PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نيكو خردمند از دنيا رفت!

matrix
18th November 2009, 08:33 AM
http://uc-njavan.ir/uploder/files/y88/4-5-6/121655_242.jpg

این بازيگر همچنين سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش دوم زن در دوازدهمين جشنواره فيلم فجر را براي فيلم «بازيچه» دريافت كرد و براي فيلم «غزال» نيز نامزد دريافت جايزه بهترين بازيگر نقش دوم زن در چهاردهمين جشنواره فيلم فجر شده است.نيكو خردمند بازيگر سينماي ايران شامگاه گذشته ـ 25 آبان ماه ـ از دنيا رفت.
به گزارش ايسنا، اين بازيگر سينما از چندي قبل در بستر بيماري بود.
نيكو خردمند كه 27 شهريور ماه در جشن خانه سينما مورد تجليل قرار گرفت، متولد 1311 در تهران است و فعاليت هنري‌اش را از سال 1337 با گويندگي در راديو آغاز كرده و از سال 1339نيز در دوبله مشغول بوده است.
وي كار بازي در سينما را از سال 1369 با فيلم «پرده آخر» به كارگرداني «واروژ كريم مسيحي» آغاز كرد كه اولين نقش آفريني او در سينما سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش دوم زن در نهمين جشنواره فيلم فجر را برايش به ارمغان آورد.
اين بازيگر همچنين سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش دوم زن در دوازدهمين جشنواره فيلم فجر را براي فيلم «بازيچه» دريافت كرد و براي فيلم «غزال» نيز نامزد دريافت جايزه بهترين بازيگر نقش دوم زن در چهاردهمين جشنواره فيلم فجر شده است.
نيكو خردمند پس از سالها كم‌كاري در بيست‌وچهارمين جشنواره فيلم فجر، با فيلم‌هاي « پرونده هاوانا»،«كافه ستاره»و« چند مي‌گيري گريه كني» حضور داشت.

آبجی
18th November 2009, 11:20 AM
«نيكو خردمند» بازيگر و گوينده قديمي در 77 سالگي درگذشت

خبرگزاري فارس: «نيكو خردمند» بازيگر و گوينده قديمي صبح امروز دار فاني را وداع گفت.

http://64.130.220.65/Multimedia%5Cpics%5C1388%5C6%5CArt%5C533.jpg

«خردمند» پاييز سال گذشته چندين بار در بيمارستان بستري شده بود و در ماه‌هاي گذشته نيز با بيماري‌اش شدت يافته بود.
خردمند در طي هفته‌هاي اخير به دليل بيماري قلبي و عروقي و ضعف جسماني دو تحت مراقبت قرار گرفت و در بيمارستان بستري شده بود.
اين بازيگر متولد 1311 در تهران بود و دو سيمرغ بلورين را براي بازي در فيلم‌هاي «پرده آخر» و «بازيچه» دريافت كرده بود.

آبجی
18th November 2009, 11:21 AM
نيكو خردمند بازيگر پيشكسوت سينما در سن 77 سالگي از دنيا رفت و نقش‌هاي ماندگارش را براي سينماي ايران به يادگار گذاشت.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين هنرمند كه شهريور ماه در جشن خانه سينما مورد تقدير قرار گرفت، متولد 1311 در تهران است و فعاليت هنري‌اش را از سال 1337 با گويندگي در راديو آغاز كرده و از سال 1339نيز در دوبله مشغول بوده است.

خردمند كار بازي در سينما را از سال 1369 با فيلم «پرده آخر» به كارگرداني «واروژ كريم مسيحي» آغاز كرد كه اولين نقش آفريني او در سينما سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش دوم زن در نهمين جشنواره فيلم فجر را برايش به ارمغان آورد.

وي همچنين سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش دوم زن در دوازدهمين جشنواره فيلم فجر را براي فيلم «بازيچه» دريافت كرد و براي فيلم «غزال» نيز نامزد دريافت جايزه بهترين بازيگر نقش دوم زن در چهاردهمين جشنواره فيلم فجر شده است.

نيكو خردمند پس از سالها كم‌كاري در بيست‌وچهارمين جشنواره فيلم فجر، با فيلم‌هاي « پرونده هاوانا»،«كافه ستاره»و« چند مي‌گيري گريه كني» حضور داشت.

بهمن فرمان‌آرا چندي پيش همزمان با اكران «خاك آشنا» كه به عيادت خردمند رفته بود، مي‌گفت: اميدوارم حالش به زودي خوب شود، چون مشابه «نيكو» در سينماي ما كم است.

مهدي صباغ‌زاده نيز به بهانه‌ي مراسم بزرگداشتش در جشن سينما گفته بود: نيكو خردمند همه ويژگي‌هاي يك بازيگر خوب را دارد.

اين كارگردان كه در فيلم‌هاي «خانه خلوت»، «صبحانه‌اي براي دو نفر»، «پيشنهاد پنجاه ميليوني» و سريال

«دزدان مادربزرگ»با خردمند همكاري داشته است به ايسنا گفت: ايشان بازيگر بسيار پرقدرت، با شخصيت و محترمي هستند كه روابط عاطفي بسيار خوبي سر صحنه برقرار مي‌كنند و درواقع مادر سينماي ايران هستند.

وي افزود: اگر كسي داراي ويژگي‌هاي ايشان باشد، قطعا يك هنرمند واقعي است و بايد به او احترام گذاشت و برايش آرزوي سلامتي كرد.

عليرضا رييسيان نيز كه در فيلم «پرونده‌هاوانا» با نيكو خردمند، همكاري داشته است، گفت: شايد «پرونده هاوانا» يكي از آخرين كارهاي نيكو خردمند است كه هنوز به نمايش عمومي درنيامده است.

با اينكه خانم نيكو خردمند براي لحظات كوتاهي در اين فيلم حضور دارد، ولي به بلنداي يك بازيگر قوي حضور موثري دارد.

رييسيان در پايان گفت: نيكو خردمند از جمله بازيگراني است كه صدا و صورت خوبي در سينما و تلويزيون دارد به هرحال مجموع اين دو ويژگي، كمتر در شخصيت بازيگري پيدا مي‌شود.

از ديگر فيلم‌هاي او مي‌توان به «حکايت آن مرد خوشبخت» (رضا حيدرنژاد - 1369)،«خانه خلوت» (مهدي صباغ‌زاده - 1370)، «مسافران» (بهرام بيضايي - 1370)،«بازيچه» (تورج منصوري - 1372)، «راز گل شب بو» (سعيد خورشيديان - 1372)،«زينت» (ابراهيم مختاري - 1372)، «روزهاي خوب زندگي» (مهدي صباغزاده - 1373)، «نگاهي ديگر» (حسين مختاري - 1373)، «غزال» (مجتبي راعي - 1374)، «سفر پر ماجرا» (سيامک اطلسي - 1375)، «رواني» (داريوش فرهنگ - 1376)،«قاصدک» (قاسم جعفري - 1376)، «قاعده بازي» (عبدالرضا نواب صفوي - 1376)،«هفت سنگ» (عبدالرضا نواب صفوي - 1376)، «شراره» (سيامک شايقي - 1378)،«کاغذ بي خط» (ناصر تقوايي - 1380)، «قلب هاي ناآرام» (مجيد مظفري - 1381)،«صبحانه اي براي دو نفر» (مهدي صباغزاده - 1381)، «پرونده هاوانا» (عليرضا رئيسيان - 1383)، «کافه ستاره» (سامان مقدم - 1383)،«پيشنهاد پنجاه ميليوني» (مهدي صباغزاده - 1383)، «چند مي گيري گريه كني» (شاهد احمدلو - )، «راننده تاكسي»(مهدي صباغ زاده - ) و «خاك آشنا»(بهمن فرمان آرا - ) نام برد.

نيكو خردمند بازيگر سينماي ايران روز پنج‌شنبه ـ 28 آبان ماه ـ از مقابل خانه سينما تشييع مي‌شود.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،نيكو خردمند كه شامگاه گذشته ـ 25 آبان ماه ـ از دنيا رفت، از چندي قبل در بستر بيماري بود.
مراسم تشييع نيكو خردمند پنج‌شنبه ـ 28 آبان ماه ـ راس ساعت 9 صبح از مقابل خانه سينما به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تشييع مي‌شود.

آبجی
18th November 2009, 11:23 AM
عليرضا رييسيان گفت: دو ويژگي‌ نيكو خردمند او را از هم‌نسلانش متفاوت مي‌كرد.

اين كارگردان كه در فيلم «پرونده هاوانا» با اين بازيگر فقيد همكاري داشته است در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به اين دو خصلت گفت: يكي خصلت‌هاي فردي‌اش بود كه مانند اسمش نيكو بود و در فيلم «پرونده هاوانا» با اين‌كه تازه عمل قلب كرده بود و باطري گذاشته بود، اما به خاطر قولي كه داده بود، آمد و با مهرباني تحمل كرد.

وي افزود: او صداي واقعا متفاوت و تاثير‌گذاري داشت و معتقدم خيلي خوب از صدايش استفاده مي‌كرد و لحني كه در چارچوب كلي فيلم لازم بود را ايجاد مي‌كرد و تاثير مي‌گذاشت.

رييس كانون كارگردانان سينماي ايران ادامه داد: من خاطره‌ي دو روز همكاري با او را در فيلمم هيچ وقت فراموش نمي‌كنم و در گذشت اين هنرمند را به خانواده‌اش و جامعه‌ي سينمايي تسليت مي‌گويم.

خردمند مادر سینمای ایران بود

کارگردان فیلم سینمایی "صبحانه‌ای برای دو نفر" با ابراز تاسف از درگذشت نیکو خردمند وی را مادر سینمای ایران دانست. مهدی صباغزاده به خبرنگار مهر گفت: از شنیدن خبر درگذشت نیکو خردمند بانوی بزرگ سینما و تلویزیونی ایران بسیار متاسف شدم. من این بانوی بزر گ را مادر سینمای ایران می‌دانم و خاطرات زیادی از همکاری با او دارم.
وی افزود: نیکو خردمند بازیگر و صداپیشه‌ای پرقدرت، زنی مهربان با قلبی بزرگ و بسیار پرتلاش بود. زمانی که با وی همکاری می‌کردیم بیماربود و در بیمارستان بستری می‌شد اما علاقه‌اش را به کار از دست نمی‌داد، به دلیل کسالت مواظبش بودیم و او را بسیار دوست داشتیم. حضور او برای همه همکارانش مغتنم بود.
صباغزاده در پایان گفت: درگذشت این بانوی سینمای ایران را به همه ایرانیان و به خانواده خردمند و به همه هنرمندان تسلیت می‌گویم. برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای ارادتمندان و سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌کنم.

به یاد خردمند/ از بزرگواری مرحوم خردمند در سینما بسیار آموختم افسانه بایگان بازیگر سینما و تلویزیون ایران با یادآوری خاطره همکاری با این بازیگر گفت بسیار از بزرگواری وی آموخته است. بایگان در این ارتباط به خبرنگار مهر گفت: بسیار از درگذشت ایشان متاسف شدم. مرحوم خردمند بازیگر و صداپیشه توانایی در سینما بود. من در فیلم "کافه ستاره" با وی همبازی بودم، در همان دوران کوتاه متوجه شدم که وی بانویی تمام عیار در سینما هستند و بسیار از بزرگواری وی آموختم.
وی افزود: حدود 20 روز پیش برای ملاقات وی به بیمارستان رفتم که بسیار نحیف و ضعیف شده بودند. نمی‌دانم سرانجام این تلخی‌ها که همیشه برای همکاران و اساتید ما رخ می‌دهد کی به پایان می‌رسد و این تنهائی‌ها در این شرایط چه زمانی به پایان می‌رسد. تا کی قرار است این در روی یک پاشنه بچرخد. یادش گرامی باد.

خردمند در اخلاق حرفه‌ای مثال‌زدنی بود

همبازی نیکو خردمند در فیلم سینمایی "پرده آخر" او را دارای اخلاق حرفه‌ای و توانایی بالای بازیگری دانست. حسین محجوب به خبرنگار مهر گفت: مرحوم خردمند یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران بود که اخلاق حرفه‌ای داشت و با عشق و علاقه کار می‌کرد، من مدت کوتاهی با او در فیلم " پرده آخر" هم بازی بودم ولی از ایشان بسیار خاطره دارم.
وی ادامه داد: به خاطر ازدست دادن نیکو خردمند بسیار متاسف هستم. من خردمند را ازنزدیک می‌شناختم و با او آشنا بودم، ازمرگ وی بسیار ناراحت هستم . این اندوه مانع می‌شود که درباره خصوصیات ایشان آن طور که شایسته است صحبت کنم ، بسیار غمگینم که ایشان دیگر در میان ما نیستند.

نجفيان: يك مادر ديگر از ميان ما رفت

خبرگزاري فارس: «رسول نجفيان» گفت: متأسفم كه مادر ديگري از ميان ما رفت.

http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0539/A0539877.jpg

«رسول نجفيان» در گفت‌و گو با خبرنگار سينمايي فارس در مورد مرحوم «نيكو خردمند»، اظهار داشت: متاسفانه مادري ديگر از ميان ما ما رفت.ايشان مادري مهربان براي ما بود و قدرت عجيبي در دوبله، گويندگي و بازيگري داشت.
وي در ادامه افزود: من خوشبختانه با خانواده فرهنگي ايشان از طريق خواهر بزرگوارشان«آهو خردمند» و مرحوم «گيسو خردمند» آشنا بودم و در خيلي از جلسات كنار اين مادر بزرگوار بودم كه جز تسليت چيزي ندارم، بگويم و يك قطعه شعر از رودكي كه در مدح شهيد بلخي سروده شده، تقديم مي‌كنم به روح بلند «نيكو خردمند»؛
كاروان شهيد رفت از پيش
و آن ما رفته گير و مي‌انديش
از شمار دو چشم يك تن كم
وز شمار خرد هزاران بيش

آبجی
18th November 2009, 11:24 AM
http://www.zendehrood.com/files/filebox/n-5-ee%281%29.jpg

نیکو خردمند

نام و نام خانوادگی : نیکو خردمند

تاریخ تولد : پنجم آبان ماه 1311
محل تولد : تهران

..................................
او خواهر آهو خردمند (بازیگر سینما و تئاتر) است .
نیکو خردمند دارای مدرک تحصیلی دیپلم و فارغ التحصیل کارگردانی در رویال تاتر سلطنتی است.

فعالیت های او از سال 1337 با گویندگی در رادیوشروع شد .
وی گویندگی فیلم را در سال ١٣٣٩ آغاز کرد و گوینده نقش های کلودیا کاردیناله ، آوا گاردنر ، الیزابت تیلور ، فخری خوروش ، ایرن و کتایون و ... بوده است .
او گوینده نمایش های رادیویی برنامه دوم رادیو از سال ١٣٤٢ تا سال ١٣٤٧و همچنین مجری برنامه معرفی تاتر در تلویزیون در سال ١٣٥١ بود .
فعالیت سینمایی او با بازی در فیلم "پرده آخر" (واروژ کریم مسیحی) در سال ١٣٦٩ شروع شد .

بخشی از فیلمشناسی :
پرده آخر (واروژ کریم مسیحی - 1369)
http://site.zendehrood.com/files/filebox/n-6-eee.jpgحکایت آن مرد خوشبخت (رضا حیدرنژاد - 1369)
خانه خلوت (مهدی صباغزاده - 1370)
مسافران (بهرام بیضایی - 1370)
بازیچه (تورج منصوری - 1372)
راز گل شب بو (سعید خورشیدیان - 1372)
زینت (ابراهیم مختاری - 1372)
روزهای خوب زندگی (مهدی صباغزاده - 1373)
نگاهی دیگر (حسین مختاری - 1373)
غزال (مجتبی راعی - 1374)
سفر پر ماجرا (سیامک اطلسی - 1375)
روانی (داریوش فرهنگ - 1376)
قاصدک (قاسم جعفری - 1376)
قاعده بازی (عبدالرضا نواب صفوی - 1376)
هفت سنگ (عبدالرضا نواب صفوی - 1376)
شراره (سیامک شایقی - 1378)
کاغذ بی خط (ناصر تقوایی - 1380)
قلب های ناآرام (مجید مظفری - 1381)
صبحانه ای برای دو نفر (مهدی صباغزاده - 1381)
پرونده هاوانا (علیرضا رئیسیان - 1383)
کافه ستاره (سامان مقدم - 1383)
پیشنهاد پنجاه میلیونی (مهدی صباغزاده - 1383)

http://site.zendehrood.com/files/filebox/n-2-ee.jpg

جوایز :
* برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (بازیچه) [ دوره 12 جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال 1372 ]
* برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (پرده آخر) [ دوره 9 جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال 1369 ]
* کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (غزال) [ دوره 14 جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال 1374 ]

خدا رحمتش کند http://www.asrejavan.com/Yahoo_smilies/53.gif

moji5
18th November 2009, 05:44 PM
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود

صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
خدا رحمتش کنه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد