PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنج خوراکی تابستانی



parnian 80
25th July 2013, 02:01 PM
تا چشم به هم بزنیم، تابستان و روزهای گرمش از راه می رسند و حالا همه ما به فکر راه‌حل‌های جدیدی برای خنک شدن در این روزهای گرم و طاقت‌فرسا هستیم...
شاید آشنایی با تهیه این 5 خوردنی و نوشیدنی، به شما کمک کند تا حداقل کمی درجه حرارت بدنتان را با مصرف آن‌ها پایین بیاورید. اگر باور نمی‌کنید، بد نیست امتحانشان کنید.سالاد بادام و مرغ
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/20136241213810a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/salad/201362412151.html)
مواد لازم برای 4 نفر:4 عدد پیازچه خردشده1 عدد هویج بزرگ رنده شده1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خردشدهنصف فنجان نخودفرنگی پخته‌شده2 فنجان سینه مرغ پخته و خردشدهنصف فنجان بادام بدون پوست خردشده و بو داده5/1 قاشق غذاخوری روغن زیتون1 قاشق غذاخوری سس خردل2 قاشق غذاخوری سرکه سفید روش تهیهبعد از این که تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، با سرکه، سس خردل و روغن زیتون، سس خوشمزه‌ای درست کنید و در صورت تمایل کمی نمک یا فلفل سیاه هم به آن بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)زایید و سس را روی سالادتان بدهید. این سالاد به صورت سرد و به عنوان وعده شام یا حتی یک ناهار رژیمی سبک در روزهای گرم تابستان در بسیاری از ایالت‌های آمریکا سرو می‌شود. شما می‌توانید برای زیبا کردن ظاهر سالادتان، آن را روی برگ‌های بزرگ کاهو بریزید و داخل بشقاب بگذارید و سر میز بیاورید! نوشیدنی موز آفریقایی
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/20136241213861a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/salad/201362412151.html)

مواد لازم برای 2 نفر:1 عدد موز خردشده1 عدد موز له‌شده2 لیوان ماءالشعیر تلخبرگ نعناع به میزان دلخواه روش تهیهماءالشعیر و موز له‌شده را داخل مخلوط‌کن بریزید و آن‌ها را خوب به هم بزنید. مخلوط به دست آمده را داخل لیوان‌ها بریزید و بعد از افزودن چند تکه یخ به آن‌ها، نوشیدنیتان را با تکه‌های موز و برگ‌های نعناع تزئین کنید. طعم این نوشیدنی، در بین قبایل آفریقایی طرفداران زیادی دارد. البته برخی از افراد به این نوشیدنی، چند قطره آب لیموی ترش تازه هم اضافه می‌کنند. بستنی میوه‌ای
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/20136241213812a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/salad/201362412151.html)

مواد لازم برای 6 نفر:1 لیتر بستنی وانیلی10 عدد توت‌فرنگی خردشده5 عدد هلوی خردشده و بدون پوست15 عدد گیلاس بدون هسته و خردشده6 قاشق غذاخوری شربت آلبالو روش تهیه6 ظرف بستنی‌خوری را آماده کنید و داخل هر کدام از آن‌ها، کمی بستنی بریزید و چند تکه توت‌فرنگی رویشان بگذارید، دوباره کمی بستنی روی توت‌فرنگی‌ها بریزید و مقداری از تکه‌های هلو را روی آن بگذارید. در نهایت هم مقداری بستنی روی هلوها بریزید و گیلاس‌های خردشده را روی بستنی‌ها بچینید. در انتها 1 قاشق غذاخوری شربت آلبالو را روی بستنی داخل ظرف‌ها بریزید و به این ترتیب، یک عصرانه خوشمزه و البته سالم را برای اعضای خانواده یا حتی دوستانتان درست کنید. این بستنی خوشمزه و تابستانی، طرفداران زیادی در کشورهای اروپایی، به خصوص ایتالیا و یونان دارد. سالاد سیب‌زمینی آمریکایی
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/20136241213813a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/salad/201362412151.html)

مواد لازم برای 12 تا 15 نفر:5/2 کیلو سیب‌زمینی پخته و خردشده6 عدد تخم‌مرغ پخته و خردشده2 پیمانه سس مایونز کم‌چرب1 عدد پیاز سفید خردشده2 عدد پیازچه خردشده1 عدد فلفل دلمه‌ای سبز خردشده3 عدد ساقه کرفس خردشده2 قاشق چای‌خوری نمک1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه روش تهیهتمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و سس مایونز،‌ نمک و فلفل را جداگانه مخلوط و به سالادتان بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)زایید. این سالاد آمریکایی را باید حداقل 3 تا 4 ساعت پیش از خوردن، داخل یخچال بگذارید و به صورت کاملاً سرد، سرو شود. سالاد آمریکایی سرد می‌تواند با یک برش نان و یک لیوان دوغ، ناهاری سبک و خنک برای روزهای گرم تابستانی شما باشد. نوشیدنی گلابی آسیایی
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/20136241213814a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/salad/201362412151.html)

مواد لازم برای 3 نفر:3 لیوان ماءالشعیر با طعم گلابی2 عدد گلابی بدون پوست خردشده3 قاشق غذاخوری آب‌لیموی ترش تازهبرگ نعناع به میزان دلخواه روش تهیهماءالشعیر با طعم گلابی، تکه‌های گلابی و آب‌لیموی تازه را داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط به دست آمده را داخل لیوان‌ها خالی کنید و چند تکه یخ به آن‌ها بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)زایید و برگ‌های نعناع را برای تزئین روی نوشیدنیتان قرار دهید. نوشیدنی گلابی از خوشمزه‌ترین و گواراترین نوشیدنی‌ها در بین مردمان آسیای جنوب شرقی است.منبع: هفته نامه سلامت – شماره 325

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد