توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رد ارسال محموله بشردوستانه ترکیه جهت مردم زلزله زده آذربایجان شرقی
باستان شناس
14th August 2012, 03:20 PM
ارسال محموله بشردوستانه ترکیه جهت مردم زلزله زده آذربایجان شرقی (http://www.rcs.ir/?p=8567)
جمعیت هلال احمر ترکیه
ضمن ابراز همدردی با مردم زلزله زده آذربایجان شرقی و در راستای قدردانی از جمعیت هلال احمر ایران در جریان کمک به زلزله زدگان شهر وان ترکیه،
یک محموله کمکهای بشردوستانه شامل اقلام امدادی را به ایران ارسال کرد.
به گزارش روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر،
جمعیت هلال احمر ترکیه ضمن ابراز همدری با مردم زلزله زده آذربایجان شرقی یک محموله بشردوستانه
شامل اقلام امدادی به ایران ارسال کرد.
این کمک های بشردوستانه در راستای تشکر و قدردانی از جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بخاطر کمک های ایران در جریان زلزله شهر وان ترکیه صورت گرفته است.
یادآور می شود روز گذشته
جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با تشکر و قدردانی از تمام جمعیت های هلال احمر و صلیب سرخ سایر کشورها که آمادگی خود را برای ارسال کمک های بشردوستانه به مردم زلزله زده اعلام کرده بودند،
اعلام کرد که با توجه به تجهیزات و توانمندی های موجود در کشور در حال حاضر نیاز به کمک های بینالمللی برای مردم زلزله زده آذربایجان شرقی وجود ندارد.
* Robo milad *
14th August 2012, 07:59 PM
ارسال محموله بشردوستانه ترکیه جهت مردم زلزله زده آذربایجان شرقی (http://www.rcs.ir/?p=8567)
جمعیت هلال احمر ترکیه
ضمن ابراز همدردی با مردم زلزله زده آذربایجان شرقی و در راستای قدردانی از جمعیت هلال احمر ایران در جریان کمک به زلزله زدگان شهر وان ترکیه،
یک محموله کمکهای بشردوستانه شامل اقلام امدادی را به ایران ارسال کرد.
به گزارش روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر،
جمعیت هلال احمر ترکیه ضمن ابراز همدری با مردم زلزله زده آذربایجان شرقی یک محموله بشردوستانه
شامل اقلام امدادی به ایران ارسال کرد.
این کمک های بشردوستانه در راستای تشکر و قدردانی از جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بخاطر کمک های ایران در جریان زلزله شهر وان ترکیه صورت گرفته است.
یادآور می شود روز گذشته
جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با تشکر و قدردانی از تمام جمعیت های هلال احمر و صلیب سرخ سایر کشورها که آمادگی خود را برای ارسال کمک های بشردوستانه به مردم زلزله زده اعلام کرده بودند،
اعلام کرد که با توجه به تجهیزات و توانمندی های موجود در کشور در حال حاضر نیاز به کمک های بینالمللی برای مردم زلزله زده آذربایجان شرقی وجود ندارد.
من فکر میکنم این موضوعات + عدم پوشش رسانه ای مناسبو اطلاع رسانی بموقع یکم جنبه سیاسی داره
سیاست مدارا کلی زحمت کشیدن و حمایت چندین کشور رو گرفتن الان باید اوضاع ریلکس نشون داده شه در ارتباط با اجلاس غیر متعهدها
باستان شناس
14th August 2012, 08:16 PM
من فکر میکنم این موضوعات + عدم پوشش رسانه ای مناسبو اطلاع رسانی بموقع یکم جنبه سیاسی داره
سیاست مدارا کلی زحمت کشیدن و حمایت چندین کشور رو گرفتن الان باید اوضاع ریلکس نشون داده شه در ارتباط با اجلاس غیر متعهدها
سلام میلاد عزیز
ولی میلاد عزیز هیچ چیز جز جون مردم یک کشور عزیز نیست ....
سیاسی یا غیر سیاسی متاسفانه این جون عزیز مردم به زیر اوار رفت ...
این مطلب رو خود جمعیت هلال احمر اعلام و در سایت خودش قرار داده ...
کلیک بفرمایید...
[golrooz]
* Robo milad *
14th August 2012, 08:20 PM
سلام میلاد عزیز
ولی میلاد عزیز هیچ چیز جز جون مردم یک کشور عزیز نیست ....
سیاسی یا غیر سیاسی متاسفانه این جون عزیز مردم به زیر اوار رفت ...
این مطلب رو خود جمعیت هلال احمر اعلام و در سایت خودش قرار داده ...
کلیک بفرمایید...
[golrooz]
اره -ای کاش اینجوری بود 1 نفرم زودتر بدادش میرسیدن 1 نفر بود
Mr.Engineer
15th August 2012, 07:10 PM
از سیاست متنفرم
اینجا سیاست از جون ما با ارزش تره
پس هلال احمر ایران اون هفت اصول اون هفت گانه که به من یاد دادی کو
چرا یادت رفته
من یک امدادگر 8سال سابقه تو هستم
ای هلال احمر در تو فقط دروغ نهفته است
من میدانم کیستی
به همین دلیل یک سال است که در هلال احمر هیچ فعالیتی ندارم
فقط و فقط خودم بدون نام هلال احمر خدمت میکنم به مردم
ازادانه
بدون هیچ منتی و اصول هفت گانه ای
Joseph Goebbels
15th August 2012, 10:00 PM
نه اینکه جنگنده شناسایی RF-4E Phantom II جناب اردوغان رفتش توی خط قرمز سوریه و بعدش با کله اومد پایین ، به همین خاطر این حرکت اردوغان رو بهانه برای رد کمک رسانی کردند .
واقعا چه مسخره هست این حقه زنی ها .
پس مسولان لطف کنند تمامی محموله های امدادی کشور ساحت مقدس شیطان بزرگ را در جریان کمک رسانی به زلزله زدگان بم را به خاطر جنگ 22 و 33 روزه و بعدها 44 و 55 و 66 و همین طور برین .... رو به خودشون پس بدین تا به نوعی عدالت حفظ شه .
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.