PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نخستین سخنرانی حضرت سید الشهدا

مهدی 313
1st December 2011, 12:04 PM
نخستین سخنرانی امام حسین علیه السلام در کربلا( کرب و بلا )

امام مظلوم برخاست و تکیه بر قائمه شمشیر خود نمود و به آواز بلند فرمودند: ای مردم :شما را به خدا سوگند میدهم ، آیا مرا میشناسید و عارف به حق من هستید ؟
ای مردم :شما را به خدا سوگند میدهم ،
آیا میدانید که جد بزرگوار من رسول پروردگار عالمیان است ؟
ای مردم :شما را به خدا سوگند میدهم ، آیا میدانید که جده من خدیجه بنت خویلد است و او اول زنی بود که در این امت که اسلام را اختیار و تصدیق احمد مختار صلی الله علیه و آله نمود؟
ای مردم :شما را به خدا سوگند میدهم ، آیا میدانید که حمزه سید الشهدا عموی پدرم علی بن ابیطالب علیه السلام است ؟ ای مردم :شما را به خدا سوگند میدهم ، آیا میدانید که جعفر طیار در بهشت عنبر سرشت عموی من است ؟
ای مردم :شما را به خدا سوگند میدهم ، آیا میدانید این شمشیری که در میان بسته ام همان شمشیر سید ابرار است ؟
ای مردم :شما را به خدا سوگند میدهم ، آیا میدانید عمامه ای که بر سر دارم همان عمامه احمد مختارو رسول خدا صلی الله علیه و آله است ؟
ای مردم :شما را به خدا سوگند میدهم ، آیا میدانید پدرم علی علیه السلام اول کسی بود که قبول دعوت اسلام از سید انام نمود و اوست آنکس که پایه علمش والا و درجه حلمش از همه کس ارفع و اعلی است و اوست ولی هر مومن و مومنه؟
پس چرا ریختن خون مرا حلال میشمارید و حال آنکه پدرم در روز رستاخیز مردمانی را از حوض کوثر دور خواهد کرد چنانکه شتران را از سر آب برانند و لواء حمد در آن روز بدست اوست .

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ‏ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَآخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى‏ ذلِكَ، اَللّهُمَ‏ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى‏ جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ، وَشايَعَتْ وَبايَعَتْ وَتابَعَتْ‏ عَلى‏ قَتْلِهِ، اَللَّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاً. اگر خدا بخواهد ادامه دارد انشاءالله ...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد