PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرانچار:به خاطر داوران در این پله هستیم

Victor007
23rd October 2009, 07:36 PM
http://i.media.goal.com/g/58387_news.jpg

سایت گل- زلاتکو کرانچار بعد از برد دلچسب مقابل سایپا به میان خبرنگارارن آمد و بی عجله به همه سئوالات پاسخ گفت. او که چهره اش در هیچ شرایطی تغییر نمی کند ، از مطبوعات خواست که به این نکته توجه کنند بخش مهمی از ناکامی های پرسپولیس به قضاوت داوران مربوط است نه کوچینگ او....
*خوشبختانه تيم ما روند رو به رشدي را در پيش گرفته است و سعي مي کنيم باز هم رشد کنيم. هر 5 روز يك بار بايد بازي كنيم، نفرات خوبي دارم به همين دليل سعي مي‌كنم تقسيم قوا داشته باشم و هر كسي كه آماده‌تر است داخل زمين برود.
*به تدريج براي شناخت بهتر توانايي هاي بازيکنان همه را بازي خواهم داد، ولي براي اين کار نياز به فرصت دارم. ديديد كه ميثاق معمار زاده مصدوم شد و ما عليرضا حقيقي آماده را داخل زمين فرستاديم.
*در مقابل سايپا بازي بسيار خوبي را از خود به نمايش گذاشتيم و توانستيم موقعيت زيادي بر روي دروازه حريف ايجاد کنيم و به خوبي از آنها استفاده کرديم.
* خوشبختانه در طول اين مدت همه جانبه از سوي کاشاني از من حمايت شده و هيچ اولتيماتومي به من داده نشده است . برکناري من صحت ندارد و اين دست پرورده بعضي نشريات است.
*هيچ درگيري در تيم ما نيست و تعامل خوبي در کادر فني ما وجود دارد، اگر احساس کنم کسي در کادر درگير شده است به آن ورود کرده و کسي نيز خاطي باشد با وي برخورد خواهم کرد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد