parnian 80
14th July 2013, 07:19 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo102.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) اسكوت پیكوك (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) سر آشپز (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) معروف استاد پخت و عرضه خوراكهای اصیل آمریكایی (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) است. یكی از خوراكهای ایده آل و اصیل او در این مطلب ضمیمه شده است. اسكوت پیكوك با روشی آسان و اصیل این خوراك را درست میكند. و دارای تركیباتی مثل، ذرت شیرین، لوبیای نازك، گوشت ران درشت، تكه كره و كرم و مواد انتخابی مثل گوجه فرنگی تازه، كدو، گیاهان بوته ای كه در منزل دارید.
مواد لازم: (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)
لوبیای تازه
2 فنجان
نمك پاك شده
به میزان لازم
ذرت درشت
2 خوشه
روغن بدون نمك
به میزان لازم
فلفل سیاه
به میزان لازم
سس غلیظ یا(سس بشامل)
4/1 فنجان
گوشت ران ریز شده
4/1 فنجان
طرز تهیه : (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) 1- لوبیای نازك را در یك ماهی تابه ریخته و آن را با آب بپوشانید. 1 قاشق چای خوری نمك اضافه كنید و بگذارید بجوشد. آن را به طور سطحی از صافی رد كنید و به اندازه 30 تا 40 دقیقه بپزید تا این كه نازك و نرم شود. لوبیاهای تغییر شكل داده را از صافی جداگانه رد كنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo108.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) 2- ذرت را پوست بكنید. از پارچه حوله ای آشپزخانه استفاده كرده و آن را به آرامی به ذرت بمالید تا نخهای آن پاك شود و از بین برود. از چاقوی تیز استفاده كرده تا دانههای ذرت را از چوبش جدا كنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo107.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo106.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) 3- ماهی تابه را داغ كرده و كره را در آن بیندازید، زمانی كه آب شد و حباب زد، ذرت (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)را اضافه كرده و برای 1 تا 2 دقیقه با نمك و فلفل تفت میدهیم، خوب كه تفت خورد لوبیا را اضافه كرده و برای 1 دقیقه با دقت آن را هم بزنید تا پخته شود.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo105.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)
4- گوشت و سس را اضافه كرده و بگذارید خوب بپزد و شعله را كم كنید. سپس غذا را به 8 قسمت كرده و سرو كنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo104.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo103.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)
ارزش غذایی : (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) - كالری 141 - چربی 6 گرم - چربیهای اشباع 4 گرم - كلسترول 20 میلی گرم - سدیم 246 گرم - كربوهیدرات 18 گرم - فیبر 3 گرم - پروتئین 5 گرم - ویتامین C 7% - كلسیم 2% - آهن 4% - در صد ارزش روزانه مبنی بر كالری 2000
مواد لازم: (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)
لوبیای تازه
2 فنجان
نمك پاك شده
به میزان لازم
ذرت درشت
2 خوشه
روغن بدون نمك
به میزان لازم
فلفل سیاه
به میزان لازم
سس غلیظ یا(سس بشامل)
4/1 فنجان
گوشت ران ریز شده
4/1 فنجان
طرز تهیه : (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) 1- لوبیای نازك را در یك ماهی تابه ریخته و آن را با آب بپوشانید. 1 قاشق چای خوری نمك اضافه كنید و بگذارید بجوشد. آن را به طور سطحی از صافی رد كنید و به اندازه 30 تا 40 دقیقه بپزید تا این كه نازك و نرم شود. لوبیاهای تغییر شكل داده را از صافی جداگانه رد كنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo108.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) 2- ذرت را پوست بكنید. از پارچه حوله ای آشپزخانه استفاده كرده و آن را به آرامی به ذرت بمالید تا نخهای آن پاك شود و از بین برود. از چاقوی تیز استفاده كرده تا دانههای ذرت را از چوبش جدا كنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo107.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo106.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) 3- ماهی تابه را داغ كرده و كره را در آن بیندازید، زمانی كه آب شد و حباب زد، ذرت (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)را اضافه كرده و برای 1 تا 2 دقیقه با نمك و فلفل تفت میدهیم، خوب كه تفت خورد لوبیا را اضافه كرده و برای 1 دقیقه با دقت آن را هم بزنید تا پخته شود.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo105.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)
4- گوشت و سس را اضافه كرده و بگذارید خوب بپزد و شعله را كم كنید. سپس غذا را به 8 قسمت كرده و سرو كنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo104.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo103.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html)
ارزش غذایی : (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/food-corn-beans-american.html) - كالری 141 - چربی 6 گرم - چربیهای اشباع 4 گرم - كلسترول 20 میلی گرم - سدیم 246 گرم - كربوهیدرات 18 گرم - فیبر 3 گرم - پروتئین 5 گرم - ویتامین C 7% - كلسیم 2% - آهن 4% - در صد ارزش روزانه مبنی بر كالری 2000