PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث خاطرات برتر

reza-1369
28th July 2012, 10:38 AM
بهترین خاطره در محل کار و دوران تحصیل در دانشگاه(مدرسه)

reza-1369
28th July 2012, 10:59 AM
اولشم خودم میام.اول محل کار:نشسته بودیم داروخانه یه دفعه یه پیر مردی بعد خرید کلی وسایل آرایشی و بهداشتی هوار کشید که دکتر این داروخانه کیه؟من رفتم کنارش گفتم چته حاجی چی می خوای.دستم گرفت برد کنار در و بهم گفت دکتر قربونت برم بیا این دفترچه این وسایل که خریدم بنویس تا ارزون بشه برام.(این قسمت آهسته گفت واسه همین کوچیک نوشتم)منم که........
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
و دانشگاه:دوران کارشناسی بودیم درس آزمایشگاه شیمی آلی یه مبحثش صابون سازی بود.یادم استاد بهم گفت برو از آزمایشگاه معدنی آب مقطر بیا .منم رفتم هر موادی فک کنین به آب مقطر اضافه کرم (phشده بود حدود 3) صابون درست کردیم و جلسه ی بعد در گزارش کار راندمان کارو حساب کردیم شده بود154%!!!!!!!!!!!!(بهترین راندمان بین 85-80% است) استاد شاخ در آورده بود!!!!!!!!!!!چوب خدا صدا نداره!!!![golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد