PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طومار نخبگان علیه نسل کشی مردم مسلمان میانمار

Elohim
26th July 2012, 01:41 AM
سلام علیکم
پیامبر اکرم(ص):
(کسی که ندای مظلومیت مسلمانی را بشنود و به یاری او نشتابد، مسلمان نیست.)

امام خامنه ای(روحی فداه) در صحبت های خود در اولین روز ماه مبارک رمضان سال 1433 در رابطه با نسل کشی مردم مظلوم میانمار فرمودند:

(همين امروز شما ملاحظه كنيد؛ در يك كشورى در شرق آسيا - در ميانمار - هزاران انسان مسلمان دارند كشته ميشوند، دارند فدا ميشوند، بر اثر تعصب، بر اثر جهالت - اگر نگوئيم دستهاى سياسى در خود همين مسئله وجود دارد؛ فرض كنيم همان طور كه ادعا ميشود، بر اثر تعصبهاى دينى و مذهبى است - مدعيان دروغين حقوق بشر لب تر نميكنند. همانهائى كه براى حيوانات دل ميسوزانند، همانهائى كه اگر در جوامعى كه مستقل از آنها هستند، وابسته‌ى به آنها نيستند، كوچكترين بهانه‌اى پيدا كنند، صد برابر آن را بزرگ ميكنند، اينجا در مقابل كشتار يك عده انسان بى‌گناه، بى‌دفاع، زن، مرد، كودك، سكوت ميكنند؛ توجيه هم ميكنند! اين، حقوق بشر اينهاست؛ حقوق بشرِ منقطع از اخلاق، منقطع از معنويت، منقطع از خدا. ميگويند اينها ميانمارى نيستند؛ خب، گيرم نباشند - البته دروغ ميگويند، سيصد چهارصد سال است كه اينها در آنجا زندگى ميكنند؛ آنطور كه به ما گزارش ميشود - بايد كشته شوند؟! همين حالت در طول سالهاى متمادى در همان كشور و در كشورهاى مجاور، از سوى غربى‌ها، بخصوص از سوى انگليس، نسبت به همان مردم وجود داشته. پدر اين مردم را درآوردند؛ هرجا پا گذاشتند، جز فساد و نابودى حرث و نسل - همان طور كه خداى متعال در قرآن ميفرمايد - كارى نكردند. بله، براى اينكه بازار محصولات پيدا كنند، بازارهائى را آراسته كردند؛ مردم را با محصولات جديد آشنا كردند، براى اينكه تجارت خودشان را رونق بدهند. اين تمدن، منقطع از معنويت و قرآن است.)

حال با توجه به این سخنان و کمی تأمل در این رابطه در میابیم که این واقعه، نسل کشی واقعی مسلمانان میانمار است.
ما نخبگان کشور اسلامی ایرانیم و نمی توانیم در برابر این فاجعه انسانی سکوت کنیم.
من از شما دوستان و برادران و خواهران دینی خودم درخواست می کنم تا با تأیید این طومار، مخالفت خود را با این نسل کشی ابراز کنیم.

دوستان عزیز لطفا در این تاپیک به بحث نپردازید.
فقط یک جمله کوتاه در این رابطه بنویسید.
(اگر با جمله کسی نیز مخالف هستید، بصورت پیام با وی مباحثه کنید.)
با تشکر
فی امان الله

Elohim
26th July 2012, 01:47 AM
محمد زمانی
ای کاش مسلمانان از خواب غفلت بیدار می شدند، تا عظمت اسلام نمایان شود.
ان الله شدید العقاب

نازخاتون
26th July 2012, 02:07 AM
مسلمین همیشه در طول تاریخ مورد ظلم قرار گرفته اند ... به امید ظهور منجی عالم بشریت....[golrooz]

312
26th July 2012, 02:37 AM
امان از خون به ناحق ريخته شده
امان از آه ستمديده
إنّ الله عزیزٌ ذوانتقامٍ

(كمترين كاربرnjavan):
312

حسین متقی
26th July 2012, 02:45 AM
البته نخبه که نیستیم

حسین متقی
ای کاش من به جایی برسم که بتونم از مصرف گرایی خارج بشم-بتونم خودم تولید کنم-بتونم از این تنبلی رهایی پیدا کنم
ما داریم تنبل میشیم یکم به خودمون بجنبیم-همش داریم مصرف میکنیم-ما خود مردمیم-جای توصیه به دیگران خودمونو درست کنیم همه چیز درست میشه انشاء الله

مسافر007
26th July 2012, 03:34 PM
مهسا ذوالفقاری
کارمان به آن جا کشیده شده که تا خبر کشتار برادران و خواهرانمان را از زبان رسانه های غربی نشنویم و مدعیان حقوق به شَر برایمان ملوّنش نکنند، کاری نخواهیم کرد.

http://www.abna.ir/a/uploads//215/7/215767.jpg

به امید رهایی از...

maytiii
28th July 2012, 01:25 AM
http://abna.ir/a/uploads//216/3/216302.jpg
مهدی جان اینجا هم برای سرهای بریده هدیه می دهند .
خانم اشتون گفته تمام تحریم های دولت میانمار لغو خواهد شد چرا که اصلاحات را آغاز کرده است. مولا جان اینجا اصلاحات یعنی مسلمان کشی ...

آجرک الله بقیة الله ... (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?124703-%D8%A2%D8%AC%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%A8%D9%82%DB%8C%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87)

آسد مرتضي
28th July 2012, 11:49 AM
خوشحال باشید...
این روزها دالایی لاما و مجسمه بودایش و اوباما و هیلاری اش به هم لبخند می زنند...
شاد باشید که پدرانتان به زودی برایتان غنیمت خواهند آورد...

fa.taba
28th July 2012, 12:54 PM
به حق خون های به ناحق ریخته انشالله آمریکا و اسؤائیل و آل سعود در خون هایی که به ناحق ریخته اند غرق شوندان شاالله

homeyra
28th July 2012, 01:29 PM
ما میگرییم زیرا درماندگی بیوه زنان
و بیچارگی یتیمان را میبینیم.
شما میخندید چرا که جز برق طلا را نمیبینید
ما میگرییم چرا که نالۀ مظلوم
و فغان فقیر را میشنویم
شما میخندید چرا که جز صدای جامهای شراب را نمیشنوید
ما میگرییم چرا که پیکرهامان
روح ما را از خدا جدا کرده است.
شما میخندید چرا که پیکرهایتان
آسوده و آرام ضمیمۀ خاک است.
ما برای شما قصر بنا میکنیم
و شما برای ما قبر می کَنید.
بین زیبایی قصر و ظلمت قبر
"انسانیت" با پاهای آهنین گام برمیدارد.
شما مسیح را مصلوب کردید
پای دارِ او،به تمسخر و نفرت دست افشانی کردید
اما چون لختی گذشت
او از صلیب به زیر آمد و چون ابَر مردی توانا و نیرومند
با روح خویش بر عصرها و نسل ها چیره گشت
و با شکوه و بزرگی زمین را بیاراست.
شما سقراط را مسموم و پولس را سنگسار کردید.
شما گالیله را کشتید
و خون علی ابن ابی طالب را به ناحق ریختید
و اینان اینک به تمامی حضور
روبروی ابدیت
چون قهرمانانی جاودانه می زییند
ولی شما در حافظۀ بشریت بسان جنازه ها به خاک افتاده اید
که کسی پیدا نمیشود تا آنها را در ظلمت نیستی و فراموشی
مدفون سازد.....

اگر فقط یک جمله را هرصبح و هر شام تکرار کنیم دیگر هیچ ظلمی بر جهان چیره نمیشود:
همۀ ما روزی به خاک برمیگردیم
homeyra

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد