PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی آشنایی با روش تهیه مربای هلو



niusha231
26th February 2013, 10:16 PM
آشنایی با روش تهیه مربای هلوhttp://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2011/1/peach-jam300.jpg

سعی کنید برای تهیه این مربا، از قابلمه نچسب استفاده کنید تا نیاز به، هم زدن زیاد نداشته باشد.
مواد لازم برای یک پیمانه مربا:
هلو (http://hamshahrionline.irhttp://www.hamshahrionline.ir/details/106413): یک کیلوگرم
شکر: ‌150 گرم
شکر وانیلی ( موجود در قنادی‌ها): 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• هلوها را پوست کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.
• سپس آن‌ها را درشت خرد کنید و درون یک قابلمه نچسب بریزید.( تکه‌های هلو به هنگام حرارت دیدن، آب آن‌ها جاری شده و شل می‌شوند و شکل خود را از دست می‌دهند پس بهتر است آن‌ها را خیلی ریز نکنید).
• شکر و شکر وانیلی را به ظرف اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت 40 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.
•پیشنهاد می‌کنیم، مربای هلو را اگر گرم است با بستنی وانیلی و اگر سرد است با نان تست و کره برای صبحانه میل کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد