PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرفاوي:وظيفه مجيدي در استقلال در حد يك كاپيتان است

mahdi9067
4th January 2010, 05:50 PM
صمد مرفاوي عصر دوشنبه پس از تساوي استقلال برابر تيم اميد در گفت وگو با خبرنگاران گفت: برگزاري ديداري دوستانه پيش از پايان تعطيلات ليگ برتر براي آبي پوشان لازم بود تا بازيکنان به هماهنگي لازم دست يابند.
وي درباره نتيجه ديدار استقلال مقابل تيم اميد افزود: با اينکه استقلال چند بازيکن اصلي خود را در اين بازي در اختيار نداشت اما بازيکنان جانشين عملکرد قابل قبولي را به نمايش گذاشتند. مرفاوي در مورد برگزاري اين ديدار دوستانه پشت درهاي بسته اظهار داشت: چنين درخواستي را از مسئولان کمپ نکرده بودم بلکه خواستار برگزاري اين بازي مطابق با قوانين و مقررات بودم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت : متاسفانه اين ديدار دوستانه در زمين شماره دو کمپ تيم ملي برگزار شد که اين زمين از کيفيت مطلوبي برخوردار نبود.
وي درباره بازگشت حسين کاظمي و سياوش اکبرپور به تمرينات استقلال افزود: اين تصميم شوراي استيناف باشگاه بود و اگر آنها از نظر اخلاقي و فني مناسب باشند در ترکيب تيم قرار خواهند گرفت.
مرفاوي در مورد وضعيت محروميت غلامرضا عنايتي مهاجم اين استقلال گفت: بازگشت اين بازيکن منوط به نظر شوراي استيناف است به طوريکه در اين خصوص نمي توانم اظهار نظر کنم.
سرمربي استقلال در مورد شايعه اختيارات بيش از اندازه فرهاد مجيدي در اين تيم و نارضايتي برخي از بازيکنان يادآور شد: مجيدي يکي از بازيکنان با سابقه، بزرگ و قابل احترام تيم است اما وظايف اين بازيکن در حد کاپيتان استقلال است. وي تصريح کرد: به عنوان سرمربي تيم تمامي مسئوليت فني برعهده من است و کسي حق دخالت در اين گونه مسائل را ندارد.
سرمربي استقلال در پاسخ به سوال خبرنگار ايرنا مبني بر جذب بازيکن خارجي گفت: درخواست خود را به مديرعامل باشگاه ارائه داده ام اما جزييات اين درخواست در آينده اعلام خواهد شد.
وي در پاسخ به سوال که آيا استقلال مي تواند در شش بازي آينده اش در خانه نتايج لازم را بدست آورد، افزود: تمام تلاش خود را انجام مي دهيم تا به اين هدف برسيم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد