PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظرتون از این آدما توی دنیا بازم پیدا میشه؟

artadokht
28th August 2012, 03:05 PM
این عکس در سایت فیسبوک در طول 8 ساعت 224 هزار لایک خورده و 65 هزار بار به اشتراک گذاشته شده است.

از پیرمرد پرسیده شد: میخواهید برای همسرتان کارت تبریک بگیرید؟

پیرمرد با چشمان اشک آلود گفت :که همسرم 3 سال پیش در اثر ابتلا به سرطان سینه فوت کرده اما من هنوز به خرید نان و کارت تبریک ولنتاین ادامه میدهم و بر سر مزار همسرم میبرم تا بداند که تنها کسی هست که همیشه در قلب من بوده ، هست و خواهد بود.

http://uc-njavan.ir/images/03e8cs47h3c0w3ycj19v.jpg

mehrab123
28th August 2012, 03:10 PM
آری منم اینگونه ام[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]

Sookoot
28th August 2012, 03:12 PM
طول 8 ساعت 224 هزار لایک خورده و 65 هزار بار به اشتراک....

خب خداروشکر که بازار وفا و محبت همیشه و همه جا داغ است

حتی در فیس بوک ...

narma
28th August 2012, 03:15 PM
خوش به حالش.....
عجب شوهری دارد

منم میخاستم اینکارو بکنم ولی نذاشتن

داغش رو دلم مونده[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]

mehrab123
28th August 2012, 03:16 PM

حتی در فیس بوک ...

اره خدارو شکر که هرجایی یه ادم با مرام هست! الهی شکر[golrooz]

- - - به روز رسانی شده - - -

خوش به حالش.....
عجب شوهری دارد

منم میخاستم اینکارو بکنم ولی نذاشتن

داغش رو دلم مونده[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
داغ چی؟

masoomehsaki
28th August 2012, 03:30 PM
این همون عشقه که میگن. شاید پیدا بشه........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1
همه حرف عاشقی رو میزنن ولی اونی عاشقه که ثابت کنه.

محسن آزماینده
28th August 2012, 03:48 PM
من یک سیوال دارم؟؟؟

الان این عشق پسرمرد به چه درد همسرش میخوره؟؟؟

جز این که مثل خوره مرده را هم پیش زنش می فرسته.بهتره تو عاشقی هم منطقی بود[cheshmak]

sare*
28th August 2012, 03:49 PM

حتی در فیس بوک ...

بازاری که شما ازش میگی هرجا داغ باشه که نیست تو فیس بوک دیگه اصلا نیست خدا رو شکر که تا حالاپام به این سایت وا نشده ولی خوب میدونم چه خبره خدا میدونه چه جمعیتی امسال ماها اونجا پامیخورن همین امسال از رسوایی یه هنرپیشه خانم تو این سایت از رسانه ها شنیدم مورد خوبش اقلیت و بدش تا دلت بخواد.

narma
28th August 2012, 03:51 PM
داغ اینکه منم میخاستم عاشقانه با شوهرم زندگی کنم

داغ اینکه در پیری کنار هم باشیم

داغ خیلی چیزا......................[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]

homeyra
28th August 2012, 03:54 PM
من یک سیوال دارم؟؟؟

جز این که مثل خوره مرده را هم پیش زنش می فرسته.بهتره تو عاشقی هم منطقی بود[cheshmak]

کلا عشق(احساسات) در مقابل منطق هستش.پس مطمئنا چیزی به اسم عشق منطقی نداریم.[shaad]

z.v
28th August 2012, 04:20 PM
چه جالبه واقعا
من فکر میکنم شاید بازم از این آدما پیدا بشن،البته شاااااااییییید[tafakor][tafakor][tafakor][nadanestan][nadanestan]

Sookoot
28th August 2012, 04:25 PM
بازاری که شما ازش میگی هرجا داغ باشه که نیست تو فیس بوک دیگه اصلا نیست خدا رو شکر که تا حالاپام به این سایت وا نشده ولی خوب میدونم چه خبره خدا میدونه چه جمعیتی امسال ماها اونجا پامیخورن همین امسال از رسوایی یه هنرپیشه خانم تو این سایت از رسانه ها شنیدم مورد خوبش اقلیت و بدش تا دلت بخواد.

دوست خوبم هر وقت شما اکانت کاربری تو فیس بوک ساختی و فعال شد اونموقع میتونی قضاوت کنی که :

طول 8 ساعت 224 هزار لایک خورده و 65 هزار بار به اشتراک

چه معنایی داره !

اتفاقا خدارو شکر من بخاطر اینه که فیس بوک جمع بین متضاد هاست برای همین داغ بودن بازار وفا و محبت قابل تقدیره

Sookoot
28th August 2012, 04:32 PM
من یک سیوال دارم؟؟؟

محسن عزیز این پیرمرد اصلا حرفی از عشق نزده گفته :

تنها کسی هست که همیشه در قلب من بوده ، هست و خواهد بود.

این یعنی دوستش داشتم و دوستش دارم

ودوست داشتن ماورای عشقه ، چه بسا عشق باقی نمونه چون تابع منطق نیست ! اما دوست داشتن حتما جاودانه است چون توامان از عقل و احساس پیروی میکنه

mehrab123
28th August 2012, 04:38 PM
داغ اینکه منم میخاستم عاشقانه با شوهرم زندگی کنم

داغ اینکه در پیری کنار هم باشیم

داغ خیلی چیزا......................[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]

ابراز همدردیsh_omomi120

واین موزیکال غم تقدیم به نگاه پرحست
sh_varzeshi11sh_varzeshi9sh_varzeshi8sh_varzeshi7s h_varzeshi10sh_varzeshi12

Sookoot
28th August 2012, 04:45 PM
واین موزیکال غم تقدیم به نگاه پرحست
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/sh_varzeshi%20%2811%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/smilies/sh_varzeshi%20%289%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/smilies/sh_varzeshi%20%288%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/smilies/sh_varzeshi%20%287%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/smilies/sh_varzeshi%20%2810%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/smilies/sh_varzeshi%20%2812%29.gif

آه چه عاشقانه !

ولی اقا مهرداد تو این موزیکال غم چرا اون ویولون نیشش بازه ! پیانو زنه هم داره میخنده و با با کله اش حرکات موزون در وکنه ؟؟؟ها ! چرا چرا [bamazegi]

narma
28th August 2012, 04:48 PM
ممنونم مهرداد جان.....ممنون از همدردیت[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

mehrab123
28th August 2012, 04:51 PM
آه چه عاشقانه !

ولی اقا مهرداد تو این موزیکال غم چرا اون ویولون نیشش بازه ! پیانو زنه هم داره میخنده و با با کله اش حرکات موزون در وکنه ؟؟؟ها ! چرا چرا [bamazegi]

این که دیگه باید از ادمیم جان بپرسی که این همه شکلک گذاشتن ولی....
تازه
تازه
نفس کار مهم است برادر[golrooz]

Sookoot
28th August 2012, 04:55 PM
تازه
نفس کار مهم است برادر[golrooz]

دقیقا[golrooz]

mehrab123
28th August 2012, 04:55 PM
ممنونم مهرداد جان.....ممنون از همدردیت[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

وظیفه انسانیست قابلی ندارد.
راستی تو پست جدیدم یک فایل تاثیر گذار است تقدیم به تو امید که از ان راضی باشی ای گرامی دوست[golrooz]

shiny7
28th August 2012, 05:18 PM
کلا عشق(احساسات) در مقابل منطق هستش.پس مطمئنا چیزی به اسم عشق منطقی نداریم.[shaad]

اتفاقا داریم خوبشم داریم!!کلا عشقی که تحت کنترل منطق باشه همیشه پایدار و جاودان می مونه!اون جوونایی که با منطق عاشق می شن هم تا آخر عمرشون با خوشبختی کنار هم زندگی می کنن!شک نکنید!

آرمیتیس
28th August 2012, 06:05 PM
ممنون جالب بود.

reza fallah
28th August 2012, 06:29 PM
چرا همه میگن اشق ولی وقتی ازدواج کردن و مشکلات زندگی رو با هم چشیدن هرگز دم از عشق نمی زنن می تونین از پدرمادراتون بپرسین بیبینین اسلا با اشق ازدواج کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[nishkhand]

homeyra
28th August 2012, 07:46 PM
اتفاقا داریم خوبشم داریم!!کلا عشقی که تحت کنترل منطق باشه همیشه پایدار و جاودان می مونه!اون جوونایی که با منطق عاشق می شن هم تا آخر عمرشون با خوشبختی کنار هم زندگی می کنن!شک نکنید!

اون دیگه اسمش عشق نیست،دوست داشتنه

sare*
28th August 2012, 08:05 PM
دوست خوبم هر وقت شما اکانت کاربری تو فیس بوک ساختی و فعال شد اونموقع میتونی قضاوت کنی که :

چه معنایی داره !

اتفاقا خدارو شکر من بخاطر اینه که فیس بوک جمع بین متضاد هاست برای همین داغ بودن بازار وفا و محبت قابل تقدیره

معنای خاصی نداره 2ست عزیز این صرفا نظر شخصی بنده بود و قصد توهین و یا تحمیل این نظر رو نداشتم و پیوست صحبتام بود که مورد خوبم تو فیس بوک هست ولی در اقلیت که شما جزو این اقلیت قرار گرفتید

mozhgan.z.1368
28th August 2012, 08:29 PM
مثل اینکه پیدا میشه
درود به همچین مردایی با غیرتی

معمار حانیه
28th August 2012, 10:55 PM
به نظر من تو اين زمونه به دليل گروني حتي زنت بميره سريع ميرن زن بعدي ميگرن وفا از بين رفته مرد اقا جان مرد

shiny7
28th August 2012, 11:40 PM
اون دیگه اسمش عشق نیست،دوست داشتنه

اشتباه کار همین جاست!!عشق رو چیزی جز دوست داشتن دونستن!اصلا اگر فرقی هم داشته باشن چه عیبی داره آدم با دوست داشتن زندگیشو تو چنگش نگه داره!به نظرم اگه این دو فرقی هم داشته باشن دوست داشتن برتر از عشقه...در واقع عشق ذات دوست داشتنه!چیز جدایی از اون نیست!

mehrab123
28th August 2012, 11:44 PM

http://www.youtube.com/watch?v=MrLgmWpuGQ8&feature=player_detailpage

mehrab123
28th August 2012, 11:47 PM
به نظر من تو اين زمونه به دليل گروني حتي زنت بميره سريع ميرن زن بعدي ميگرن وفا از بين رفته مرد اقا جان مرد

http://www.youtube.com/watch?v=hUxO9-Vnv58&feature=player_embedded

mehrab123
28th August 2012, 11:50 PM
اشتباه کار همین جاست!!عشق رو چیزی جز دوست داشتن دونستن!اصلا اگر فرقی هم داشته باشن چه عیبی داره آدم با دوست داشتن زندگیشو تو چنگش نگه داره!به نظرم اگه این دو فرقی هم داشته باشن دوست داشتن برتر از عشقه...در واقع عشق ذات دوست داشتنه!چیز جدایی از اون نیست!

http://www.youtube.com/watch?v=3N3SIEcCQ3A&feature=player_embedded

mehrab123
29th August 2012, 12:02 AM

روزگار ما وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بودو بس
حسرت رنج و فراوان بودو پس......

artadokht
29th August 2012, 01:10 AM

دوست داشتن از عشق بهتر است...

عشق یک جوشش کور است و پیوندی از سر نابینایی ، اما دوست داشتن پیوندی خود آگاه و از روی بصیرت روشن و زلال .

عشق بیشتر از غریزه آب می خورد و هر چه از غریزه سر زند بی ارزش است و دوست داشتن از روح طلوع می کند و تا هرجا که یک روح ارتفاع دارد ، دوست داشتن نیز همگام با آن اوج می یابد .

عشق با شناسنامه بی ارتباط نیست و گذر فصل ها و عبور سال ها بر آن اثر می گذارد ، اما دوست داشتن در ورای سن و زمان و مزاج زندگی می کند و بر آشیانه بلندش روز و روزگار را دستی نیست ...

عشق ، در هر رنگی و سطحی ، با زیبایی محسوس ، در نهان یا آشکار رابطه دارد . چنان که شوپنهاور می گوید : «شما بیست سال بر سن معشوق تان بافزایید، آنگاه تاثیر مستقیم آن را بر روی احساس تان مطالعه کنید »!

اما دوست داشتن چنان در روح غرق است و گیج و جذب زیبایی های روح که زیبایی های محسوس را به گونه ای دیگر می بیند .

عشق طوفانی و متلاطم و بوقلمون صفت است ، اما دوست داشتن آرام و استوار و پروقار و سرشار از نجابت .

عشق با دوری و نزدیکی در نوسان است . اگر دوری به طول انجامد ضعیف می شود ، اگر تماس دوام یابد به ابتذال می کشد و تنها با بیم و امید و تزلزل و اضطراب و «دیدار و پرهیز» ، زنده و نیرومند می ماند . اما دوست داشتن با این حالات نا آشناست دنیایش دنیای دیگری است .

عشق جوششی یک جانبه است ، به معشوق نمی اندیشد که کیست ؟ یک «خود جوشی ذاتی است» ، از این رو همیشه اشتباه می کند و در انتخاب به سختی می لغزد و یا همواره یکجانبه می ماند و گاه ، میان دو بیگانه نا همانند ، عشق جرقه می زند ، و چون در تاریکی است و یکدیگر را نمی بینند ، پس از انفجار این صاعقه است که در پرتو روشنایی آن ، چهره یکدیگر را می توانند دید و در اینجاست که گاه پس از جرقه زدن عشق ، عاشق و معشوق که در چهره هم می نگرند احساس می کنند که همدیگر را نمی شناسند و بیگانگی و ناآشنایی پس از عشق که درد کوچکی نیست فراوان است .

اما دوست داشتن در روشنایی ریشه می بندد و در زیر نور سبز می شود و رشد می کند و از این روست که همواره پس از آشنایی پدید می آید ، و در حقیقت در آغاز ، دو روح خطوط آشنایی را در سیما و نگاه یکدیگر می خوانند ، و پس از «آشنا شدن» است که «خودمانی» می شوند . دو روح ، نه دو نفر ، که ممکن است دو نفر با هم در عین رودربایستی ها احساس خودمانی بودن کنند .

عشق ، جنون است و جنون چیزی جز خرابی و پریشانیِ «فهمیدن» و «اندیشیدن» نیست . اما دوست داشتن در اوج معراجش ، از سر حد عقل فراتر می رود و فهمیدن و اندیشیدن را نیز از زمین می کند و با خود به قله بلند اشراق می برد .

عشق زیبایی های دلخواه را در معشوق می آفریند و دوست داشتن زیبایی های دلخواه را در «دوست» می بیند و می یابد .

عشق یک فریب بزرگ و قوی است و دوست داشتن یک صداقت راستین و صمیمی ، بی انتها و مطلق .

عشق بینایی را می گیرد و دوست داشتن می دهد .

عشق همواره با شک آلوده است و دوست داشتن سراپا یقین است و شک ناپذیر . از عشق هرچه بیشتر می نوشیم ، سیراب تر می شویم و از دوست داشتن هر چه بیشتر ، تشنه تر ، عشق هرچه دیرتر می پاید کهنه تر می شود و دوست داشتن نوتر .

عشق تملک معشوق است و دوست داشتن تشنگی محو شدن در دوست .

عشق لذت جستن است و دوست داشتن پناه جستن ، عشق غذا خوردن یک گرسنه است و دوست داشتن «همزبانی در سرزمین بیگانه یافتن» است .

عشق گاه جابجا می شود و گاه سرد می شود و گاه می سوزاند . اما دوست داشتن از جای خویش ، از کنار دوست خویش ، بر نمی خیزد ؛ سرد نمی شود که داغ نیست ؛ نمی سوزاند که سوزاننده نیست .

عشق رو به جانب خود دارد . خود خواه است و خود پا و حسود و معشوق را برای خویش
می پرستد و می ستاید ، اما دوست داشتن رو به جانب دوست دارد ، دوست خواه است و دوست پا و خود را برای دوست می خواهد و او را برای او دوست می دارد و خود در میانه نیست .

... که دوست داشتن از عشق برتر است و من ، هرگز ، خود را تا سطح بلند ترین قله
عشق های بلند ، پایین نخواهم آورد .

دکتر علی شریعتی

sebtoshshaikh
29th August 2012, 11:33 AM
بله پیدا میشهو ار اینهمه لایک میفهیم که آدما مشترکات زیادی دارن که میشه ازش برا باهم بودن استفاده کردولی متاسفانه ما کم کار بودیم انشاء ال.. که استفاده کنیم

محسن آزماینده
29th August 2012, 11:52 AM
محسن عزیز این پیرمرد اصلا حرفی از عشق نزده گفته :

این یعنی دوستش داشتم و دوستش دارم

ودوست داشتن ماورای عشقه ، چه بسا عشق باقی نمونه چون تابع منطق نیست ! اما دوست داشتن حتما جاودانه است چون توامان از عقل و احساس پیروی میکنه

دقيقا حق با شماست.عشق با دوست داشتن تفاوت زيادي داره.

shiny7
29th August 2012, 03:37 PM
پس بیاید یه نتیجه گیری کلی کنیم:دوست داشتن پایدارتر و بهتر و دقیق تر از عشقه.و این یعنی ثبات یک زندگی دلچسب و مطمئن...جاییکه آدم مطمئنه به رویاهاش در کنار یک نفر دومی حتما خواهد رسید! و یک قول به هم بدیم:اگه قرار شد روزی با کسی همراه شیم...چه دختر و چه پسر...سعی کنیم دوستش داشته باشیم!و در دوست داشتن به دنبال راهی برای نگه داشتن اون شخص بگردیم...که این همون عشقه! اگه با نظرم موافقید لایک بزنید!

mehrab123
29th August 2012, 03:57 PM
محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم
آنچه را که اسمش غرور گذاشته ام
برایت به زمین بکوبم...
احساس من قیمتی داشت
که تو برای پرداخت آن فقیر بودی...

roziye
29th August 2012, 10:19 PM
از اینجور آدما خیلی کم پیدا میشه

ماه آفرید
30th August 2012, 12:17 PM
وقتی چنین مطلبی به این تعداد پاسخ داشته یعنی هنوزم پیدا می شه.پیر و جوان نداریم

faraneh bgh
31st August 2012, 12:21 AM
نه بابا نیس که نیس من الان چند وقته دنبالشم پیدا نمیشه که الکییییییییی[khande][khande][khande]

reza-1369
31st August 2012, 04:39 PM
شاااااااااااااااییییییییی یییییییییید

hadiare
3rd September 2012, 04:20 PM
این عکس در سایت فیسبوک در طول 8 ساعت 224 هزار لایک خورده و 65 هزار بار به اشتراک گذاشته شده است.

از پیرمرد پرسیده شد: میخواهید برای همسرتان کارت تبریک بگیرید؟

پیرمرد با چشمان اشک آلود گفت :که همسرم 3 سال پیش در اثر ابتلا به سرطان سینه فوت کرده اما من هنوز به خرید نان و کارت تبریک ولنتاین ادامه میدهم و بر سر مزار همسرم میبرم تا بداند که تنها کسی هست که همیشه در قلب من بوده ، هست و خواهد بود.

salam
man migam peyda mishe vali dar hade zire 1% shayd unam.
mamnun az poste khubetun[entezar2][tashvigh]

http://uc-njavan.ir/images/03e8cs47h3c0w3ycj19v.jpg

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد