PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خدایا پس چرا من زن ندارم؟

M@hdi42
30th November 2012, 09:07 PM
(http://www.beytoote.com/fun/comic-subject/god-woman1-funny.html)خدایا پس چرا من زن ندارم؟(خنده دار)

http://www.beytoote.com/images/stories/fun/fu2111.jpg

خدایا پس چرا من زن ندارم؟

زنی زیبا و سیمین تن ندارم؟

دوتا زن دارد این همسایه ما

همان یک دانه را هم من ندارم

آژانس ملکی امشب گفت به من:

مجرد, بهر تو مسکن ندارم

چه خاکی بر سرم باید بریزم؟

من بیچاره آخر زن ندارم

خداوندا تو ستارالعیوبی

وبر این نکته سوءظن ندارم

شدم خسته دگر از حرف مردم

تو میدانی دل از آهن ندارم

تجرد ظاهرا”عیب بزرگی است

من عیب دیگری اصلا”ندارم

خودم میدانم این”اصلا” غلط بود

در اینجا قافیه لیکن ندارم

تو عیبم را بپوش و هدیه ای ده

خبر داری نیکول کیدمن ندارم؟

اگر او را فرستی دیگر از تو

گلایه قد یک ارزن ندارم

موازنه
30th November 2012, 09:41 PM
وای.....
چه خبره؟؟؟
چرا همه پست ها امروز حول یه محور شدن؟؟؟؟

ab.bb
30th November 2012, 09:46 PM
وای.....
چه خبره؟؟؟
چرا همه پست ها امروز حول یه محور شدن؟؟؟؟

گویا دوستان قصد مزدوج شدن دارن [khejalat]

م.محسن
30th November 2012, 09:50 PM
عشق یعنی زیر باران تر شدن
زن گرفتن بینهایت ------ شدن
زندگی -- زن نباشد جز خوشی
زن گرفتی باش فکر -----------
زن گرفتن هست فرمان خدا
ور نه مرد و این -------- چرا
زن گرفتی تا شود قربون تو
------ از آنی که ---------- تو
کن نصیحت گوش از من ای پسر
--- زن و فرزند حسابی ----------

*** آقایون یه پیغام خصوصی بدن تا متن کامل شعر رو براشون بذارم

ab.bb
30th November 2012, 09:53 PM
زن گرفتن هست فرمان خدا
زن گرفتی تا شود قربون تو

مشکوک میزنی [tafakor]

h.mohammadi
30th November 2012, 10:00 PM
خداییش زندگی به این باحالی زن میخوای چیکار بذار بوی ترشی دنیا رو ورداره بابا جان
دخترای عزیزی این شعر صرفا جهت حفظ امیدواری شماست لطفا الکی لبخند زده و زیاد به اینده امیدوار نباشید[khande][khande][khande][khande][khande]

M@hdi42
30th November 2012, 10:45 PM
گر پسری کشته شود دختری ترشیده شود/گر پسران کشته شوند کل جهان لیته شود

مزاح بود.بانوان جدی نگیرن[golrooz]

toot farangi
30th November 2012, 11:22 PM
تو این دوره زمونه پسرا والا بیشتر ترشیده میشن شما آقا پسرا ببینین اصلا دختری رو که میخوایین بهتون میدن بعد از ترشیده شدن حرف بزنین والا

Sabo3eur
30th November 2012, 11:25 PM

حرفتو میزنی بعد دفاع میکنی
خوشمان امد [cheshmak]

M@hdi42
30th November 2012, 11:25 PM
تو این دوره زمونه پسرا والا بیشتر ترشیده میشن شما آقا پسرا ببینین اصلا دختری رو که میخوایین بهتون میدن بعد از ترشیده شدن حرف بزنین والا

حداقلش اینه ما هستیم که دختر انتخاب میکنیم واگه نریم جلو اصلا دخترا حق انتخابی ندارن[nishkhand][cheshmak]

گل هدیه به بانوان ایران زمین[golrooz]

toot farangi
30th November 2012, 11:34 PM
حداقلش اینه ما هستیم که دختر انتخاب میکنیم واگه نریم جلو اصلا دخترا حق انتخابی ندارن[nishkhand][cheshmak]

گل هدیه به بانوان ایران زمین[golrooz]

ببین برادر محترم شما یه دخترو میخوایین میری خاستگاریش شاید دختره دوس داره بگه نه و میگه نه ولی وقتی یه پسر بیاد خاستگاری یه دختر دختر اگه بخوادش بهش میگه اره و بهم میرسن و از بین 100تا خاستگارش بلاخره یکیو انتخاب میکنه اینجوریه آقا مهدی

M@hdi42
30th November 2012, 11:39 PM
ببین برادر محترم شما یه دخترو میخوایین میری خاستگاریش شاید دختره دوس داره بگه نه و میگه نه ولی وقتی یه پسر بیاد خاستگاری یه دختر دختر اگه بخوادش بهش میگه اره و بهم میرسن و از بین 100تا خاستگارش بلاخره یکیو انتخاب میکنه اینجوریه آقا مهدی

خب اگه پسرا اصلا نرن خواستگاری یه دختر چی؟ دختره چیکار میتونه بکنه؟ پسره فوقش این نشد میره سراغ یکی دیگه. دختر ریخته..... شما زیر یه سنگ رو ببین یکهو چندتا دختر از زیرش در میره از بس که زیادن[nishkhand]

toot farangi
30th November 2012, 11:43 PM
اشتباه نکن الان تو نسل ما چیزی که زیاده پسر تو کلاس ما به شخص 50تا پسره

- - - به روز رسانی شده - - -

خب اگه پسرا اصلا نرن خواستگاری یه دختر چی؟ دختره چیکار میتونه بکنه؟ پسره فوقش این نشد میره سراغ یکی دیگه. دختر ریخته..... شما زیر یه سنگ رو ببین یکهو چندتا دختر از زیرش در میره از بس که زیادن[nishkhand]

h.mohammadi
30th November 2012, 11:46 PM
پس خدا خیلی دوست داره که این همه نعمت به پات ریخته قدرشو بدون کفران نعمت نکن

M@hdi42
30th November 2012, 11:53 PM

- - - به روز رسانی شده - - -

بر طبق تمامی امارهای کشور جمعیت دختران بیشتره (به میزان قابل توجه) بعد به میزان شرکت کننده های کنکورو.... توجه کن ..... میبیبنی جمعیت دخترا بیشتره.

toot farangi
30th November 2012, 11:59 PM
بر طبق تمامی امارهای کشور جمعیت دختران بیشتره (به میزان قابل توجه) بعد به میزان شرکت کننده های کنکورو.... توجه کن ..... میبیبنی جمعیت دخترا بیشتره.

کنکور واسه این بیشتره که پسرا دنباله درس نیستن دنبال کار میرن تو بازار که بهشون زن بدن الان که شما دارى درس میخونی خبرى از زن نیست بهت زن نمیدن گریه نکن

M@hdi42
1st December 2012, 12:22 AM
کنکور واسه این بیشتره که پسرا دنباله درس نیستن دنبال کار میرن تو بازار که بهشون زن بدن الان که شما دارى درس میخونی خبرى از زن نیست بهت زن نمیدن گریه نکن

دلشون هم بخواد. مگه چی کم داریم؟ خوشتیپ نیستیم که هستیم. عزیز نیستیم که هستیم. زورگو نیستیم که هستیم و...

h.mohammadi
1st December 2012, 12:23 AM
اقا مهدی گل گناه دارن بابا دیگه باهاشون ازدواج نمیکنیم حداقل حالشونو نگیریم داداش بیخیال تو بزرگی تو ببخش[cheshmak]

somayehfaridi
1st December 2012, 01:02 AM
نه آقا مهدی در کل دنیا جمعیت زن و مرد تقریبا مساوی هست، اما جمعیت مردان یه خورده بیشتره، من خودم کارای آماری جمعیت انجام دادم و یه خورده اطلاعات بگی نگی دارم

somayehfaridi
1st December 2012, 01:03 AM
اقا مهدی گل گناه دارن بابا دیگه باهاشون ازدواج نمیکنیم حداقل حالشونو نگیریم داداش بیخیال تو بزرگی تو ببخش[cheshmak]
گربه دهنش به گوشت نمیرسید، میگفت تلخه

nafise khanom
1st December 2012, 08:14 AM
دیدی گفتم...؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!1sh_omomi87

toot farangi
1st December 2012, 08:36 AM
دلشون هم بخواد. مگه چی کم داریم؟ خوشتیپ نیستیم که هستیم. عزیز نیستیم که هستیم. زورگو نیستیم که هستیم و...

معمولا دخترا عزیزن بعدشم شما چرا بحث میکنی هروقت خواستی زن بگیری برو خاستگاری ببین دختره رو بهت میدن یا نه بعد بیا باهم بحث میکنیم

toot farangi
1st December 2012, 08:37 AM

ایول خوشم اومد[cheshmak]

M@hdi42
1st December 2012, 09:17 AM
معمولا دخترا عزیزن بعدشم شما چرا بحث میکنی هروقت خواستی زن بگیری برو خاستگاری ببین دختره رو بهت میدن یا نه بعد بیا باهم بحث میکنیم

زن واسه چیمونه؟ میریم مخ چند تا از این دختران بیچاره رو میزنیم کارمون راه میفته.

toot farangi
1st December 2012, 09:22 AM
اون دخترایی که جواب مخ زدن پسرا رو میدن دختر نیستن یه موجود بی ارزشن که اسم خودشونو گذاشتن دختر

mozhgan.z.1368
1st December 2012, 09:23 AM
خودت شعر گفتی؟اگه اره که خیلی بااستعدادی

somayehfaridi
1st December 2012, 09:51 AM
زن واسه چیمونه؟ میریم مخ چند تا از این دختران بیچاره رو میزنیم کارمون راه میفته.
واقعا که
خجالت هم خوب چیزیه.

ضمنا آقا مهدی مسئله ناموسی، مسئله ایست که خدا خودش انتقام میگیره، و مطمئن باشدی کسی که مخ دختری را بزند یا هر چیز دیگر، یه روزی میرسه که کسی پیدا میشه مخ خواهر، مادر، دختر یا همسر این شخص را بزند، مطمئن باشید، این مسائل شوخی بردار نیست

آرزوي
1st December 2012, 10:07 AM
همشون از ديد تو مشكوكن نه ؟؟؟؟؟؟؟[khande] تو احتمالا پليس نيسي؟؟؟؟؟؟؟

ستاره 15
1st December 2012, 10:11 AM
کاش تو این امتیاز دادنا امتیاز منفی هم بود . دعوت اینطوری داشتیم آقا مهدی

بلدرچین
1st December 2012, 11:37 AM
قشنگ بود افرین.اما زن وجودش نورانیه چراغ خونس ارامش وجوده و زمینه ی پیشرفته...[golrooz]

shiny7
1st December 2012, 01:16 PM
(http://www.beytoote.com/fun/comic-subject/god-woman1-funny.html)خدایا پس چرا من زن ندارم؟(خنده دار)

http://www.beytoote.com/images/stories/fun/fu2111.jpg

خدایا پس چرا من زن ندارم؟

زنی زیبا و سیمین تن ندارم؟

دوتا زن دارد این همسایه ما

همان یک دانه را هم من ندارم

آژانس ملکی امشب گفت به من:

مجرد, بهر تو مسکن ندارم

چه خاکی بر سرم باید بریزم؟

من بیچاره آخر زن ندارم

خداوندا تو ستارالعیوبی

وبر این نکته سوءظن ندارم

شدم خسته دگر از حرف مردم

تو میدانی دل از آهن ندارم

تجرد ظاهرا”عیب بزرگی است

من عیب دیگری اصلا”ندارم

خودم میدانم این”اصلا” غلط بود

در اینجا قافیه لیکن ندارم

تو عیبم را بپوش و هدیه ای ده

خبر داری نیکول کیدمن ندارم؟

اگر او را فرستی دیگر از تو

گلایه قد یک ارزن ندارم

ببين آقا مهدي من كي بود گفتم بهت انگار داغ ديده اي گفتي نه!!!!!!
بابا داره داد مي زنه يه خبرايي هست ديگه!!!
انكار كردن نداره كه!!!!
مبارك باشه به سلامتي!!!![tashvigh][khande]

فرگل
1st December 2012, 05:01 PM
یعنی میخوای با دستای خودت،خودتو بدبخت کنی؟
پولات زیاده بده به 1بدبخت برو مسافرت اصن بریزش تو جوب آب ولی زن نگیر از من به تو نصیحت بوغورآن[cheshmak][cheshmak]

h.mohammadi
1st December 2012, 05:05 PM

آخه مشکل اصلی اینه که گربه هه اصلا گوشت دوس نداره مخصوصا گوشتای این دوره زمونه واواوا[khandeshadid]

h.mohammadi
1st December 2012, 05:09 PM
واقعا که
خجالت هم خوب چیزیه.

ضمنا آقا مهدی مسئله ناموسی، مسئله ایست که خدا خودش انتقام میگیره، و مطمئن باشدی کسی که مخ دختری را بزند یا هر چیز دیگر، یه روزی میرسه که کسی پیدا میشه مخ خواهر، مادر، دختر یا همسر این شخص را بزند، مطمئن باشید، این مسائل شوخی بردار نیست

بابا سمیه خانم دیگه وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن که
یه چیزای گفتین یه چیزاییم شنیدین یکم استانه صبر و تحملتون رو ببرین بالا بابا
همه از کار ودرس خسته اومدم یه تفریحی بکنن قصد توهین هم به هیچ کسی رو نداریم و نخواهیم داشت بیخیال خواهشا

shabhayebarare
1st December 2012, 06:49 PM
قشنگ بود افرین.اما زن وجودش نورانیه چراغ خونس ارامش وجوده و زمینه ی پیشرفته...[golrooz]
باهاتون موافقم مرسی از طرفداریتون[golrooz]

somayehfaridi
1st December 2012, 07:22 PM
آخه مشکل اصلی اینه که گربه هه اصلا گوشت دوس نداره مخصوصا گوشتای این دوره زمونه واواوا[khandeshadid]
خوب همین جمله تون ناخودآگاه اون ضرب المثل را تایید میکنه

بابا سمیه خانم دیگه وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن که
یه چیزای گفتین یه چیزاییم شنیدین یکم استانه صبر و تحملتون رو ببرین بالا بابا
همه از کار ودرس خسته اومدم یه تفریحی بکنن قصد توهین هم به هیچ کسی رو نداریم و نخواهیم داشت بیخیال خواهشا
تفریح خوبه، ولی با رعایت احترامات متقابل
درسته که دنیای اینجا مجازیست، اما اعضای سایت آدمای حقیقی هستند و نسبت به هم حقوق و وظایفی داریم که باید رعایت شوند

mazaheri.chem
1st December 2012, 07:37 PM
قابل توجه کسایی که میگن شوهر کمه!!!!چیزی که کم مرد واقعی برا زندگیه وگرنه پا تو از خونه بذاری بیرون مثل چی پسر ریخته

بلدرچین
1st December 2012, 07:50 PM
زن گرفتن هست فرمان خدا
زن گرفتی تا شود قربون تو

اقا محمد شعر رو لطفا برای من کامل بفرستید.افرین براین شعر قشنگ

بلدرچین
1st December 2012, 07:53 PM
یعنی میخوای با دستای خودت،خودتو بدبخت کنی؟
پولات زیاده بده به 1بدبخت برو مسافرت اصن بریزش تو جوب آب ولی زن نگیر از من به تو نصیحت بوغورآن[cheshmak][cheshmak]

زن وجودش نعمته هرکسی زن گرفته بلوغ عقلی و وجودی رسیده و به پیشرفتای بسیاری رسیده ها

بلدرچین
1st December 2012, 07:56 PM
قابل توجه کسایی که میگن شوهر کمه!!!!چیزی که کم مرد واقعی برا زندگیه وگرنه پا تو از خونه بذاری بیرون مثل چی پسر ریخته

مثل چی پسر ریخته؟زشته ها توهین مستقیم به پسراست.اقای کارگردان قرارداد منو فسخ کن من نیستم توی این بازی میخوان منو به زور زن بدن مامان[negaran][khandeshadid][taajob]

AaZaAdeh
1st December 2012, 09:15 PM
تنها قدرت یک زن است که می تواند قویترین مردان را نیز به زانو درآورد[labkhand][labkhand][labkhand]

h.mohammadi
1st December 2012, 09:22 PM
تنها قدرت یک زن است که می تواند قویترین مردان را نیز به زانو درآورد[labkhand][labkhand][labkhand]

نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروغ نگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدی جدی راس میگی؟؟؟؟
یعنی بهداد سلیمی جلو زنش زانو میزنه؟؟؟؟؟؟
وای خدا ترسیدم[nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan]

BaAaroOoN
1st December 2012, 09:28 PM
باز من نبودم دعوا راه انداختین؟!! شوخی کردم...هم مرد برای زن نیازه هم زن واسه مرد....این دو تا بهم آرامش میدن و باعث میشن فساد تو جامعه نباشه....هرکی که میگه زن گرفتن واسه پسرا و کلا ازدواج بده،خوشم میدونه که داره خودشو گول میزنه...خدا خودش این نیاز رو تو وجود این دو جنس از آدم گذاشته.پس نمیشه انکارش کرد....اتفاقا این پول و تحصیل کردن و شغل و سربازیو این چیزاست که مانع ازدواج میشه.و الا هیچ پسری نیست که این امکانات رو داشته باشه و ازدواج نکنه.مگر اینکه سنش بالا رفته باشه (بدلیل پرداختن به ادامه تحصیل و دست و پا کردن خونه و زندگی)و کلا تو زمینه ی ازدواج وسواس و سخت گیر شده باشه.و نتونه کسیو که میخاد رو انتخاب کنه.دور از شوخی،امیدوارم مشکلات همه ی جوونا حل بشه.:-)

AaZaAdeh
1st December 2012, 09:29 PM
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروغ نگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدی جدی راس میگی؟؟؟؟
یعنی بهداد سلیمی جلو زنش زانو میزنه؟؟؟؟؟؟
وای خدا ترسیدم[nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan]
فک کن نزنه ه ه ه !!! والا [nishkhand]

h.mohammadi
1st December 2012, 09:31 PM
فک کن نزنه ه ه ه !!! والا [nishkhand]

اگه زانو بزنه برا این که از پاش بگیره از بالا صخره بندازتش پایین یا یذاره زیر وزنه تا به حول قوه الهی کم کم جمعیتتون رو به کاهش میل کنه[khande][khande][khande][khande]

h.mohammadi
1st December 2012, 09:35 PM
برو بچ به احترام یکی از دوستان گلمون من اتش بس اعلام کردم
امیدوارم تیراندازی نشه[cheshmak]

AaZaAdeh
1st December 2012, 09:36 PM
اگه زانو بزنه برا این که از پاش بگیره از بالا صخره بندازتش پایین یا یذاره زیر وزنه تا به حول قوه الهی کم کم جمعیتتون رو به کاهش میل کنه[khande][khande][khande][khande]
میگم شما اینقدرررر به خانوما لطف دارین به فکر عواقبشم باشیناااااا [sootzadan] اصلا خدایی دلتون میاد.موجود به این ظریفییی...[labkhand]

h.mohammadi
1st December 2012, 09:38 PM
ازاده جان اتش بس اعلام کردما[soal]

mazaheri.chem
1st December 2012, 09:59 PM
مثل چی پسر ریخته؟زشته ها توهین مستقیم به پسراست.اقای کارگردان قرارداد منو فسخ کن من نیستم توی این بازی میخوان منو به زور زن بدن مامان[negaran][khandeshadid][taajob]

من که قصد توهین نداشتم فقط میخواستم بگم اکثر پسرا مرد زندگی نیستن اگه منصف باشین حرفمو تایید میکنین. مگه نه؟؟

بلدرچین
1st December 2012, 10:30 PM
من که قصد توهین نداشتم فقط میخواستم بگم اکثر پسرا مرد زندگی نیستن اگه منصف باشین حرفمو تایید میکنین. مگه نه؟؟

حرفتو قبول دارم عزیزم اما نباید همه پسرهارو مقصر بدونی.بیشتر دخترا به دلایل نامعلوم کل پسرهارو یک جور میبینن و میدونن من هیچ وقت نفهمیدم چرا

ریپورتر
1st December 2012, 10:37 PM
هر چقدر دختر درپیت داشته باشیم به همون اندازه هم پسر در پیت داریم پس خواهشا الکی جو ندین.دختر و پسر هم مکمل هم هستن و هیچکدوم از دیگری برتر نیست خیالتون راحت.اینجور جبهه گیری ها هم شبیه جوک هست چون اصلا قضیه کاملا فرق داره

رضوس
2nd December 2012, 01:23 PM
مهدی فک کنم کار و بار جوره رفتی دنبال زن و زندگی؟؟؟؟؟؟[khande]

فرگل
2nd December 2012, 01:36 PM
زن وجودش نعمته هرکسی زن گرفته بلوغ عقلی و وجودی رسیده و به پیشرفتای بسیاری رسیده ها
سلام
عزیز من اگه بخوایم در مورد مقام زن و..........حرف بزنیم سالها طول میکشه ولی حرفای من به شوخی بود[cheshmak]

shabhayebarare
2nd December 2012, 02:22 PM
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]

رضوس
2nd December 2012, 02:28 PM
ولی زنها واقعا موجودات عجیبیاً
و بر هم زدن هر ارتباطی و هماهنگی
نمونش پلک
یه عمر با هم بسته و باز میشن ولی یه دختر میتونه باعث بر هم خوردن این هماهنگی و ارتباط دقیق بشه

فک کنم بی زنی بهتره تا اینکه ارتباطاتت بهم نخوره

Alpha110
2nd December 2012, 04:02 PM

دمت گرم داداش ولی مراقب خودت باش این بانوان سایت یه مقدار زیادن ولی نترس ما پشتتیم[tashvigh]

M@hdi42
2nd December 2012, 04:13 PM
دمت گرم داداش ولی مراقب خودت باش این بانوان سایت یه مقدار زیادن ولی نترس ما پشتتیم[tashvigh]

سلیک

اگه شتوانه شما نبود که تاا حالا مراسم چهلمم هم گرفته بودن. من به پشتوانه این پسرا دولت......

Alpha110
2nd December 2012, 04:15 PM
سلیک

اگه شتوانه شما نبود که تاا حالا مراسم چهلمم هم گرفته بودن. من به پشتوانه این پسرا دولت......

آقایی داداش تو نباشی از این مطالب بزاری چیزی نداریم بهش بخندیم[cheshmak][khande]

91star
2nd December 2012, 07:18 PM
گر بمیرد دختری بر قبر اون روید گلی ، گر بمیرند دختران دنیا گلستان میشود ....[tashvigh]

91star
2nd December 2012, 07:23 PM
زن گرفتن هست فرمان خدا
زن گرفتی تا شود قربون تو

اینم نقاط خالی
خر
بی
ناخوشی
.
.
.

horiya
2nd December 2012, 08:27 PM
اگه از آمار وارقام خبر داشته باشین تعداد پسرا بیشتراز دخترا شده پس این شما پسرا هستین که میترشین....در ضمن از بین چند10تاپسر 1تا 2تاشون خوبه و به درد زندگی میخوره بقیشون همه مامانین کسی که نمیتونه خودشو اداره کنه چه طور میتونه تو زندگی موفق باشه.. پس اینقد به خودتون نبالین .....بزنن کف قشنگرو دخترااااااااااا[tashvigh][tashvigh]

M@hdi42
2nd December 2012, 08:57 PM
اینا اصلا دختر نیستن هاااااا:

http://cartoon3000.persiangig.com/image/ainaz/irani-girl05.jpg

زن (در حالي كه جيب پشت شلوار شوهرش رو چك مي كنه) : پس كجا قايمش كردي ذليل ... :

http://irannaz.com/user_files/image/image43/0.541452001329850916_irannaz_com.jpg

BaAaroOoN
2nd December 2012, 09:06 PM
حسودیتون میشه انقد ما اکتیو و پرانرژی هستیممممم؟؟؟؟؟؟
مث شما خموده و خسته نیستیم.البته الان که عین هو جنازه میرسیم خونه.ولی خدایی یاد بگیرین!!!!با دوستا که میوفتیم انقده شلوغ میکنیم کهههه
تازه حرفامونم انقد جالبه که یه عده تو مترو هم همزمان با ما هم گوش میدن و هم میخندن!!!!!!این آخریه رو جدی میگم.خصوصا خودم که پایه م

somayehfaridi
2nd December 2012, 09:51 PM
اگه از آمار وارقام خبر داشته باشین تعداد پسرا بیشتراز دخترا شده پس این شما پسرا هستین که میترشین....در ضمن از بین چند10تاپسر 1تا 2تاشون خوبه و به درد زندگی میخوره بقیشون همه مامانین کسی که نمیتونه خودشو اداره کنه چه طور میتونه تو زندگی موفق باشه.. پس اینقد به خودتون نبالین .....بزنن کف قشنگرو دخترااااااااااا[tashvigh][tashvigh]

[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]

م.محسن
2nd December 2012, 10:04 PM
اینم نقاط خالی
خر
بی
ناخوشی
.
.
.

نه عزیزم
حرف تو دهن ما نذار!

91star
2nd December 2012, 10:31 PM

اتفاقا پسرها اهل زندگی هستن ، این دخترا هستن که مدام خاله زنک بازی در میارن و زندگی هارو خراب میکنن .
یادمه یه استادی به اسم استاد دانشمند تعریف میکرد : یه بار زن یه مردی میمیره ، وقتی که زیر تابوت رو میگرن که خاکش کنن ، مرده هی میخنده : یکی بهش میگه درسته که وقتی زن آدم میمیره ،آدم خوشحال میشه و خیلی خوبه ولی امروز به رو خودت نیار که خوشحالی . طرف میگه از این خنده ام میگیره که 30سال از زندگی مشترکمون میگذره ، امروز اولین باره که شونه به شونه زنم تو خیابون راه میرم و زنم غرغر نمیکنه و ساکته ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![nishkhand][khande][khande][khande][khande][khande]

nafise khanom
3rd December 2012, 12:37 PM

http://cartoon3000.persiangig.com/image/ainaz/irani-girl05.jpg

زن (در حالي كه جيب پشت شلوار شوهرش رو چك مي كنه) : پس كجا قايمش كردي ذليل ... :

http://irannaz.com/user_files/image/image43/0.541452001329850916_irannaz_com.jpg
آخی!طفلکی پسره!!![gerye]

المیرا70
6th December 2012, 10:26 AM
آقا مهدی راحت باش هر چی دوست داری بگو
ایشالا تلافی می کنیم[shaad]

fatima2012
9th December 2012, 05:17 PM
آخه تواین گرونی کی میره ازدواج کنه[khande][khande]

majid ghorbani
9th December 2012, 05:21 PM
چون خدا خيلي دوست داره كه زن نداري

horiya
13th December 2012, 07:30 AM
قا پسرها اهل زندگی هستن ، این دخترا هستن که مدام خاله زنک بازی در میارن و زندگی هارو خراب میکنن .
یادمه یه استادی به اسم استاد دانشمند تعریف میکرد : یه بار زن یه مردی میمیره ، وقتی که زیر تابوت رو میگرن که خاکش کنن ، مرده هی میخنده : یکی بهش میگه درسته که وقتی زن آدم میمیره ،آدم خوشحال میشه و خیلی خوبه ولی امروز به رو خودت نیار که خوشحالی . طرف میگه از این خنده ام میگیره که 30سال از زندگی مشترکمون میگذره ، امروز اولین باره که شونه به شونه زنم تو خیابون راه میرم و زنم غرغر نمیکنه و ساکته ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

horiya
13th December 2012, 07:37 AM
بازم این شما پسراین که منت مارو دارین میاین خاستگاری [tashvigh]

91star
15th December 2012, 04:18 AM
اینا اصلا دختر نیستن هاااااا:http://cartoon3000.persiangig.com/image/ainaz/irani-girl05.jpgزن (در حالي كه جيب پشت شلوار شوهرش رو چك مي كنه) : پس كجا قايمش كردي ذليل ... :http://irannaz.com/user_files/image/image43/0.541452001329850916_irannaz_com.jpgواقعااا ااااااااااااااااااااااا درسته .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد