PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ



Sa.n
2nd July 2013, 03:25 PM
استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ (http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/know/use-the-remaining-meat-and-poultry)



http://img.asemoni.com/use-the-remaining-meat-and-poultry.jpg
ذخیره کردن مرغذخیره‌کردن گوشتِ‌ مرغ را از استخوان‌های آن جدا کرده، سپس با یک سلفون (محافظ)، گوشت و استخوان‌ها را به‌طور جداگانه بپوشانید. بعد فویل را دور گوشت بپیچید. با این روش می‌توانید آن‌ها را به مدت سه ماه در فریزر نگه داری کنید؛ به یاد داشته باشید که آن‌ها را با گوشت های نپخته در یک طبقه داخل فریزر قرار ندهید. می‌توانید از آن در تهیه غذاهایی مانند کاری مرغ با هل، سوپ مرغ و ذرت، سالاد مرغ با چاشنی هویج و سیب استفاده کنید. ذخیره کردن گوشت گوسفندگوشتِ باقی مانده را از استخوان‌ جدا کنید. فویل را دور گوشت پیچیده و هنگام استفاده آن را برش دهید. بگذارید گوشت کاملاً خنک شود، سپس آن را فریز کنید. این نوع گوشت‌ها را می‌توانید به مدت یک تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه داری کنید، همچنین می‌توانید از آن در تهیه غذاهایی مانند هوموس با گوشت، پای گوشت و سیب زمینی استفاده کنید. از استخوان‌های گوسفند نیز می‌توانید برای تهیه استاک استفاده کنید. (http://www.asemoni.com/) ذخیره کردن ماهیماهی را در یک ظرف پلاستیکی گود قرار داده، درِ آن را ببندید یا درون بشقابی گذاشته و با سلفون روی آن را کاملاً بپوشانید و طبقه آن را در فریزر از غذاهای نپخته مجزا کنید؛ دقت کنید که قبل از قرار دادن آن در یخچال یا فریزر، ماهی باید کاملاً خنک باشد. ماهی را می‌توانید به مدت یک تا دو روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگه‌داری‌ کنید. همچنین می‌توانید در غذاهایی مانند پای سالمون، پاستا با ماهی، سالاد و کیک‌ماهی استفاده کنید. ذخیره کردن گوشت گاوگوشت باقی‌مانده را از استخوان جدا کرده و به قطعات کوچک برش داده و در یک ظرف پلاستیکی دردار بریزید. اجازه دهید تا گوشت کاملاً‌ خنک شود. می توانید آن را به مدت دو تا سه روز در یخچال و به مدت سه ماه در فریزر نگه دارید. همچنین می‌توانید در غذاهایی مانند پای گوشت، سالاد گوشت، بیف‌استراگانف، خوراک قارچ و گوشت استفاده نمایید. از استخوان‌های گوشت گاو نیز می‌توان برای تهیه استاک استفاده کرد. دقت داشته باشید که آن‌ها را به طور جداگانه در فویل بپیچانید و فریز کنید. (http://www.asemoni.com/)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد