PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تحصیل یا ورزش؟

MANE1371
9th March 2012, 11:02 PM
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
می خوام بیان بگید که تحصیل یا ورزش،اگه دلیلشو بگید که دیگه عالی میشه[shaad]
ممنونم از کسانی که نظر میدن[golrooz]

MANE1371
9th March 2012, 11:07 PM
پس یه چیزی بگید....

shabhayebarare
10th March 2012, 12:45 AM
درستش هردویه ولی کی الان وقت میکنه هر دو رو انجام بده پس میشه بیشتر تحصیل وقت داشتیم ورزش

MANE1371
10th March 2012, 10:01 AM
درستش هردویه ولی کی الان وقت میکنه هر دو رو انجام بده پس میشه بیشتر تحصیل وقت داشتیم ورزش
خیلی ممنون که نظر دادی ولی یه سؤال که جوابش معلومه ازت می پرسم ،مشغله شما بیشتره یا امام خمینی(ره)؟(قیاسی)
پس ببین چی فرمودند:
ونه یک ساعت از تحصیل را برای ورزش گذاشتم ونه یک ساعت ازورزش را برای تحصیل گذاشتم.

امام خمینی(ره)

یعنی دیگه مثل این افراد بزرگ میاد.[tafakor]

master_mind
10th March 2012, 11:41 AM
اول تحصیل در کنارش ورزش
دلیل خاصی نداره بیشتر سلیقه ای هستش

بلدرچین
10th March 2012, 01:25 PM
هردوتاش مهمن.اگرادم ورزش کنه ذهنش بیشتر انرژیه جذب مطلب رو داره و هردوتاش لازمه ی زندگیه...

مهدی عباسزاده
10th March 2012, 08:43 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

من که درس میخونم و ورزشم نماز و قدم زدن هست(چون ماشین ندارم) و سر زمین بیل و اوکا(نمیدونم به فارسی چی میشه!) میزنیم که کل ماهیچه هام درد میگیره فکر کنم یه نوع ورزش به حساب بیاد!! تازه از طبیعت هم لذت کامل رو میبرم و کلی اسکیژن(همون اکسیژن خودمونه) استفاده میکنم.

اگه خانومم راضی بود میرفتم زمین میگرفتم برای همیشه شمال میموندیم و کار زمین رو انجام میدادم همه چی هم سالم میخوردم اما حیف .... کنارش آدم میتونه درس هم بخونه.

التماس دعا

hyper neo
10th March 2012, 08:48 PM
هیچکدوم smilee_new2 (4)

mahsa deltang
10th March 2012, 09:57 PM
سلام
به نظرمن ورزش مهمتره چون تندرستی میاره
جسم ادم سالم باشه بهتر میتونه درس بخونه تا اینکه جسمش بیمار باشه
باتشکر از دوستان

warrior
11th March 2012, 07:36 PM
خوب جفتش مهمه!

م.محسن
13th April 2012, 11:58 PM
یا تو ورزش باید اینقدر جلو رفت که حرفه ای شد و با پس انداز کافی تو دوران بازنشستگی محتاج کسی نشد
یا تو درس باید اینقدر پیش رفت که حداقل با اون مدرک بشه یه حقوق خوب در آورد
یا هر دو تاشو به صورت میانه داشت

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد