PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه آووکادو و گوجه فرنگی پرشده با پستو



parnian 80
21st July 2013, 05:20 PM
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/65591.jpg
مواد لازم:
گوجه فرنگی چند عدد به میزان لازم (حدود 1 و یک چهارم پیمانه)/ آوکادو خرد شده، پوست کنده و دارای یک سوراخ یک دوم پیمانه/ پنیر خامه ای مقدار کمی/ آب لیمو 1 قاشق چای خوری/ریحان خرد شده به مقدار دلخواهطرز تهیه:یک لایه نازک از قسمت بالایی گوجه ببرید، چنانچه مابل بودید می توانید یک لایه نازک هم از قسمت انتهایی گوجه ببرید. با یک قاشق کوچک به آرامی و با دقت داخل گوجه را خالی کنید. گوجه ها را به مدت 30 دقیقه سر و ته بگذارید تا خشک شود.
برای پر کردن داخل گوجه ها، در یک کاسه آواکادو، پنیر خامه ای(پنيري‌ كه‌ با شير خامه‌ دار تهيه‌ شود)، پستو و آب لیمو را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید تا مواد نرم شود. با یک قاشق مواد را داخل گوجه فرنگی بریزید و آنها را پر کنید.
گوجه فرنگی ها را در یک سینی بگذارید. می توانید آنها را فورا میل کنید یا روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال بگذارید. ریحان خرد شده را قبل از میل کردن روی گوجه فرنگی ها بپاشید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد