PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث چرا قلیون؟؟؟

shiny7
14th September 2012, 09:46 PM
چند روز پیش به همراه خانوادم به پارک نزدیک خونه رفته بودیم تا دور هم یه شامی بخوریم و یه هوایی هم عوض کنیم.اما چیزی که من شاهدش بودم حسابی حال منو گرفت و اصلا نفهمیدم چطور شام از گلوم پایین رفت!!![negaran]
به هر طرفم نگاه می کردم کنار هر زیر انداز خانواده ها یکی دوتا قلیون بود و عده ای هم دور هم از اون می کشیدن!!!
چیزی که بیشتر از همه حالمو گرفت این بود که اکثر اونایی که قلیون می کشیدن جوونایی بین سن 15 تا 30 بودن!!!!!
و این از نظر من یعنی فاجعه!!!!!!!!!!!!!!![taajob]
حالا این سوال منه:
آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا قلیون می کشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلتون به حال خودتون نمی سوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اصلا این قلیون چه سود یا سرگرمی ای داره براتون که می رید سمتش؟؟؟؟!!!!
در اون لحظه دلم می خواست برم دونه دونه قلیونا رو از دست جوونا بگیرم و بهشون التمااااااااس کنم که تو رو به هر کی می پرستین قسم دور دود و دمو خط بکشین!!!!!!
حالا می خوام شما هم اگه نظری یا حرفی دارین بگید تا انشالله به یه نتیجه خوب و مثبت برسیم!!!

shiny7
14th September 2012, 09:58 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/pwjznb1hmaewohupi83r.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)

سیب به این خووووووشمزگی!!!خوب چرا سیب نمی خورین جای قلیون کشیدن؟؟؟

به نظر من قلیون کشیدن شده یجورایی مثل مد گرایی!!!یه جور چشم و هم چشمی آقایون!!!در صورتیکه آخر کار فقط ضربه اش مال جوون بیچارست!!

وحید 0319
14th September 2012, 10:07 PM
سلام مهشاد خانم ....
ممنون از پست خوبتون....[golrooz]
البته همونطور که میدونین تو اکثر پارک ها هست.....به نظرم یه موردش بیکاریه ....جوانی که کارداشته باشه...مسولیت پذیر باشه...این کارارو نمیکنه ....مطمین باشین....جوونی که 6 صبح از در خونه بره بیرون 9 شب بیاد خونه ...دیگه وقت این کارارو نداره...مهمترین بخش این مسیله خانوادست....شماهم ممنون که خیلی دلسوزین....ولی شما هم اگه بهشون بگین ...ببخشید اینو اینجا میگم ممکنه یا متلک بهتون بگن ...یا اصلا گوش نکنن ...یا شمارو مسخره کنن ....جوون ایرانی خیلی وقته گرفتار این شده ..ریشه اون رو همه میدونن ....بیکاری- بی مسیولیتی- بی هدف در زندگی- تربیت نشدن در خانواده -وحتی مشکلات خانوادگی- [golrooz]

shiny7
14th September 2012, 10:08 PM
از یکی پرسیدم چرا به قلیون کشیدن علاقه داری؟گفت آخه از 12 سالگی کشیدم!!نمی شه دیگه!!!!!
چرا نمی شه پسر خوب؟؟!!بگو خودت نمی خواای!!!
واقعا کسی که تجربشو داره می شه بگه چه لذتی داره؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]

shiny7
14th September 2012, 10:11 PM
سلام مهشاد خانم ....
البته همونطور که میدونین تو اکثر پارک ها هست.....به نظرم یه موردش بیکاریه ....جوانی که کارداشته باشه...مسولیت پذیر باشه...این کارارو نمیکنه ....مطمین باشین....جوونی که 6 صبح از در خونه بره بیرون 9 شب بیاد خونه ...دیگه وقت این کارارو نداره...مهمترین بخش این مسیله خانوادست....شماهم ممنون که خیلی دلسوزین....ولی شما هم اگه بهشون بگین ...ببخشید اینو اینجا میگم ممکنه یا متلک بهتون بگن ...یا اصلا گوش نکنن ...یا شمارو مسخره کنن ....جوون ایرانی خیلی وقته گرفتار این شده ..ریشه اون رو همه میدونن ....بیکاری- بی مسیولیتی- بی هدف در زندگی- تربیت نشدن در خانواده -وحتی مشکلات خانوادگی- [golrooz]

دقیقا موافقم!!ممنون از نکاتی که بهش اشاره کردین!!!به نظر من پیدا کردن یه شغل هر چند نیمه وقت و کم سود می تونه کمک کننده باشه!!
از طرفی اگر یه حمایت کننده احساسی هم این وسط باشه می تونه از بابت روحی اون جوونو کمک کنه!!
اما گاهی اینا کافی نیست!!.........

sahar19
14th September 2012, 10:32 PM
سلام مهشاد خانم ....

واااااااا این چه مقایسه ایه ما میکنید؟؟؟؟؟ قلیون چه ربطی به بی مسولیتی داره؟؟؟؟ چه ربطی به بی هدفی داره؟؟؟؟ درسته ضرر داره ولی هیچ ربطی به اینایی که شما گفتین نداره!!!!

elinaaa
14th September 2012, 10:40 PM
چه جالب،اتفاقا منم امروز تو پارک شاهد این صحنه ها بودم...چه میشه کرد؟مثل اینه که به یکی بگی سیگار نکش!!!مگه گوش میکنه؟!!!اینم مثل همونه دیگه...تازه من شنیدم قلیون ضررش بیشتره...ولی از این حرفا که بگذریم آقا وحید درست گفتن یه بخشیش تقصیر خونوادهاست...یه بخشی هم مقصر خود جوونا هستن که بیکارن و بی هدف...اما جامعه هم کم مقصر نیست،وقتی خیلی راحت قلیون تو هر جایی بری بهت بدن خوب چی از این بهتر،تازه یه جوریم جا افتاده که هر کی سیگاری نیست قلیون میکشه به قول خودشون ضرری هم نداره...بدتر از همه اینکه خانوما هم خیلی قلیون میکشن،انگار این قلیون یه جوری شده جزء تفریحات...هر جا میری هست...ما که تجربشو نداریم نمیدونیم چه لذتی داره یا نداره ولی فکر نمیکنم جز ضرر و زیان چیزی داشته باشه...حیف جوونای ما حیف...

وحید 0319
14th September 2012, 10:47 PM
واااااااا این چه مقایسه ایه ما میکنید؟؟؟؟؟ قلیون چه ربطی به بی مسولیتی داره؟؟؟؟ چه ربطی به بی هدفی داره؟؟؟؟ درسته ضرر داره ولی هیچ ربطی به اینایی که شما گفتین نداره!!!!
سلام مقایسه نیست سحر خانم ....من به چشم دارم میبینم....اینایی که گفتم دلایله مهم کشیده شدن سمت این کاره ...نبود وفقدان اینا باعث این میشه.....

حسین متقی
14th September 2012, 11:42 PM
به نظر من این که جوونا مخصوصا توی این سن قلیون میکشن
اینه که هیچ تفریح دیگه ای نداریم!!!
هیچ جایی برای هیچ نوع تفریحی نیست
ادم مگه برای چی زندس؟(به غیر از معنویات)
خوردن-خوابیدن که زندگی نیست چریدنه
باید بعد از کار و تلاش و هدف و.....(که توی جامعه ی ما تقریبا بی ثمره(به دلایلی مثل تورم و ارز و دلار و 1000تا کوفت و بدبختیه دیگه)
یکمی هم تفریح کنیم
خب شما بگو چیکار کنیم؟
بریم زمین چمن فوتبال؟
گرچه خودم زوری ماهی 1بار میرم!!
چندتا زمین بازی داریم توی تهران که مثلا پایتخته؟ سرانه ی ورزشی شهرهای دیگه رو که دیگه هیچی
سرانه ی فضای سبز در شهر تهران چقدره؟
توی خیابون-کلا بیرون خونه چی میبینیم؟
دود و ترافیک و بدبختی و گدا و ساختمونای کثیف و قدیمی و پوسیده و همه چیز که به هم تف مالی و سرهم بندی و ماسمالی سر هم شده
هیچکس به کیفیت اهمیت نمیده -حتی به کمیت هم اهمیت نمیدن!!!

نه شما بگو توی این مملکت چه چیز خوبی داریم؟(مادی)

معنویات هم که دشمن کوبیده ماشالاااااااا توضیحش 100تای حجم کل سایت ما بحث و دجل و .... داره
خب حالا اینجارو داشته باش
دلار چنده؟

دلار چنده؟
تو فاصله ی زمانی بین این دوتا خط که خوندین مطمئنا قیمت دلار بالا رفته!!

خب آینده ی جوونای الان چی میشه؟؟
2سال دیگه قیمت دلار چقدره؟
حقوق 1کارگر چقدره؟
دلار 5هزارتومان
و گرونیهای دیگه
و خیلی چیزای دیگه که اگه بخوام همه رو بنویسم 1کتاب از توش چاپ میشه و جالب اینه که خود دولت و مسئولان هم با شنیدن این حرفا میگن درسته مشکلاتی هست ولی به سوی پیشرف گام برمیداریم
در صورتی که 10ساله اینو یادگرفتن که بگن!
چیزی ندارم بگم از بس که دلیل هست
الان میبینم با اینهمه دلیل همین چیزایی هم که نوشتم وقت تلف کردم
خیلی مشخصه چرا جوونا قلیون میکشن
حالا خوبه سیگار جنبه ی خیلی بدی داره و کمتر دیده میشه خداروشکر

reza-1369
14th September 2012, 11:52 PM
از یکی پرسیدم چرا به قلیون کشیدن علاقه داری؟گفت آخه از 12 سالگی کشیدم!!نمی شه دیگه!!!!!
چرا نمی شه پسر خوب؟؟!!بگو خودت نمی خواای!!!
واقعا کسی که تجربشو داره می شه بگه چه لذتی داره؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]

من راستش تا همین دو سه سال پیش نمی دونستم فوت می کنن یا ..!!!!!!!!!!!!!
قلیونو نمی دونم ولی سیگار از یکی پرسیدم نکشی چی میشه .گفت گشنگی و تشنگی رو میشه تحمل کرد ولی اعصاب خورد کنی سیگار نه.دیگه قلیون جای خود داره.

وحید 0319
14th September 2012, 11:54 PM
وجملمو کامل کنم...جوونی که بره سر کار عرق بریزه ...دیگه دلش نمیاد پول حقوق وماهیانشو دود کنه بره هوا؟؟؟؟ً!!!!!!!!!!!!
تالان از جیب پدر ودست مادر میگرفته ...عین به خیالش نبوده ....حداقل اگه زحمت بکشه ...کار کنه ...میفهمه ...پول در آوردن سخته ...دیگه فکر این که بره سمت این کارو از خودش دور میکنه....پس این یعنی کار نداره ...البته تقصیر اون جوون هم نیست همیشه...ولی دلش برای خودش باید بسوزه ...حداقلش اینه که با این چیزایی که گفتم ...حداقل میره یه تفریح سالم داشته باشه...[golrooz]

sheri khoshgele
15th September 2012, 01:33 PM
من تجربشو دارم.هروقت ميرفتم تهران با دختر خاله هام و شوهراشون ميرفتيم سفره خونه و قليون رديف بود!اونم دوسب البالو....يعني ديگ معناد معتاداااا...
خب لذت خودشو داره دودش باحاله!
ولي من الان يك سالو خورده اي ميشه ك لب نزدم اخه هيچ سودي نداره اوايلش كه ميديدم همه ميكشن سخت بود ولي الان وقتي كنارم قليون ميكشن ديگ دودش اذيتم ميكنه و جلو بيني و دهنمو ميگيرم!
و سرمم گيج ميره.
واقعا خواستن توانستنه...فقط يك عادته كه بايد ترك بشه.
جووناي ما فكر ميكنن فقط سيگار بده نميدونن ضرر قليون از سيگار چقدر بدتره!!!

حسین متقی
15th September 2012, 02:33 PM
وجملمو کامل کنم...جوونی که بره سر کار عرق بریزه ...دیگه دلش نمیاد پول حقوق وماهیانشو دود کنه بره هوا؟؟؟؟ً!!!!!!!!!!!!
تالان از جیب پدر ودست مادر میگرفته ...عین به خیالش نبوده ....حداقل اگه زحمت بکشه ...کار کنه ...میفهمه ...پول در آوردن سخته ...دیگه فکر این که بره سمت این کارو از خودش دور میکنه....پس این یعنی کار نداره ...البته تقصیر اون جوون هم نیست همیشه...ولی دلش برای خودش باید بسوزه ...حداقلش اینه که با این چیزایی که گفتم ...حداقل میره یه تفریح سالم داشته باشه...[golrooz]

وقتی میبینی حقوقت ثابته ولی همه چیز داره گرون میشه
دیگه فرقی نداره 5تومن یا 10تومنشو هم بدی قلیون
البته در هر صورت اشتباه اشتباهه
منم با قلیون مخالفم-مثل بقیه

Outta_Breathe1020
15th September 2012, 02:45 PM

اینکه شما میگین درسته اما خب... کارمندان شهرداری، درواقع منظورم رفتگران عزیزه، کار اونا به نظرتون راحته؟ پولش زیاده واقعا؟! خب مسلما نیست... اما خود من صبحا که میرم بیرون خیلیاشونو میبینم که واستادن و دارن سیگار میکشن... هر روزم میبینم!
آدم غصه اش میشه! آخه اینهمه زحمت میکشی که خودتو داغون کنی با پولش؟![negaran]

وحید 0319
15th September 2012, 02:50 PM
اینکه شما میگین درسته اما خب... کارمندان شهرداری، درواقع منظورم رفتگران عزیزه، کار اونا به نظرتون راحته؟ پولش زیاده واقعا؟! خب مسلما نیست... اما خود من صبحا که میرم بیرون خیلیاشونو میبینم که واستادن و دارن سیگار میکشن... هر روزم میبینم!
آدم غصه اش میشه! آخه اینهمه زحمت میکشی که خودتو داغون کنی با پولش؟![negaran]
سلام ...نمیگم کار اونا راحته ...خب خود اینا که میدونن حقوقشون کمه ...دیگه برای چی خرج بیهوده میکنن...منم دلم میسوزه ...این همه زحمت بکش....از 4صبح تا 11 شب فقط جارو بزنی...بعد بری سیگار بخری؟...هم به بدن خودت لطمه بزنی؟ ...هم پولت نابود بشه؟...به خدا یه خورد فکر کنین...آدم معتاد هم باشه...باید ول کنه....

وحید 0319
15th September 2012, 02:52 PM
وقتی میبینی حقوقت ثابته ولی همه چیز داره گرون میشه
دیگه فرقی نداره 5تومن یا 10تومنشو هم بدی قلیون
البته در هر صورت اشتباه اشتباهه
منم با قلیون مخالفم-مثل بقیه
سلام چرا میگی فرق نداره حسین جان ...خیلی فرق داره ..نمیتونه همون پولو پس انداز کنه.؟..مگه آدما چه جوری باید پول جمع کنن؟...حداقل میدونی یه جا پول داری.....این که میگی تفریح نیست...همش ضرره....خوشحالم مخالفی

Outta_Breathe1020
15th September 2012, 02:57 PM
سلام ...نمیگم کار اونا راحته ...خب خود اینا که میدونن حقوقشون کمه ...دیگه برای چی خرج بیهوده میکنن...منم دلم میسوزه ...این همه زحمت بکش....از 4صبح تا 11 شب فقط جارو بزنی...بعد بری سیگار بخری؟...هم به بدن خودت لطمه بزنی؟ ...هم پولت نابود بشه؟...به خدا یه خورد فکر کنین...آدم معتاد هم باشه...باید ول کنه....

دقیقا حرف منم همینه!
با حقوق کم.....:(
من میگم فقط کار نداشتن نیست! گاها کار هم دارن خیلیا اما به قول شما پولشونو نابود میکنن!
پولی که تو این گرونیا و اوضاع بهم ریخته....

shiny7
15th September 2012, 03:04 PM
من نظرات همتونو خوندم.مرسی که همراهی کردین!ولی بیشتر از همه با حرفای آقا وحید موافقم!!جوونی که به قول خودتون تو این دور و زمونه بی کاری و بی پولی به زحمت یه کار پیدا کنه و هی هم بناله از اوضاع این زمونه و جامعه و کمبود تفریح و زیاد شدن قیمت دلار و چه و چه ... و بازم پولشو عوض اینکه پس انداز آیندش کنه...هر چقدرم که کم باشه...اصلا شما بگو ماهی 2000 تومن!!!...ولی عوض این کار بره پولشو بده قلیون دود کنه و با دودش هم خودشو مریض و له کنه هم اطرافیانشو بعدشم باید کلی پول دوا درمون بده...به نظر من جسارت نباشه به دوستای عزیزم ولی جز یه احمق چیزی نیست!!!

shiny7
15th September 2012, 03:09 PM
اصلا ای کاش مثل زمان قدیم که یه بار به خاطر دادن امتیاز خرید تنباکو ,فتوا دادن قلیونو حرام اعلام کردن الانم باید همین کار در مورد قلیون و سیگار اجرا بشه و اصلا باید یه قانون هایی براش تصویب کنن مثل خیلی از کشور های خارجی که توی معابر عمومی استعمال دخانیات جرمه...اینجا هم همین کارو کننن واز اونجایی که انسان ایرانی به طور وحشتناک و تاسف باری قانون گریزه و تا زور بالا سرش نباشه ببخشیدا ولی آدم نمی شه باید واسش جریمه سنگین هم بذارن!!!!

twins-26
16th September 2012, 03:38 PM
ببینید هرکسی ی نظری داره اینم نظر شما بوده ولی به نظرم اینو فقط اونایی که قلیون میکشن میفهمن که چرا قلیون؟؟!!!
شما خودت از دور داری نگاه میکنی و میگی اه اه ولی وقتی که حوصله نداری یا ناراحتی یا حال نداری همین قلیون با قل قلاش ارومت میکنه همه اونایی که قلیون میکشن میدونند ضرر داره وبعد ها ادمو به چالش میکشونه ولی اینم ی نوع تفریحه تازه از نوع سالم البته به نظر من!!!!

shiny7
16th September 2012, 03:43 PM
ببینید هرکسی ی نظری داره اینم نظر شما بوده ولی به نظرم اینو فقط اونایی که قلیون میکشن میفهمن که چرا قلیون؟؟!!!
شما خودت از دور داری نگاه میکنی و میگی اه اه ولی وقتی که حوصله نداری یا ناراحتی یا حال نداری همین قلیون با قل قلاش ارومت میکنه همه اونایی که قلیون میکشن میدونند ضرر داره وبعد ها ادمو به چالش میکشونه ولی اینم ی نوع تفریحه تازه از نوع سالم البته به نظر من!!!!

نباید ناراحت بشید این بحث یه بحث کلیه و فقط هم به خاطر کمک به جوونایی مثل شماست که استفاده از این وسیله رو تفریح می دونین!!![nishkhand]
اینجا کسی با حرفاش قصد جسارت به هیچ عزیزیو نداره ولی اگه نظر بقیه بچه هارو هم خونده باشین متوجه می شین این موضوع از نظر اکثریت کار اشتباهیه!!

twins-26
16th September 2012, 04:27 PM
اکثریتو خوب اومدی ولی اکثریت تو چه قشری از آدمای جامعه ؟؟!!!
من میتونم کلی آدم بیارم که باهمین قلیون موافقند هرکس ی نظری داره و ی علاقه ای مثلا اون دوستمون میگه ریشش بیکاریه آره بیکاری هم هست ولی اینا همش شعاره.
من خیلی ها رو میشناسم تو کار خودشون موفقند و به قول معروف اوستان ولیخب تفریحشون شده که دو کام از قلیون بگیرن.به نظر من اینا همش بر میگرده به اینکه ما جوونا کمبود تفریح داریم و همه به نوعی افسرده ایم که این افسردگی خودشو به شکلای مختلف نشون میده یکی خیابونی میشه یکی میشه قلیونی یکی هم سیگاری!!!!

shiny7
16th September 2012, 04:33 PM
اکثریتو خوب اومدی ولی اکثریت تو چه قشری از آدمای جامعه ؟؟!!!
من میتونم کلی آدم بیارم که باهمین قلیون موافقند هرکس ی نظری داره و ی علاقه ای مثلا اون دوستمون میگه ریشش بیکاریه آره بیکاری هم هست ولی اینا همش شعاره.
من خیلی ها رو میشناسم تو کار خودشون موفقند و به قول معروف اوستان ولیخب تفریحشون شده که دو کام از قلیون بگیرن.به نظر من اینا همش بر میگرده به اینکه ما جوونا کمبود تفریح داریم و همه به نوعی افسرده ایم که این افسردگی خودشو به شکلای مختلف نشون میده یکی خیابونی میشه یکی میشه قلیونی یکی هم سیگاری!!!!

بله حق با شماست!ما کمبود تفریح داریم اونم خیلی ناجور!!!ولی این دلیل خوبی واسه رفتن سمت تفریحات نا سالم نیست...هست؟؟؟[soal]
چرا جای پر کردن سینه پر دردت با دود نمی ری کوه و پر از هوای تازش نمی کنی؟؟؟

twins-26
16th September 2012, 04:38 PM
اگه ماییم تو کوهشم میکشیم ولی خب اصلا حرفت درست میریم کوه ولی خب آخه کوه ی روز دوروز بقیه روزا رو چیکار بکنیم؟؟؟
بعدشم به نظر من قلیون خیلی هم تفریح سالمیه!!!

shiny7
16th September 2012, 04:45 PM
آخه مرد جوان(!!!!!!!)مگه آدم هر روز هر روز باید خوش بگذرونه؟؟؟پس اونایی که سال تا سال تفریح ندارن و همش کار می کنن چی؟؟ مشکلی براشون پیدا می شه؟؟!!نمی شه که آدم هر روز بره پی تفریح!!پس کار و زندگی چی می شه؟؟!!
والله اونایی که از جون واسه خانوادشون مایه می ذارن خیلی هم موفق ترن و زن و بچشونم ازشون راضی ترن!!
حالا قلیون می کشی باشه ولی نه هر روز هر روز که!!!هر از گاهی مثلا 2-3 هفته 1 بار می شه تفننی و به قول شما سالم!!!

- - - به روز رسانی شده - - -

وااااای تو رو خدا من دیگه از پس این آقا بر نمیام یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!![dooa]

twins-26
16th September 2012, 04:54 PM
نمیدونم چی باید یگم ترجیح میدم هیچی نگم !!!
ولی شما نکشیدید نمیدونید نمیشه بزاریش کنار اصلا نمیشه کمش کرد دیگه هر چیزی هم بشه بعد ی مدت میشه عادت و عادات رو هم سخته که بخوای ترکش کنی !!!
اصلا به کسی که قلیون میکشه بگید 2-3 هفته ی بار بکش فقط میخندن مثل من [nishkhand]

shiny7
16th September 2012, 05:03 PM
آهااااااان!!!!!!به اینجای کار که رسید دیگه نمی دونی چی بگی؟؟!!![tafakor]
نمی دونی چون حرف حق جواب نداره!!![nishkhand]
بخند...بخند ایشالله همیشه روی گلت بخنده!!!!!بخند........[entezar]
اعتراف کن که با تیکه اول حرفام موافقی!!!!!!اعتراف کن!!!!!

twins-26
16th September 2012, 05:08 PM
من تو این یمورد کلا با شما اختلاف نظر دارم ینی من ی چی دیگه فکر میکنم و حتی همه بگن این کار غلطه ولی بازم من راهی رو که بخوام میرم و کاری رو که تشخیص بدم درسته انجام میدم و از هیچکسم نمیترسم البته به جز خانواده [taajob]

shiny7
16th September 2012, 05:13 PM
دست شما درد نکنه!!!!!!................[afsoorde][negaran]

twins-26
16th September 2012, 05:18 PM
خواهش میکنم قابلی نداشت ....[shaad]

shiny7
16th September 2012, 06:13 PM
باشه قلیون کشیدن ی تفریحه!!
کسی نظری نداره؟؟؟

shiny7
16th September 2012, 09:36 PM
خیلی ممنون ولی اگه می شه یاری کنید ی جمع بندی از بحث داشته باشیم!!!!

حسین متقی
26th September 2012, 02:32 AM
نمیدونم چی باید یگم ترجیح میدم هیچی نگم !!!
ولی شما نکشیدید نمیدونید نمیشه بزاریش کنار اصلا نمیشه کمش کرد دیگه هر چیزی هم بشه بعد ی مدت میشه عادت و عادات رو هم سخته که بخوای ترکش کنی !!!
اصلا به کسی که قلیون میکشه بگید 2-3 هفته ی بار بکش فقط میخندن مثل من [nishkhand]

اشتباه میکنین
قلیون اصلا اعتیاد آور نیست
تا اونجا که من میدونم البته!
فقط لذت روحیش اعتیاد روحی ایجاد میکنه
و با کمی اراده قابل ترکه!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد