Sa.n
25th July 2013, 08:13 PM
رفع تشنگی در ماه رمضان با آلبالو (http://namnak.com/3563-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%AA%D8%B4%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88.html) (http://namnak.com/3563-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%AA%D8%B4%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88.html)
http://files.namnak.com/images/salamt/13910924_pics/%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88-no646.jpg (http://namnak.com/3563-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%AA%D8%B4%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88.html#)
برای رفع تشنگی و عطش در ماه مبارک رمضان خوردن آلبالو را به شما روزه داران عزیز توصیه می کنیم. آلبالو عطش و التهاب را کم، خون را صاف و پوست را صاف و روشن می کند.
آلبالو یا آلوی بوعلی را تازه و رسیده مصرف کنید، مصرف نوع نارس آن سوء هاضمه می آورد. این میوه دارای آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، روی، ویتامین های A، B، C و D و حتی هسته و دم آن نیز داری خواصی عالی است.
http://files.namnak.com/images/salamt/13910924_pics/%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88-no647.jpg (http://namnak.com/3563-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%AA%D8%B4%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88.html#)
آلبالو عطش و التهاب را کم، خون را صاف و پوست را صاف و روشن می کند.
کسانی که به بیماری کلیه و روماتیسم مبتلا هستند با مصرف آلبالو مانع بروز نقرس می شوند.
آلبالو ادارآور است و پتاسیم آن باعث می شود نمک در عروق باقی نماند و فشار خون پایین بیاید، این از مزیت های آلبالو برای بیماران قلبی است.
منبع : snn.ir
http://files.namnak.com/images/salamt/13910924_pics/%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88-no646.jpg (http://namnak.com/3563-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%AA%D8%B4%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88.html#)
برای رفع تشنگی و عطش در ماه مبارک رمضان خوردن آلبالو را به شما روزه داران عزیز توصیه می کنیم. آلبالو عطش و التهاب را کم، خون را صاف و پوست را صاف و روشن می کند.
آلبالو یا آلوی بوعلی را تازه و رسیده مصرف کنید، مصرف نوع نارس آن سوء هاضمه می آورد. این میوه دارای آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، روی، ویتامین های A، B، C و D و حتی هسته و دم آن نیز داری خواصی عالی است.
http://files.namnak.com/images/salamt/13910924_pics/%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88-no647.jpg (http://namnak.com/3563-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%AA%D8%B4%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88.html#)
آلبالو عطش و التهاب را کم، خون را صاف و پوست را صاف و روشن می کند.
کسانی که به بیماری کلیه و روماتیسم مبتلا هستند با مصرف آلبالو مانع بروز نقرس می شوند.
آلبالو ادارآور است و پتاسیم آن باعث می شود نمک در عروق باقی نماند و فشار خون پایین بیاید، این از مزیت های آلبالو برای بیماران قلبی است.
منبع : snn.ir