parnian 80
21st July 2013, 07:36 PM
http://www.akairan.com/img/all/shirini/20121291211330a.jpg (http://shirinipaz.akairan.com/shirinipazi/shirinitar1/201212912117.html)این شیرینی تر و کمچرب، بدون تخممرغ تهیه میشود.زمان تهیه: 10 دقیقهزمان پخت: 50 دقیقهمواد لازم برای 9 نفر:
آرد
یک پیمانه
شکر
سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو
نصف پیمانه
بیکینگ پودر
یک و نیم قاشق چایخوری
سس سیب شیرین نشده
یک سوم پیمانه
روغن کانولا
یک چهارم پیمانه
شیر سویا
دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چایخوری سرکه
طرز تهیه:• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.• درون یک قالب 21*21 سانتیمتر را چرب کرده و آرد بپاشید.• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل میتوانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.* طرز تهیه سس سیب:تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید.سپس آنها را قاچ زده و بشویید.سیبها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیبها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.حالا سیبها آماده است. با پشت قاشق، سیبهای پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.گردآوری پرتال آکاایران (http://www.akairan.com/)
آرد
یک پیمانه
شکر
سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو
نصف پیمانه
بیکینگ پودر
یک و نیم قاشق چایخوری
سس سیب شیرین نشده
یک سوم پیمانه
روغن کانولا
یک چهارم پیمانه
شیر سویا
دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چایخوری سرکه
طرز تهیه:• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.• درون یک قالب 21*21 سانتیمتر را چرب کرده و آرد بپاشید.• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل میتوانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.* طرز تهیه سس سیب:تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید.سپس آنها را قاچ زده و بشویید.سیبها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیبها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.حالا سیبها آماده است. با پشت قاشق، سیبهای پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.گردآوری پرتال آکاایران (http://www.akairan.com/)