PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حوصلتون سر رفتنی چیکار میکنین؟؟؟

k.ahmadi
11th September 2014, 02:11 PM
شماها حوصلتون سر رفتنی چیکار میکنین؟
من که واقعا نمیدونم اون موقع چیکار کنم همش الافی میکنم یهویی میبینم روز تموم شده هیچ کاری نکردم
معضل شده واسم
[gerye][gerye][gerye]

کاساندان
14th September 2014, 09:21 PM
دقیقا مثل من!!!!!!!!!!!
اما کتاب خواندن را به همه ی کارهای دیگر ترجیح میدهم! یا به خودم و خدا فکر میکنم!!!
اینها تنها کارهایی است که کمی بهم آرامش میدهد!!!!

k.ahmadi
24th October 2014, 05:14 PM
دقیقا مثل من!!!!!!!!!!!
اما کتاب خواندن را به همه ی کارهای دیگر ترجیح میدهم! یا به خودم و خدا فکر میکنم!!!
اینها تنها کارهایی است که کمی بهم آرامش میدهد!!!!

خوش بحالتون حداقل اینکارارو میتونین انجام بدین
من حتی کتاب مورد علاقه ام رو هم دستم بگیرم حوصله خوندنش نمیاد!!sh_omomi49

ppm
24th October 2014, 06:33 PM
سلام میتونی قرآن بخونی یانهج البلاغه البته باتدبرمطمئناپشیمون نمیشی ایشالا.[golrooz]

homeyra
24th October 2014, 08:01 PM
میرم جلو آینه با خودم حرف میزنم و میخندم
دیوونه هم نیستم[nishkhand]

k.ahmadi
25th October 2014, 06:12 PM
سلام میتونی قرآن بخونی یانهج البلاغه البته باتدبرمطمئناپشیمون نمیشی ایشالا.[golrooz]

سلام
مطمئنا خوندن کلام خدا و اماممون پشیمونی نداره[shaad] حتی با خوندنشون یه ارامش خاصی هم بدست میاری.

k.ahmadi
25th October 2014, 06:15 PM
میرم جلو آینه با خودم حرف میزنم و میخندم
دیوونه هم نیستم[nishkhand]

ههه اینم روش خوبیه
با خودم هرزگاهی صحبت میکنم ایندفعه میرم جلو اینه[nishkhand]

sevda_sj
26th October 2014, 01:58 AM
سلام منم گاهی اینجوری میشم..کارهای هنری هم خیلی میتونه کمکتون کنه مثله یاد گرفتن بافتنی های ساده یا درست کردن چیزهای مختلف
تلویزیون دیدن و در نت بودن نیز میتونه کمک کننده باشه ما که نتیجه گرفتیم شما رونمیدونم[nishkhand]
یا هم شروع به کیک پختن شیرینی درست کردن میکنم
یا با دوستانم میرویم بیرون این نیز موثر است[labkhand]

s.r.sahar
26th October 2014, 08:58 PM
منم اينطور مواقع ترجيح ميدم كتاب بخونم. بعضي مواقع هم خونه اقوام ميرم يا به همسايمون كه پيرزن تنهايي هستش سرميزنم و اگر كاري داشت براش انجام ميدم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد