PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر نلو وينگادا: فقط به بازي پرسپوليس -استقلال فكر مي‌كنم

ØÑтRдŁ§
10th February 2009, 08:27 AM
سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس، گفت: حدود ‪ ۵۰‬روز تا شروع بازيهاي آسيايي وقت مانده و اين مساله‌اي نيست كه اكنون به آن فكر كنم. به گزارش خبرنگار ايرنا،نلو وينگادا روز دوشنبه در حاشيه تمرين تيم فوتبال پرسپوليس و در اولين حضورش در جمع بازيكنان اين تيم به خبرنگاران، افزود: در حال حاضر فقط به رويارويي تيم پرسپوليس و استقلال فكر مي‌كنم و اينكه اين تيم در صدر جدول قرار دارد و ما بازي سختي مقابل اين تيم خواهيم داشت.
وي درخصوص سبك بازي در تيم مورد هدايتش، گفت : سبك بازي من بستگي به وضعيت تيم در زمين دارد ولي در مجموع به بازي هجومي مايلم و بازي هجومي را در دستور كار خود قرار مي‌دهم.
وينگادا با اظهار خوشحالي از مربيگري در تيم پرسپوليس، گفت: خوشحالم كه سرمربي اين تيم هستم زيرا در گذشته افراد بزرگي روي نيمكت اين تيم نشسته اند و من براي جدايي افراد قبلي نيامده ام ، بلكله مايلم در كنار شان و با همكاري آنان به پرسپوليس خدمت كنم.
وي افزود: به همراه خود يك دستيار و بدنساز به ايران آورده ام و به اتفاق ساير كادر فني پرسپوليس در خدمت اين تيم خواهيم بود.
سرمربي جديد پرسپوليس، افزود: مطمئن هستم كه از عهده اين مسووليت بر مي آيم و طي چند روز آينده همراه كادر فني برنامه ريزي دقيقي براي ديدار مقابل استقلال تهيه خواهيم كرد.
وي درخصوص ساير ديدارهاي ليگ نيز گفت: براي ديگر ديدارهاي ليگ و همچنين باشگاههاي آسيا برنامه دقيقي خواهيم داشت ولي فعلا تنها به پيروزي در شهرآورد مي‌انديشيم .
وينگادا خاطرنشان كرد: همراه كادر فني قديمي ، بازيكنان اصلي براي بازي مقابل استقلال را ارنج مي‌كنيم، و براي بازي با اين تيم تدابير ويژه اي دارم كه در زمين آن را به نمايش خواهيم گذاشت.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد