Sa.n
28th June 2013, 07:32 PM
طرز تهیه استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری (http://namnak.com/2551-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%DB%8C.html)
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%BA-no437.jpg (http://namnak.com/2551-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%DB%8C.html#)
مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقهشده : 150 گرم
فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : 1/2 پیمانه
جعفری خردشده : 1/2 پیمانه
سیر : 2 حبه
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
نمك : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را ورقه كرده و ما بین دو كیسه فریزر با بیفتككوب بکوبید تا نازك شود. سیر را كوبیده و یا ریز كرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط نمایید . مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه شده را در این سس بخوابانید به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون بپوشانید و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری کنید. نمك را به هر دو طرف گوشت بپاشید . تابه چدنی را كمی چرب كرده و با حرارت زیاد استیك را سرخ کنید .
منبع : groohashpazi.blogfa.com
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%BA-no437.jpg (http://namnak.com/2551-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%DB%8C.html#)
مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقهشده : 150 گرم
فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : 1/2 پیمانه
جعفری خردشده : 1/2 پیمانه
سیر : 2 حبه
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
نمك : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را ورقه كرده و ما بین دو كیسه فریزر با بیفتككوب بکوبید تا نازك شود. سیر را كوبیده و یا ریز كرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط نمایید . مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه شده را در این سس بخوابانید به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون بپوشانید و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری کنید. نمك را به هر دو طرف گوشت بپاشید . تابه چدنی را كمی چرب كرده و با حرارت زیاد استیك را سرخ کنید .
منبع : groohashpazi.blogfa.com