PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ختنه بيني

علي پارسا
25th October 2014, 11:06 AM
به دنبال شيوع عمل بيني در کشور، معاون دماغي وزير بهداشت اعلام نمود: جهت رفاه حال هموطنان عزيز تدابيري انديشيده شده است تا در زايشگاه هاي کشور در هنگام تولد علاوه بر عمل ختنه جهت پسران، عمل بيني هم براي دختران انجام گردد![nishkhand] وي افزود: ريسک و عوارض عمل فوق در هنگام تولد بسيار کمتر از دوران بزرگسالي بوده و ضمنا" هزينه هاي کمتري را براي خانواده ها به همراه خواهد داشت![khande]
بخش مربوطه هم اکنون به صورت آزمايشي در چند زايشگاه منطقه يک تهران "تحت عنوان بخش ختنه بيني" در حال اجرا است.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاران که آيا در صورت تمايل خانواده هاي داراي فرزند پسر هم مي توانند از اين بخش استفاده کنند؟ گفت: الـــــــــبــــــــتــــ ــه![bamazegi] فقط بديهي است که دو تا پول ختنه بايد بدهند![nishkhand][nishkhand][nishkhand]

منبع (http://8pic.ir/images/wquwtepur8whu63j8895.jpg)

optici
25th October 2014, 03:32 PM
به دنبال شيوع عمل بيني در کشور، معاون دماغي وزير بهداشت اعلام نمود: جهت رفاه حال هموطنان عزيز تدابيري انديشيده شده است تا در زايشگاه هاي کشور در هنگام تولد علاوه بر عمل ختنه جهت پسران، عمل بيني هم براي دختران انجام گردد![nishkhand]
والا تعداد پسرای که بینی عمل میکنن کم نیستاااا

علي پارسا
25th October 2014, 04:08 PM
وي در پاسخ به سوال خبرنگاران که آيا در صورت تمايل خانواده هاي داراي فرزند پسر هم مي توانند از اين بخش استفاده کنند؟ گفت: الـــــــــبــــــــتــــ ــه!

والا تعداد پسرای که بینی عمل میکنن کم نیستاااا

من هم اشاره کردم که! [shaad] اتفاقا" لغت "البته" را به همين دليل به صورت کشيده نوشته ام![nishkhand]

میترا پوررحیم
25th October 2014, 04:28 PM
ای کاش با یک بار عمل کردن بینی مشکلا حل میشد تازه اول حساسیته.بینیم اینطوری شد بینیم قرینه نیست تازه فکرشون بیشتر درگیر میشه تو رو خدا حداقل به یه جراح خوب بینیتون رو بسپرید [shaad]

عشق برق
25th October 2014, 05:55 PM
واقعا جای بسیار تعجب است که از این کلمات اسفاده میشود ولی یاد یه ضرب المثل افتادم که میگه گربه ی که دستش به گوشت نمی رسه میگه تلخه
من که اخرته بی ادبیم تو صحبت کردن خجالت میکشم از این کلمه استفاده کنم

optici
25th October 2014, 06:33 PM
من هم اشاره کردم که! [shaad] اتفاقا" لغت "البته" را به همين دليل به صورت کشيده نوشته ام![nishkhand]

بهلللللللللللللللللللللله شما درست میگین

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد