PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بلاتر: باید قرعه‌کشی پلی‌آف جام جهانی را زودتر اعلام می‌کردیم

Victor007
22nd October 2009, 12:01 PM
رییس فیفا براین باور است که فرآیند سیدبندی می‌تواند بهتر باشد…

http://i.media.goal.com/g/44205_news.jpg

سایت گل – سپ بلاتر رییس فیفا گفته روش سیدبندی مرحله پلی‌آف دیدارهای مقدماتی جام جهانی می‌تواند بهتر مدیریت شود. سیستم فعلی به این صورت است که سیدبندی بلافاصله پس از پایان مرحله گروهی دیدارهای مقدماتی و پیش از قرعه‌کشی اعلام می‌شود و سپس تیم‌ها بر اساس رتبه فیفا قرعه‌کشی می‌شوند. برخی می‌گویند این به سود تیم‌های بزرگ است و مثلا می‌توان رده‌بندی را به گونه‌ای انجام داد که به نفع فرانسه و پرتغال باشد.

بلاتر می‌گوید این سیستم باید بهبود یابد: «باید رتبه‌بندی را از همان ابتدا اعلام کنیم. به هر حال قوانین روشن نیست و باید برای سال 2014 مشکلات را برطرف کنیم. اما در هر حال هر تیمی به جام جهانی برسد به دلیل شایستگی‌اش بوده است.»

بلاتر 73 ساله گفته برای انتخابات ریاست فیفا در سال 2011 کاندید خواهد شد. او که از سال 1998 رییس فیفا بوده می‌گوید: «هنوز ماموریتم تمام نشده و به زمان بیشتری نیاز دارم. امیدوارم کنگره فیفا بار دیگر به من اعتماد کند. اگر این طور نشود به روستایم برمی‌گردم. در هر حال فوتبال زندگی من است.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد