PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر لاک شدن فیسبوک تا 15 مارس 2012

hyper neo
11th February 2012, 10:47 AM
به نقل از سایت خبری http://www.weeklyworldnews.com (http://www.weeklyworldnews.com/) :

گفته شده که بنیان گذار فیسبوک اعلام کرده که این سایت محبوب رو در تاریخ ۱۵ مارس می بنده!!!

وی دلیل این کارش رو دردسرها و مشکلات پایان ناپذیر سایت فیسبوک و خستگی و تأثیری که این سایت محبوب و دوست داشتنی بر زندگی شخصی خودش گذاشته اعلام کرده.

او با بیان اینکه فیسبوک از کنترل خارج شده در خارج از دفتر شخصیش به خبر نگران حاضر گفت:

فشار و سختی مدیریت کردن این کمپانی بر زندگی من تاثیر نا به سامانی گذاشته و وقتشه که به این هرج و مرج پایان بدم. او همچنین اظهار داشت که در مارس 15 مشترکین سایت فیسبوک دیگر قادر به وارد شدن به اکانت های خودشون نیستند...

در راستای این خبر سخنگوی این شرکت عظیم نیز با اشاره به این موضوع و با بیان این نکته به تمام کاربرانشون توصیه کرد:

هر چه سریع تر اقدام به انتقال تصاویر، نوت ها، لینک ها و ویدیوهاتون کنید که بعد مارس ۱۵ قادر به بازیابی نخواهید بود!!!

بنیانگذار این سایت محبوب در تماس تلفنی که داشت اظهار کرد:

من فکر نمی کنم که این مساله بزرگی باشه و جدا فکر می کنم که این اتفاق خوبه برای همه، وقتی فیسبوک نباشه مردم مجبورند بیرون از دنیای مجازی به دنبال دوست بگردند و این خوبه!!!

در پی این خبر بسیاری از مردم شوکه شدند و ناراحتی شدیدی بین کاربران فیسبوک ایجاد شد...[khande]

hyper neo
11th February 2012, 10:52 AM
من که شخصا خوشحال میشم اگه فیس بوک لاک شه...
آخه دیگه هرچی خز و خیله رفته عضو فیس بوک شده

عرفان سلیم زاده
11th February 2012, 11:07 AM
خدا رو شکر!
من فکر نمی کردم این پسر بر ضد سیاست های کمپانی خودش رفتار کنه!
ولی این کارش فیس بوک رو به عنوان مکانی که به فکر مردمه جاودانه میکنه!

SaNbOy
11th February 2012, 11:13 AM
من که شخصا خوشحال میشم اگه فیس بوک لاک شه...
آخه دیگه هرچی خز و خیله رفته عضو فیس بوک شده

فیس بوک که تنها برای استفادش اون نیست که شما فکر میکنید دوسته عزیز

من به اعتقاد خودم فقط ایرانیان که میتونن یه جایی رو خز کنن [khande]

ولی استفاده های زیادی داره و شاید این کار یه نوع ضرر به اینترنت جهانی باشه [cheshmak]

Sa.n
11th February 2012, 12:20 PM
تا یاد بگیرن به جای این فیس بوک مسخره بیان تو سایتایی مثل همین نخبگان جوان عضو شن تا یکم علمشون بره بالا کلا از همون اول فیس بوک چرت بود و شرکت در اون به غیر از ضرر چیز دیگه ای نداره [khande][khande]

SaNbOy
11th February 2012, 12:28 PM
تا یاد بگیرن به جای این فیس بوک مسخره بیان تو سایتایی مثل همین نخبگان جوان عضو شن تا یکم علمشون بره بالا کلا از همون اول فیس بوک چرت بود و شرکت در اون به غیر از ضرر چیز دیگه ای نداره [khande][khande]

جنبه های مثبت هم زیاد داره...
بیشتره از منفی هاش
شما فقط جنبه ی منفی رو در نظر میگیرید ...
یعنی شما میگید چیزه علمی تو فیس بوک نیست؟[tafakor]

hyper neo
11th February 2012, 12:32 PM
یه وقت بابت پست به این مهمی تشکر نکنینا!!
انگشتتون جیز میشه[soal]

Sa.n
11th February 2012, 12:36 PM
چرا هست فقط خیلی خیلی کم البته کسی که هدفش مطالب علمی باشه فکر نکنم فیس بوک کمکی بهش بکنه

SaNbOy
11th February 2012, 12:38 PM
چرا هست فقط خیلی خیلی کم البته کسی که هدفش مطالب علمی باشه فکر نکنم فیس بوک کمکی بهش بکنه

اتفاقا خیلی خیلی زیاد [nishkhand]
چرا باید بلد باشی ازش خوب استفاده کنی

من خودم چندین کاره تحقیقاتیم رو اونجا انجام دادم...[tafakor]

Sa.n
11th February 2012, 12:58 PM
برایتون آرزوی موفقیت روز افزون در فیس بوک میکنم وقتی بلدید استفاده کنید چرا که نه استفاده کنید فعلا که قراره لاک بشه[khande][khande]نگاه کنید این فیس بوک چقدر موجب ایجاد اختلاف نظر میشه(شوخی)اگر خوب بود که نمیخواستن لاکش کنن مثلا الان همین سایت چون واقعا تمام مطالبش علمیه کسی باهاش کاری نداره مگه نه؟ تازه همه از فیس بوک بد میگن چه جور اون بوده که موجب بد شدن اسم اینترنت شده و همین طور سایت های مثل اون

SaNbOy
11th February 2012, 02:31 PM
چطوره یه نظر سنجی کلی بزاریم؟
با ذکر دلیل بد بودن فیس بوک رو بگن

فعلا که لاک نشده
این چندباری میشه که این شایعه تو اینترنت پخش شده
مثله این میمونه بگیم گوگل رو لاک میکنن
گوگل پلاسم پس باید دیگه لاک کنن
Microsoft شبکه ی اجتماعی راه میندازه باید لاک کنن
Cloob.com باید لاک بشه :)) کلا اینا شبکه ی اجتماعی هستن
هر جایی جنبه ی منفی داره اما شما بیشتر سعی کن مثبت رو ببینی
من دارم تجربه ی خودمو بهت میگم
چون خیلی ساله تو اینترنت میامو میرم
اگه شما جنبه ی منفی رو در نظر بگیرید کلوب که سایت ایرانیا هزاران جنبه ی منفی توش هست

sent from my iphone

Mr.Geo22
11th February 2012, 02:59 PM
فیس بوک....

یه اسم خیلی معروف مخصوصا در بین نسل جوان

like رو وارد فرهنگ لغات کرد!

واقعا فیس بوک یه شرکت بزرگه ولی من به شخصه اصلا ازش خوشم نیومده

حرکت رو به جلوی خوبی داشت ولی خیلی زود!!! خراب کرد

در مورد فیس بوک:

چرا بحث رو جامعتر (و البته درستتر) نکنیم؟!
در مورد شبکه های اجتماعی:

- خوب, بد, زشت ؟

بعضی ها میگن زشت چون هر بی سروپایی توش پیدا میشه

بعضی ها میگن بد چون فقط وقت تلف کنه و هیچ فایده ای نداره

من میگم خوب

چون هر کسی رو توش میتونی پیدا کنی از رئیس جمهور ها تا بی سرو پاها
چون میتونی ازش همه نوع استفاده ای بکنی حتی وقتت رو تلف کنی!
چون خیلیییییییی استفاده های خوب دیگه داره که فقط میتونی تو شبکه های اجتماعی پیداش کنی

-----------------------------------------
البته باید قبل از ادامه توضیحاتم بگم که حساب فیس بوک رو از بقیه شبکه های اجتماعی جدا کنیم چون واقعا زود خراب کرد!
دلیل اصلی اینکه فیس بوک میخواد جمع کنه! اینه که میدونه آینده ای نداره!
کاربرای اصلی فیس بوک رو پسر و دخترایی تشکیل میدن که دنبال وقت گذرونی و بهتر بگم خوش گذرونی هستن
هیچ امکانات ویژه و برتری هایی نداره(نسبت به بقیه شبکه های اجتماعی) که بتونه به آینده امیدوار باشه
نمیدونم پارسال بود یا یه سال دیگه که نرم افزار فیس بوک رو اپل به عنوان وقت تلف کننده ترین نرم افزار App Store معرفی کرد!
(اپل هر چند وقت یه بار یه لیست از ترین های نرم افزار های فروشگاهش ارایه میده)

من خودم دسته بندی که همیشه برای شبکه های اجتماعی تو ذهنم داشتم این بوده:

فیس بوک: صرفا دوستی و وقت گذرونی (چیزی مثل چت/ البته خود چت هم خیلیییی استفاده های خوب داره که باز میشه گفت نمیشه هیچ جای دیگه ای پیدا کرد و من خودم اطلاعات ارزشمندی رو از چت به دست آوردم که مطمئنم تو هیچ سایتی نمیتونم پیدا کنم ولی در فرهنگ عامه میگم و اون استفاده ی وقت تلف کنی اش مدنظرم هست)

گوگل پلاس: دوستی و بحث های روزمره (چیزی مثل وبلاگ)

تویتر: یه شبکه اجتماعی فوق العاده با امکانات عالی برای بحث های علمی و داشتن روابط دوستی و کاری مفید

لینکداین: یه شبکه اجتماعی برای افراد حرفه ای و صرفا علمی و کاری

البته نیازی به گفتن نیست که تمام ویژگی هایی که من گفتم در مورد اکثریت کاربرا بود و این به این معنی نیست که تمام کامنت ها و اعضای لینکداین کاریه و مال فیس بوک برای خوش گذرونی!

من توی تمام این شبکه ها عضو هستم ولی خیلی وقته که به جز تویتر و لینکداین به هیچ کدوم سر نمیرنم و راستش تو فکر حذف اکانتم بودم (البته نمیدونم اصلا روش حذف چجوریه- تا حالا امتحان نکردم)

انتخاب اصلی من تویتره

۱- یا به خاطر فیس بوک و گوگل پلاس یا به هر دلیل دیگه ای خوشبختانه تویتر جایی نیست که بری و از تعداد زیادی کامنت بی فایده سرت درد بگیره
۲- واقعا تر و تمیز طراحی شده و اصلا شلوغ پلوغ نیست
۳- برای سایت های خیلی زیادی برنامه داره و راه های ارتباطی زیادی بین تویتر و مخصوصا سایت های مهم وجود داره
۴- برای من چون توی آیفونم به عنوان شبکه اجتماعی پیش فرضه و خیلی سریع میتونی تویت بفرستی
و ...

اگه بخوام بگم خیلی زیاد میشه

و البته لینکداین که به درد همه نمیخوره و بیشتر از اینکه توش فعالیت داشته باشم مهم اینه که رزومم رو بتونم اونجا داشته باشم

و اما در مورد کاربرد های خوب شبکه های اجتماعی:

سایت هایی مثل لینکداین که کلا حسابشون جداست و در کاربردی و صد البته مهم بودنشون هیچ بحثی نیست
ولی در مورد بقیه مثل تویتر و گوگل پلاس و فیس بوک

هر کسی میتونه یه اکانت داشته باشه بدون هیچ علم خاصی در مورد رایانه و طراحی سایت و ...
مثلا من خودم منتظر کتاب جدید پروفسور کاکو بودم (البته هنوزم منتظرم تو ایران چاپ بشه) که دیدم تو فیس بوکم یکی از پست های جدید پست ایشون بود که یه فیلم سخنرانیشون که در مورد همون کتاب بود رو معرفی کرده بود و من نگاش کردم و جزو بهترین سخنرانی هایی بوده که تا حالا دیدم

یا مثلا تویترم رو چک کردم دیدم که ناسا فیلم پرتاب عروسک انگری بردز رو تویت کرده (خیلی باحال بود [nishkhand])

پروفسور داوکینز که تقریبا همه مقاله هاشون رو از طریق تویتر مطلع میشم و دنبال میکنم

یا مثلا خیلی از خبرهای علمی رو از طریق follow کردن تویتر نشریه new scientist به دست آوردم

در کل شما اگه بخوای میتونی استفاده های خوب داشته باشی میتونی استفاده های الکی هم داشته باشی

شما میتونی از طریق تویتر آدم های معروف خیلی راحت باهاشون ارتباز برقرار کنی

وقتی شنیدم که گروه وست لایف گفتن که میخوان گروه رو منحل کنن از طریق تویترشون دنبال اخبار رو گرفتم

وقتی اخبار صد و نقیضی از جیل آیفون میاد تنها کاری که لازمه بکنی اینه که به تویتر اون هکر بری و مطمئن بشی

از همه مهمتر اگه سوالی از من داشته باشید میتونید از طریق تویترم به من دسترسی داشته باشید [nishkhand] (شوخی کردم [cheshmak] )

لپ مطلب اینکه شبکه های اجتماعی میتونه خیلی مفید باشه و من به همه توصیه کنم که حتما عضو بشید و اگه بخوام ممثال خوبی بزنم دقیقا مثل انجمن میمونه!
کسایی که عضو نیستند فک میکنن که یه عده بیکارن که میان همش دور همی حرف های بی سرو ته و بی فایده میزنن ولی وقتی عضو شدی و مدتی فعالیت داشتی می فهمی که تا چه حد مفیده [shaad]

تووت فرنگی
11th February 2012, 06:37 PM
مــا که نه عضویم نه میدونیم چیه...خوردنیـــه؟![nishkhand]

SaNbOy
11th February 2012, 07:42 PM
مــا که نه عضویم نه میدونیم چیه...خوردنیـــه؟![nishkhand]

آره همینطوره [nishkhand]

تووت فرنگی
11th February 2012, 07:43 PM
آره همینطوره [nishkhand]

چه مزیه ؟!

SaNbOy
11th February 2012, 07:44 PM
فیس بوک....

یه اسم خیلی معروف مخصوصا در بین نسل جوان

like رو وارد فرهنگ لغات کرد!

واقعا فیس بوک یه شرکت بزرگه ولی من به شخصه اصلا ازش خوشم نیومده

حرکت رو به جلوی خوبی داشت ولی خیلی زود!!! خراب کرد

در مورد فیس بوک:

چرا بحث رو جامعتر (و البته درستتر) نکنیم؟!
در مورد شبکه های اجتماعی:

- خوب, بد, زشت ؟

بعضی ها میگن زشت چون هر بی سروپایی توش پیدا میشه

بعضی ها میگن بد چون فقط وقت تلف کنه و هیچ فایده ای نداره

من میگم خوب

چون هر کسی رو توش میتونی پیدا کنی از رئیس جمهور ها تا بی سرو پاها
چون میتونی ازش همه نوع استفاده ای بکنی حتی وقتت رو تلف کنی!
چون خیلیییییییی استفاده های خوب دیگه داره که فقط میتونی تو شبکه های اجتماعی پیداش کنی

-----------------------------------------
البته باید قبل از ادامه توضیحاتم بگم که حساب فیس بوک رو از بقیه شبکه های اجتماعی جدا کنیم چون واقعا زود خراب کرد!
دلیل اصلی اینکه فیس بوک میخواد جمع کنه! اینه که میدونه آینده ای نداره!
کاربرای اصلی فیس بوک رو پسر و دخترایی تشکیل میدن که دنبال وقت گذرونی و بهتر بگم خوش گذرونی هستن
هیچ امکانات ویژه و برتری هایی نداره(نسبت به بقیه شبکه های اجتماعی) که بتونه به آینده امیدوار باشه
نمیدونم پارسال بود یا یه سال دیگه که نرم افزار فیس بوک رو اپل به عنوان وقت تلف کننده ترین نرم افزار App Store معرفی کرد!
(اپل هر چند وقت یه بار یه لیست از ترین های نرم افزار های فروشگاهش ارایه میده)

من خودم دسته بندی که همیشه برای شبکه های اجتماعی تو ذهنم داشتم این بوده:

فیس بوک: صرفا دوستی و وقت گذرونی (چیزی مثل چت/ البته خود چت هم خیلیییی استفاده های خوب داره که باز میشه گفت نمیشه هیچ جای دیگه ای پیدا کرد و من خودم اطلاعات ارزشمندی رو از چت به دست آوردم که مطمئنم تو هیچ سایتی نمیتونم پیدا کنم ولی در فرهنگ عامه میگم و اون استفاده ی وقت تلف کنی اش مدنظرم هست)

گوگل پلاس: دوستی و بحث های روزمره (چیزی مثل وبلاگ)

تویتر: یه شبکه اجتماعی فوق العاده با امکانات عالی برای بحث های علمی و داشتن روابط دوستی و کاری مفید

لینکداین: یه شبکه اجتماعی برای افراد حرفه ای و صرفا علمی و کاری

البته نیازی به گفتن نیست که تمام ویژگی هایی که من گفتم در مورد اکثریت کاربرا بود و این به این معنی نیست که تمام کامنت ها و اعضای لینکداین کاریه و مال فیس بوک برای خوش گذرونی!

من توی تمام این شبکه ها عضو هستم ولی خیلی وقته که به جز تویتر و لینکداین به هیچ کدوم سر نمیرنم و راستش تو فکر حذف اکانتم بودم (البته نمیدونم اصلا روش حذف چجوریه- تا حالا امتحان نکردم)

انتخاب اصلی من تویتره

۱- یا به خاطر فیس بوک و گوگل پلاس یا به هر دلیل دیگه ای خوشبختانه تویتر جایی نیست که بری و از تعداد زیادی کامنت بی فایده سرت درد بگیره
۲- واقعا تر و تمیز طراحی شده و اصلا شلوغ پلوغ نیست
۳- برای سایت های خیلی زیادی برنامه داره و راه های ارتباطی زیادی بین تویتر و مخصوصا سایت های مهم وجود داره
۴- برای من چون توی آیفونم به عنوان شبکه اجتماعی پیش فرضه و خیلی سریع میتونی تویت بفرستی
و ...

اگه بخوام بگم خیلی زیاد میشه

و البته لینکداین که به درد همه نمیخوره و بیشتر از اینکه توش فعالیت داشته باشم مهم اینه که رزومم رو بتونم اونجا داشته باشم

و اما در مورد کاربرد های خوب شبکه های اجتماعی:

سایت هایی مثل لینکداین که کلا حسابشون جداست و در کاربردی و صد البته مهم بودنشون هیچ بحثی نیست
ولی در مورد بقیه مثل تویتر و گوگل پلاس و فیس بوک

هر کسی میتونه یه اکانت داشته باشه بدون هیچ علم خاصی در مورد رایانه و طراحی سایت و ...
مثلا من خودم منتظر کتاب جدید پروفسور کاکو بودم (البته هنوزم منتظرم تو ایران چاپ بشه) که دیدم تو فیس بوکم یکی از پست های جدید پست ایشون بود که یه فیلم سخنرانیشون که در مورد همون کتاب بود رو معرفی کرده بود و من نگاش کردم و جزو بهترین سخنرانی هایی بوده که تا حالا دیدم

یا مثلا تویترم رو چک کردم دیدم که ناسا فیلم پرتاب عروسک انگری بردز رو تویت کرده (خیلی باحال بود [nishkhand])

پروفسور داوکینز که تقریبا همه مقاله هاشون رو از طریق تویتر مطلع میشم و دنبال میکنم

یا مثلا خیلی از خبرهای علمی رو از طریق follow کردن تویتر نشریه new scientist به دست آوردم

در کل شما اگه بخوای میتونی استفاده های خوب داشته باشی میتونی استفاده های الکی هم داشته باشی

شما میتونی از طریق تویتر آدم های معروف خیلی راحت باهاشون ارتباز برقرار کنی

وقتی شنیدم که گروه وست لایف گفتن که میخوان گروه رو منحل کنن از طریق تویترشون دنبال اخبار رو گرفتم

وقتی اخبار صد و نقیضی از جیل آیفون میاد تنها کاری که لازمه بکنی اینه که به تویتر اون هکر بری و مطمئن بشی

از همه مهمتر اگه سوالی از من داشته باشید میتونید از طریق تویترم به من دسترسی داشته باشید [nishkhand] (شوخی کردم [cheshmak] )

لپ مطلب اینکه شبکه های اجتماعی میتونه خیلی مفید باشه و من به همه توصیه کنم که حتما عضو بشید و اگه بخوام ممثال خوبی بزنم دقیقا مثل انجمن میمونه!
کسایی که عضو نیستند فک میکنن که یه عده بیکارن که میان همش دور همی حرف های بی سرو ته و بی فایده میزنن ولی وقتی عضو شدی و مدتی فعالیت داشتی می فهمی که تا چه حد مفیده [shaad]

نظر جالب و کاملی بود
برای حذف اکانت یه سری به اینجا بزن
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?114795-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%DB%8C%D8%A7-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%DB%8C%D8%B3-%E2%80%8F%D8%A8%D9%88%DA%A9

SaNbOy
11th February 2012, 07:45 PM
چه مزیه ؟!

خوشمزه نیست
ملسه مزش

S.A.H.A.N.D
12th February 2012, 06:13 AM
سلام [golrooz]
خوب اين بسته شد. twitter و ... كه هست .
البته براي ما ها كه فرقي نداشت با ملي شدن ديگه فكر نكنم دست رسيي داشته باشيم به اين سايت ها.

A M S E T I S
12th February 2012, 06:49 AM
همیشه جایی برای خز شدن توسط ایرانیها وجود داره
یک واقعیت مسلم[tafakor]

SaNbOy
12th February 2012, 10:43 AM
سلام [golrooz]
خوب اين بسته شد. twitter و ... كه هست .
البته براي ما ها كه فرقي نداشت با ملي شدن ديگه فكر نكنم دست رسيي داشته باشيم به اين سايت ها.

فعلا بازه [taajob]
فقط دیروز login نمیشد

SaNbOy
12th February 2012, 10:45 AM
همیشه جایی برای خز شدن توسط ایرانیها وجود داره
یک واقعیت مسلم[tafakor]

اینو مطمئن باش که این یه قانونه فیزیک برای ایرانیه فقط [khanderiz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد