توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داستان عاشق واقعی
Alpha110
4th December 2012, 04:59 PM
تو چشای سیاهش زل زد همون چشمایی که وقتی ۱۶سال بیشتر نداشت
باعث شد تا پسرک عاشق شود و با تهدید و داد و هوارو عربده بالاخره کاری کرد که باهم دوست شدن
دخترک نگاهی به ساعتش کرد و میون حرفای پسرک پرید و گفت:
من دیرم شده زودی باید برم خونه...
همیشه همین جور بوده هر وقت دخترک پسرک را میدید زود باید بر میگشت...
پسرک معطل نکرد و کادویی که برای دخترک خریده بود رو با کلی اشتیاق به دخترک داد
دخترک بی تفاوت بسته را گرفت و تشکری خشک و خالی کرد...
حتی کنجکاویی نکرد داخل بسته رو ببیند پسرک خواست سر سخن روباز کند که دخترک گفت :
وای دیرم شد..من دیگه برم خداحافظ...
خداحافظی کردند و پسرک در سوک لحظه جدایی ماتم گرفت و رفتن معشوق را نظاره کرد ....
دخترک هراسان و دل نگران بود...
در راه نیم نگاهی به بسته انداخت ...یه خرس عروسکی خوشگل بود..
هوا دیگه داشت کم کم سرد میشد
وسرعت ماشین هاییکه رد میشدند ترس دخترک رو از دیر رسیدن بیشتر میکرد
پسره مثل همیشه ۵ دقیقه تاخیر داشت
اما بازم مثل همیشه ریلکس بود...دخترک سلام کرد و پسر پاسخ گفت
دخترک بی درنگ بسته را به پسر داد و نگاه پر شوقش را به نگاه پسر دوخت.
پسر نیم نگاهی به بسته انداخت و گفت: مرسی...
بسته را باز کرد و ناگاه چشمش به نامه ای افتاد که عاشق خوش خیال دخترک برای او نوشته بود...
لبخندی زد و به روی خود نیاورد...
چند دقیقه ای را با هم سپری کردن
و باز مثل همیشه خداحافظی و نگاه ملتمس عاشقی که از لحظه ی وداع بیزار است..
این بار دخترک عاشق بود و پسره معشوق او..
معشوقی که شاید جسم اون سر قرار با 5 دقیقه تاخیر حاضر شده بود ،
اما دلش از لحظه اول جای دیگه ای بود ........
کمی آن طرف تر صدای جیغ لاستیکی دخترک و پسر را متوجه نقطه ای در آن طرف کرد..
پسرکی در زیر چرخ های ماشین جان می داد
و آخرین نگاهش دوخته شده به معشوقه ای بود که به او خیانت کرده بود
shabhayebarare
4th December 2012, 05:17 PM
خیلی قشنگ بود اما در واقعیت خیییلی دردناک بود امیدوارم این اتفاق واسه هیچ عاشقی نیوفته
موازنه
4th December 2012, 06:22 PM
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای
اشکم دراومد.
افسرده شدم.
درام عالی ای بود
مرسی
***wanton74***
4th December 2012, 06:25 PM
خيلي خيلي خيييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييييييلي ييييييييييييييييييييييي قشنگ بود اشكمو در آوردي نميدوني من زخم خوردم[narahat][narahatish]ايشالا كه خدا همرو به عشقشون برسونه و هيچ خيانتي تو دنيا نباشه يكي از آرزوهاي خيلي بزرگمه به خدا
farzane*
4th December 2012, 06:43 PM
[gerye][gerye][gerye]
خیلی قشنگ بوود ممنون....
toot farangi
4th December 2012, 06:48 PM
واقعا خیلی قشنگ بود اشکم دراومد
(چقده سخته بدونی اون که میخواییش نمیمونه و دلش یه جایه دیگس و همه وجودش مال اونه...)
"golbarg"
4th December 2012, 06:49 PM
خیلی قشنگ بود.امامن درک نمیکنم .ببخسیدم[tafakor]
entooba72
4th December 2012, 08:29 PM
رسم روزگار همینه....نامردی پشت نامردی.................گرگ صفت های میش نما تو جامعه ی ما زیادن....به عشق هیچ کس اعتباری نیست....بدم میاد از افرادی که باعث میشن هویت خیلی ها زیر سوال بره....
سونای69
4th December 2012, 09:01 PM
شد کوچه به کوچه جستجو عاشق او
شد با شب و گریه رو به رو عاشق او
پایان حکایتم شنیدن دارد من عاشق او بودم و او عاشق او…
عرفان سلیم زاده
4th December 2012, 09:14 PM
بی خیال بابا! هیچ وقت واسه این چیزا خودکشی نکنین! اینو بدونین میگن دخترا زیاد انتخاب هاشون رو عوض می کنند.ولی وقتی تصمیم بگیرن هیچکی نمی تونه جلوشون رو بگیره.پیشنهاد من اینه که اگه واقعا دختره رو می خواید با خودش حرف نزنین.با پدر و مادر خودتون حرف بزنین. یا اگر میخواید اول عاشق بشه بعد ازدواج کنین باید ایده آل ترین مرد دنیا بشین تا نسبت به تمام پسران اطرافش سر تر باشید. دختر تا زمانی که ازدواج نکرده هزار بار انتخابش رو عوض می کنه. سعی کنین تصمیم یه دختر باشید نه انتخابش...
BaAaroOoN
4th December 2012, 09:25 PM
سلام....
این عینه نامردیه
هدف دختر از رابطه با این پسر بخت برگشته چی بوده؟
به سخره گرفتنش؟؟؟؟
اگه اونو نمیخست پس چرا باهاش در ارتباط بود؟
صرفا جهت چی؟کادو؟؟ترحم برانگیزه
متنفرم.همین.برای پسرر هم متاسفم که میدونسسته دختر نمیخادش ولی بازم.....
متاسفم
ریپورتر
4th December 2012, 09:38 PM
چه پسر و چه دختر سعی کنه زیاد خودش رو زیر پا نده که نکنه اینجور معنی بده که طرف نمیفهمه پس میشه سوارش شد
Alpha110
4th December 2012, 09:42 PM
بی خیال بابا! هیچ وقت واسه این چیزا خودکشی نکنین! اینو بدونین میگن دخترا زیاد انتخاب هاشون رو عوض می کنند.ولی وقتی تصمیم بگیرن هیچکی نمی تونه جلوشون رو بگیره.پیشنهاد من اینه که اگه واقعا دختره رو می خواید با خودش حرف نزنین.با پدر و مادر خودتون حرف بزنین. یا اگر میخواید اول عاشق بشه بعد ازدواج کنین باید ایده آل ترین مرد دنیا بشین تا نسبت به تمام پسران اطرافش سر تر باشید. دختر تا زمانی که ازدواج نکرده هزار بار انتخابش رو عوض می کنه. سعی کنین تصمیم یه دختر باشید نه انتخابش...
ممنون از راهنمایی که کردید امید وارم دوستان از این راهنمایی به نحو احسنت استفاده کنند ممنون[golrooz][tashvigh]
آسمان آبی2020
4th December 2012, 11:58 PM
تو من را دوست داری...
من دیگری را...
ودیگری
.
.
.
دیگری را...
asmateacher
5th December 2012, 12:39 AM
دنیای عجیبی ست کسی که تو دوستش داری اوتورا دوست ندارد وکسی که تورا دوس دارد تو او را دوس نداری وکسی که تو دوستش داری واو هم تو را دوست دارد طبق رسم وایین زمانه به هم نمیرسید واین رنج است..........
ماتریکس
5th December 2012, 09:11 AM
مرسی درام قشنگی بود ،خیانت هم یک روی سکه است دیگه اما به نظر من خیانت رو قبل از اینکه بشه با چشم دید میشه حس کرد مثل عشق که برای بیان کردنش نیاز به هیچ حرفی نیست فقط کافیه عاشق باشی یه عاشق وافعی اونوقت بدون هیچ حرفی طرف خودش میفهمه که دوستش داری من معتقدم هر جا کسی شروع کننده خیانت باشه روزی که دیر نیست بهش خیانت میشه.
"hasan"
5th December 2012, 10:02 AM
وقتی طرف عاشق میشه دیگه عقلش کار نمیکنه
تو چشاش نگاه کنی بگی من تو رو نمیخوام
بازم میاد سمتت
و توهماتش براش ادامه ی جاده ی عشق رو میسازه
فکر میکنه داری براش کلاس میزاری
فکر میکنه داری امتحانش میکنی
فکر میکنه داری خودتو براش لوس میکنی
فکر میکنه ....
همینطور ادامه داده میشه
و آخرش مهر خیانت روی این رابطه ی یک طرفه که بزور ادامه داشته میخوره!
س.ملک پور
5th December 2012, 03:13 PM
عشقو عاشقی دیگه مرده
- - - به روز رسانی شده - - -
عشقو عاشقی دیگه مرده
mozhgan.z.1368
5th December 2012, 04:47 PM
غمگینمون کردی ولی به نظرم این دنیا ارزش این کارا رو نداره
sahar72
5th December 2012, 05:49 PM
خیلی قشنگ بود ممنون
mhnz
5th December 2012, 10:16 PM
خيلي خيلي خيييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييييييلي ييييييييييييييييييييييي قشنگ بود اشكمو در آوردي نميدوني من زخم خوردم[narahat][narahatish]ايشالا كه خدا همرو به عشقشون برسونه و هيچ خيانتي تو دنيا نباشه يكي از آرزوهاي خيلي بزرگمه به خدا
رکابدار
22nd December 2012, 11:55 AM
عشق او باز اندرم اورد به بند/کوشش بسیار نیامد سودمند----توسنی کردم نداستم همی/کز کشیدن تنگ تر گردد کمدخیلی عالی بود.20برای شما[tashvigh]
آن شرلی
17th January 2013, 04:07 PM
همیشه همینه
اگه خودتو بذاری جای دختره میبینی که اون زیاد هم تقصیر کار نیست چون اون هم دلش میخواسته با عشق خودش باشه اما بازم به هر حال در حق اون پسری که عاشقش بود نامردی شد.[tafakor]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.