PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر مراقب شارژ های رایگان ایرانسل باشید.!

Admin
9th February 2009, 07:35 AM
متاسفانه جدیدآ سوء استفاده های زیادی از خیلی از کاربران ایرانسل در محیط اینترنت دیده میشه که همگی دروغی بیش نیست و هدف همه ی این تبلیغات ها چیزی نیست جز فریب شما و دزدیدن اطلاعات و یا مبلغی از شارژ ایرانسل شما ..!!!

برای شروع این مطلب رو که از سایتی گرفتم بخونید:

سایت زیر مدعی شده که ایرانسل رایگان میده ..!

http://iranshol.coo.ir

اما نظر یکی از تست کنندگان در این رابطه !!

یه برنامه نوشتن و مدعی هستن که میتونه شارژهای رایگان ایرانسل بهتون بده!
منتها برای استفاده از برنامه قبلش باید توی گروهشون عضو بشید و بعد از فعال کردن برنامه، یک پیام تبلیغاتی رو برای 50 نفر ارسال کنید.

برنامه رو دانلود کردم، dll ها و کامپوننت های برنامه رو که نگاه کردم، یکیش چشمم رو گرفت! از اسمش بر میومد که برای ارسال ایمیل به کار میاد. ولی این برنامه چه ایمیلی میخواست ارسال کنه؟!

بعد از آنالیز برنامه، متوجه شدم که :
برنامه بعد از اجرا منتظر میمونه تا بر روی کانکت کلیک کنید، بعد چک میکنه و مسیر نصب YM! رو روی سیستم پیدا میکنه! و به قسمت آرشیو پیغام ها رفته و چک میکنه که آیا پیغام مورد نظر برای 50 نفر ارسال شده یا نه.

تا اینجا که مشکلی نداشت.

اگه ارسال نکرده بودید پیغام میده که ارسال کنید، اگه ارسال کرده بودید، آرشیو و ID افرادی که باهاشون در ارتباط بودید و ... رو با عنوان Yeki Jadid به آدرس iranshol@gmail.com ارسال میکنه!!!

امیدوارم کسی گول این چیزها رو نخوره!

پس مراقب باشید ..! ;)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد