PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی دستور پخت غذای محلی خطه شما کشور عزیزمون ایران((((ناز خاتون))))



Almas Parsi
16th June 2013, 01:38 PM
نازخاتون

http://shomalema.com/wp-content/uploads/%D9%86%D8%A7%D8%B2%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%8612 .gif

نازخاتون یکی از غذای سنتی و محلی گیلان است.
مواد لازم:
بادنجان (بادمجان) قلمی: ۸ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۵ عدد
آب غوره: نصف لیوان
نعنای خشک: یک قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: سه قاشق سوپ‌خوری
گلپر: یک قاشق غذاخوری
آب انار: ۲ لیوان(در صورت نبودن آب انار، می‌توان از یک تا ۲ قاشق غذاخوری رب انار به اضافه‌ی مقداری شکر استفاده کرد.)
طرز تهیه:
بادنجان‌ها را می‌توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند.
سپس پوست می‌کنیم و خوب ساطوری می‌کنیم.
در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه‌فرنگی‌ها می‌ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود.
سپس گوجه‌ها را خرد کرده و کنار می‌گذاریم.
آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره می‌گذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود.
پس از آن گلپر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر می‌داریم و با گوجه‌فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف می‌کشیم.
سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین می‌کنیم.

منبع : شمال ما

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد