PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش تهیه اسپاگتی با لیمو



Sa.n
11th June 2013, 07:30 PM
روش تهیه اسپاگتی با لیمو (http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/spaghetti-feed/spaghetti-with-lemon)



http://www.asemoni.com/img/spaghetti-with-lemon.jpg (http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/spaghetti-feed/spaghetti-with-lemon/attachment/spaghetti-with-lemon)
مواد لازم اسپاگتی با لیمو (برای ۴ نفر):اسپاگتی / ۴۰۰ گرم
ژامبون مرغ (نازک ورقه‌ای‌شده) / ۴ ورق (۱۸۰ گرم)
روغن زیتون / ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی‌لیتر)
سیر (کوبیده‌ شده) / ۳ حبه (۱۵ گرم)
کدو (رنده‌شده) / ۲ عدد (۲۸۰ گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) / به مقدار لازم
پوست لیمو (رنده‌شده) / ۱ قاشق سوپ‌خوری (۵ گرم)
پنیر پارمسان (رنده‌شده) / ۱۰۰ گرم روش تهیه اسپاگتی با لیمو:اسپاگتی را طبق دستور داده شده در صفحه ۷۴ آماده کنید. در این فاصله، (http://www.asemoni.com/)ژامبون را در نیمی از روغن زیتون تفت دهید. سپس سیر، کدو، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، اسپاگتی آماده را با ۲/۱ پیمانه از آبی که اسپاگتی را در آن جوشانده‌اید و سس مخلوط کنید. پس از آن پوست لیمو و بقیه روغن را افزوده و به مدت دو دقیقه روی حرارت مخلوط کنید. در این مرحله نیمی از پنیر را به مخلوط اضافه کنید. (http://www.asemoni.com/) در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن بقیه پنیر پارمسان را بپاشید و سرو کنید. بدانیم در هر پرس اسپاگتی با لیمو:انرژی ۴/۶۶۷ کیلوکالری / کربوهیدرات ۴/۷۹ گرم/ پروتئین ۳۱ گرم/ چربی ۹/۲۳ گرم / فیبر ۷/۰ گرم





Asemoni.com (http://www.asemoni.com/)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد