PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یادگیری و حافظه را تقویت کنید



ماری مریم
18th February 2012, 01:42 PM
تخم‌مرغ باعث بهبود یادگیری و تقویت حافظه در کلیه سنین به خصوص در سالمندان می‌شود.



http://www.jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/28-11-1390/IMAGE634651257496935774.jpg (http://www.jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/28-11-1390/IMAGE634651257496935774.jpg)

تخم‌مرغ در دسته بندی مواد غذایی در گروه گوشت و حبوبات قرار می‌گیرد و مصرف این گروه 2 تا 3 واحد در روز توصیه می‌شود. ‌
یک عدد تخم‌مرغ متوسط حاوی 70 کیلو کالری انرژی، شش و نیم گرم پروتئین و 5 گرم چربی است که حدود 2 گرم آن چربی غیراشباع با یک پیوند دوگانه است.
تخم‌مرغ حاوی مقادیر کمتری از کلسیم و آهن بوده و مقدار 65 صدم میکروگرم و ویتامین B12 دارد.
قسمت عمده پروتئین تخم‌مرغ در سفیده آن است و حدود 40 درصد در زرده است. چربی‌های موجود در تخم مرغ جزء چربی‌های باارزشی است که در آن ماده‌ای به نام کولین وجود دارد که نقش بسیار مهمی در انتقال پیام‌های عصبی، رشد و نمو مغز خصوصا در جنین و نوزادان دارد و باعث بهبود یادگیری و تقویت حافظه در کلیه سنین به خصوص سالمندان می‌شود که می‌تواند از پیشرفت آلزایمر جلوگیری کند.
تخم‌مرغ حاوی حدود 200 میلی‌گرم کلسترول بوده که با مصرف آن نیاز روزانه به کلسترول برطرف می‌شود. کلسترول تخم‌مرغ می‌تواند پیش ساز مفید و مناسبی برای تولید هورمون‌های جنسی و هورمون‌های غدد فوق کلیوی، ویتامین B و نمک‌های صفراوی باشد.
در صورتی که شخص دچار سابقه خانوادگی بیماری‌هایی همچون دیابت، قلبی عروقی، فشار خون بالا و کلسترول خون بالا باشد می‌بایست حداکثر سه زرده تخم‌مرغ در هفته مصرف نماید و محدودیتی از نظر مصرف سفیده تخم‌مرغ برای این افراد وجود ندارد.

منبع: همشهری

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد