PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ازدواج دختر دایی وپسر عمه

معمار حانیه
16th July 2014, 01:58 AM
سلام یک سوال داشتم از دوستان گرامی ومشاوران محترم.

خیلی ها میگن ازدواج فامیلی مشکل داره و...

الان من میخواستم بدونم ک ازدوج پسر عمه ودختر دایی چه خطراتی داره؟

من خیلی ها رو شناختم دختر خاله وپسر خاله بودن یا نسبت های دیگه ای ک الان بچه دارند ودر سلامت کاملا....

ولی برخی ها هم شناختم غریبه بودن ولی باز هم فرزندشون مشکل داشته.

لطفا راهنمایی کنید ممنون

ab.bb
16th July 2014, 02:12 AM
توی ازدواج فامیلی احتمال اینکه ژن های خطرناک، غالب بشن؛ بیشتره. به همین علت توصیه میکنن؛ ازدواج فامیلی انجام ندین.
اطرافیان شما خوشبختان خوش شانس بودن، ولی همه اینطور نیستن.
تا اونجایی که میدونم، برای اطمینان بیشتر قبل از ازدواج یه آزمایشهایی انجام میدن.

نارون1
16th July 2014, 02:27 AM
سلام یک سوال داشتم از دوستان گرامی ومشاوران محترم.

خیلی ها میگن ازدواج فامیلی مشکل داره و...

الان من میخواستم بدونم ک ازدوج پسر عمه ودختر دایی چه خطراتی داره؟

من خیلی ها رو شناختم دختر خاله وپسر خاله بودن یا نسبت های دیگه ای ک الان بچه دارند ودر سلامت کاملا....

ولی برخی ها هم شناختم غریبه بودن ولی باز هم فرزندشون مشکل داشته.

لطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام

براي ازدواج هاي فاميلي حتما بايد قبلش ازمايش و مشاوره ژنتيكي دريافت كنن .

ممكن هست اين ژن به صورت نهفته منتقل شده باشه و در نسل هاي بعد خودش را نشان بده

وقتي مشاوره ژنتيكي برن , ديگه خيالشون راحته و ميدونن كه مشكلي براي بچه دار شدن خواهند داشت يا نه .

vampiree girl
16th July 2014, 02:32 AM
خیلی ازبیماری ها به صورت نهفته و مغلوب توی نسل ها میمونن
وچون افرادیک خانواده ازیه نسل هستن باازدواجشون اگه استعدادیه سری بیماری های خاص روداشته باشند میتونن این ژن های بیماررو به صورت خالص به فرزنداشون منتقل کنن
یااین که به صورت ناخالص به بچه ها منتقل شه که دراین صورت بیماری توی نوه های این اشخاص نمودپیدامیکنه
ازاین گذشته ازدواج فامیلی میتونه مشکل گروه خونی هم به وجودبیاره که باعث سقط جنین بشه
بنابراین یه سری آزمایشات ژنتیک هست که به زوج ها قبل ازازدواج پیشنهادمیشه که اگه زوج ها فامیل نزدیک باشن حتمابایدانجام بشه

نارون1
16th July 2014, 02:36 AM
در ادامه صحبتهام وقتي افراد غريبه هستن و باز هم بچه ميگين ممكنه مشكل دار بشه…بستگي داره مشكل چي باشه

عوامل ديگه اي هم دخيل هستن , مثلا تراتوژن هاي زمان بارداري , كمبود مواد مورد نياز , سن مادر

سابقه خانوادگي , مشكلات حين زايمان و …

البته متخصصان حوزه زنان زايمان و علم ژنتيك ميتوانند بهتر پاسخگو باشند

معمار حانیه
16th July 2014, 02:37 AM
خب دوستان گرامی نظر شما درست اما اگ این وسط دو نفر هم خیلی دوست داشته باشن وفامیل باشند و ازمایش ژنتیک یکمی مشکل داشت تکلیف چیه باید از عشق بگذرن؟؟؟

DariushMarshal
16th July 2014, 03:01 AM
خب دوستان گرامی نظر شما درست اما اگ این وسط دو نفر هم خیلی دوست داشته باشن وفامیل باشند و ازمایش ژنتیک یکمی مشکل داشت تکلیف چیه باید از عشق بگذرن؟؟؟

با سلام. من تجربه یا مطالعات خاصی توی زمینه روانشناسی ندارم و صرفا عقیده شخصی خودم رو براتون میگم.
با این فرضی که شما مطرح کردید، قبل از ازدواج باید مسائلی رو مشخص کرد. از قبیل اینکه آیا اون دو نفر میتونن بدون فرزند با هم زندگی کنن.یا در حالتی، میتونن 1 بچه دیگه رو به سر پرستی بگیرن؟
یا ریسک میکنن و با وجود مشکل زنتیکی که دارن، خودشون بچه دار میشن؟
مشکل خیلی از ما ها اینه که فکر میکنیم با بقیه متفاوتیم و در عمل اگه از اون دو نفر مورد بحث پرسیده بشه، میگن که برای ما دو نفر، فقط با هم بودنمونه که مهمه و بچه چیز زیاد مهمی نیست.
نه من، نه هیچکس دیگه هم نمیتونه منکر این علاقه بین طرفین باشه.
اما باید خوب بررسی کرد که این علاقه ، منجر به گرفتن تصمیمات کورکورانه نشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد