توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگر نام معلم اول دبستانت را یادت می آید،بنویس!
کاساندان
29th December 2014, 09:56 PM
http://upcity.ir/images2/80471665931698777819.jpg
میترا پوررحیم
30th December 2014, 12:08 AM
چه موضوع قشنگی.من هنوز مدرسه,حیاط مدرسه,و حتی کلاسمون تو ذهنم هست مگه میشه سرکار خانم جنگجو رو یادم بره مگه میشه شوخیایی که با من میکرد رو یادم بره نه نمیشه هرگز نمیشه.هنوز یادمه مقنعه های سفیدی که بلد نبودیم سرمون کنیم,یادمه دویدنها تو حیاط مدرسه یادمه افطاری های تو ماه رمضون وای چه روزایی بودن کجان دوستا کجان نمیدونم امیدوارم هر جا هستند خوش باشن.سرکار خانم جنگجو معلم نازنینم شاید من شما را نبینم ولی بدانید تمام خاطرات شما با تک تک سلولهای من پیوند خورده و نمیشود فراموش کرد معلمم دوستت دارم هر جا هستی سلامت و شاد باشی[golrooz][golrooz][golrooz]
م.محسن
30th December 2014, 12:47 AM
آقای توکلی
ان شاءالله همچنان باشی و سرزنده در کنار خانواده
گرچه سالهاست همچنان یادت می کنم وقتی اون عکس رو می بینم
khalilkarami
30th December 2014, 01:01 AM
اسم معلم اول ابتدایی من آقای شکری بود.
انشاالله همیشه خودش و خانواده اش سرحال و سلامت باشن.
ab.bb
30th December 2014, 01:16 AM
خانوم پارسا
آدم نسبتا جاهلی بود.
مصطفی غفاری
30th December 2014, 05:24 PM
سلام این فکر شما خیلی خوب بود
معلم اول دبیرستان من اقای کشتکار بود انشاا..و هرجا هست سالم همچنان خندان و و ازهمه مهم تر بازنشسته شده باشه .
من حتی مدرسه و بچه های اول ابتدایی رو میشناسم هنوز تو ذهنم هست.خداکنه همشون موفق باشن
کاساندان
7th January 2015, 08:56 PM
خانوم پارسا
آدم نسبتا جاهلی بود.
عه؟! یعنی چه؟!![nadanestan]
mogan/k
7th January 2015, 08:58 PM
املای فامیلشون سخته اسمشون نرگس بود
اول مهرم تولدشون بود.
کاساندان
7th January 2015, 09:08 PM
چه موضوع قشنگی.من هنوز مدرسه,حیاط مدرسه,و حتی کلاسمون تو ذهنم هست مگه میشه سرکار خانم جنگجو رو یادم بره مگه میشه شوخیایی که با من میکرد رو یادم بره نه نمیشه هرگز نمیشه.هنوز یادمه مقنعه های سفیدی که بلد نبودیم سرمون کنیم,یادمه دویدنها تو حیاط مدرسه یادمه افطاری های تو ماه رمضون وای چه روزایی بودن کجان دوستا کجان نمیدونم امیدوارم هر جا هستند خوش باشن.سرکار خانم جنگجو معلم نازنینم شاید من شما را نبینم ولی بدانید تمام خاطرات شما با تک تک سلولهای من پیوند خورده و نمیشود فراموش کرد معلمم دوستت دارم هر جا هستی سلامت و شاد باشی[golrooz][golrooz][golrooz]
خوش به حالتان که اینقدر خاطره های خوبی دارید!!!!
ab.bb
7th January 2015, 09:40 PM
عه؟! یعنی چه؟!![nadanestan]
معلم خوبی نبود. ترتیب درس دادنش با برنامه هفتگی جور نبود. نمره الکی به بچه ها می داد.البته بعدا وضعش بهتر شد.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.