PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی با وضو به رختخواب بروید .

مهدی 313
12th October 2012, 06:51 PM
سول خدا (ص) فرمود: صلوات بر من و اهل بيت من نفاق را از بين می‏برد.

كسی كه وضو بسازد و به رختخواب رود می‏خوابد در حالی رختخرسول خدا (ص) فرمود: صلوات بر من و اهل بيت من نفاق را از بين می‏برد.

كسی كه وضو بسازد و به رختخواب رود می‏خوابد در حالی رختخواب وی مثل سجاده است در ثواب بنابراين اگر كسی در بستر خويش يادش آيد كه وضو ندارد از غبار رختخواب خود تيمم كند مثل آن است كه پيوسته در نماز است. مادامی كه به ياد خداوند عزوجل باشد(۱)

روايت است كه هرگاه شخص مومنی هنگام وضو ساختن سوره انا انزلناه فی ليلة القدر را بخواند از گناهان بيرون می‏آيد مثل آن زمانی كه از مادر خود متولد شده است.(۲)

ابراهيم بن ابی البلاد گفت حضرت موسی بن جعفر(ع) به من فرمود: من در هر روز پنج هزار مرتبه استغفار می‏كنم.(۳)

از حضرت باقر(ع) روايت شده كه فرمود: هركس بعداز وضو آية الكرسی بخواند خداوند ثواب چهل سال عبادت به او عطا می‏فرمايد و به مقدار چهل درجه ارتقا می‏يابد و چهل حورالعين به تزويج او در آورند.

رسول خدا (ص) فرمود: جبرئيل به من امر كرد كه ايستاده قرآن بخوانم، در حال ركوع، حمد و ستايش كنم و در حال سجده تسبيح كنم و تنزيه نمايم خدا را او در حال جلوس بخوانم او را.(۴)واب وی مثل سجاده است در ثواب بنابراين اگر كسی در بستر خويش يادش آيد كه وضو ندارد از غبار رختخواب خود تيمم كند مثل آن است كه پيوسته در نماز است. مادامی كه به ياد خداوند عزوجل باشد(۱)

روايت است كه هرگاه شخص مومنی هنگام وضو ساختن سوره انا انزلناه فی ليلة القدر را بخواند از گناهان بيرون می‏آيد مثل آن زمانی كه از مادر خود متولد شده است.(۲)

ابراهيم بن ابی البلاد گفت حضرت موسی بن جعفر(ع) به من فرمود: من در هر روز پنج هزار مرتبه استغفار می‏كنم.(۳)

از حضرت باقر(ع) روايت شده كه فرمود: هركس بعداز وضو آية الكرسی بخواند خداوند ثواب چهل سال عبادت به او عطا می‏فرمايد و به مقدار چهل درجه ارتقا می‏يابد و چهل حورالعين به تزويج او در آورند.

رسول خدا (ص) فرمود: جبرئيل به من امر كرد كه ايستاده قرآن بخوانم، در حال ركوع، حمد و ستايش كنم و در حال سجده تسبيح كنم و تنزيه نمايم خدا را او در حال جلوس بخوانم او را.(۴

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد