهي دعوت شدند. يکي از آنان که دانشجوي مهندسي است به ماموران گفت؛ چند روز قبل همراه چند نفر از همکلاسي هايم براي مطالعه به کتابخانه دانشگاه رفتيم. ساعتي بعد در حالي که تشنه بودم براي لحظاتي از کتابخانه خارج شدم و کيفم را که مدارک شناسايي و کارت عابربانکم داخل آن بود به دوستانم سپردم اما لحظاتي بعد که برگشتم خبري از کيفم نبود. هيچ کدام از دوستانم از کيفم خبري نداشتند اما دانشجوي ديگري که نزديک من نشسته بود ديگر در آنجا حضور نداشت و من به او مظنون شدم. در پي اين اظهارات شاکي و متهم در برابر يکديگر قرار گرفتند و مالباخته ابراهيم را به عنوان سارق اموالش معرفي کرد. در اين بين دانشجوي ديگري که او نيز اموالش در کتابخانه دانشگاه سرقت شده بود، با اعلام اين موضوع اطلاعات بيشتري را در اختيار پليس گذاشت. وي گفت؛ در سالن دانشگاه براي لحظه يي کوتاه وسايلم را روي يک صندلي گذاشتم. آن زمان يکي از کارکنان دانشگاه با لباس خدماتي آنجا حضور داشت و چند ثانيه بعد که سراغ کيفم رفتم، کيفم ناپديد شده بود و خبري از کارگر خدماتي دانشگاه نيز نبود. اين شکايت نشان داد ابراهيم به طور حرفه يي و با نقشه قبلي در دانشگاه سرقت و گاهي نيز از لباس کارگران آنجا استفاده مي کند.

وي پس از مواجهه حضوري با شاکيان در حالي که توسط هر دو نفر شناسايي شده بود به ناچار اتهامش را نپذيرفت و گفت؛ سال گذشته در مقطع کارشناسي فارغ التحصيل و پس از آن به دختري علاقه مند شدم و تصميم گرفتم به خواستگاري اش بروم اما به خاطر اينکه خانواده ام با من همکاري نکردند، خانواده دختر مورد علاقه ام به من جواب رد دادند و اين مساله در روحيه ام تاثير بسيار بدي گذاشت و باعث شد به سوي مصرف مواد مخدر کشيده شوم. در مدت چهار سالي که دانشجو بودم حتي سيگار هم نمي کشيدم اما اين شکست باعث شد به يک معتاد تمام عيار تبديل شوم. به تدريج مصرف مواد بالا رفت و تامين هزينه آن برايم مشکل بود تا اينکه تصميم گرفتم از راه دزدي پول مواد را فراهم کنم. چون آشنايي خوبي با محيط هاي دانشگاهي داشتم و تردد در آنجا برايم آسان بود به عنوان دانشجو يا کارمند به کتابخانه، سالن غذاخوري و سرويس بهداشتي دانشگاه مي رفتم و اموال دانشجويان را سرقت مي کردم. سرهنگ عباسعلي محمديان رئيس پليس آگاهي تهران ضمن اعلام جزييات اين پرونده گفت؛ در پرونده ديگري که ماه گذشته با شکايت چهار نفر از دانشجويان دختر يک خوابگاه توسط کارآگاهان پايگاه سوم مورد بررسي قرار گرفت، شاکيان اعلام کردند دختري به عنوان دانشجو با آنان هم اتاق شد اما در همان شب اول اموال شان را که شامل لپ تاپ، جواهرات و پول نقد بود، سرقت کرد. بر اساس اظهارات مالباختگان مدير خوابگاه از طريق آگهي تخت هاي خالي خوابگاه را به صورت روزانه به افراد مختلف اجاره مي داد که سارق نيز از اين فرصت براي دزديدن اموال دانشجويان استفاده کرد.
(http://www.iranpardis.com)
سرهنگ محمديان از دانشجوياني که با اين شيوه از آنان سرقت شده، خواست براي پيگيري موضوع به پايگاه هاي سوم و پنجم پليس آگاهي مراجعه کنند. وي همچنين افزود؛ برخي افراد بيش از حد نسبت به اطراف خود بي توجه هستند و متاسفانه در بسياري از جرائم، سهل انگاري يا اشتباه مالباخته در سهولت وقوع جرم نقش اساسي دارد.
روزنامه اعتماد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد