PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی چه کنیم سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل بیرون ترد و خوشمزه بشه؟



Almas Parsi
12th April 2013, 06:26 PM
چه کنیم سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل بیرون ترد و خوشمزه بشه؟
http://1doost.com/Files/Posts/Thumbs/77/12282.jpg همیشه سیب زمینی هایی که بیرون توی رستوران ها می خوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست می کنید اینقدر بهتون نمی چسبه.


این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می کنن. من الان بهتون یاد می دم که چطوری بهترین سیب زمینی سرخ کرده ی دنیا رو برای عصرونتون بپزید، درست مثل بیرون.
مواد لازم

سیب زمینی: به میزان دل خواه – همین!

http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/17/1365262223.jpg
آماده سازیسیب زمینی رو می شوریم و پوست می کنیم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/17/1365262274.jpg
اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها برای بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست!
سیب زمینی ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های مختلف توی پخت تاثیر می ذاره.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/17/1365262311.jpg
بعدش شروع کنید به خلال کردن.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/17/1365262397.jpg
همین که مشغول کار هستید آب رو بذارید بجوشه.
نیمه پز کردنوقتی جوش اومد، توش 1 قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/17/1365262442.jpg
سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید 5 دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/17/1365262477.jpg
سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/17/1365262527.jpg
اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه.


اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.

سرخ کردنروغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/17/1365262606.jpg
بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/17/1365262654.jpg
و بعدش هم سیب زمینی شما آماده س!
http://1doost.com/Files/Pictures/1392/01/17/1365262687.jpg

منبع : بغبغو

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد