PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آغاز نبرد موتورولا و اپل

داداشی
18th November 2011, 10:46 PM
از آنجايي كه RAZR موتورولا به يكي از جنجالي‌ترين گوشي‌ها تبديل شده، اين سوال مطرح شده است كه اين دستگاه چطور به پاي آي‌فون 4S اپل مي‌رسد. گوشي موتورولا با قيمت 299 دلار با داشتن ضخامت تنها 0.28 اينچ، تلفني بسيار نازك است.

به گزارش دنیای اقتصاد اين دستگاه داراي يك پردازنده دو هسته‌اي 1.2 گيگاهرتزي 4 TI OMAP، نمايشگر 3/4 اينچي qHD پيشرفته Super AMOLED و دوربين 8 مگاپيكسلي با قابليت فيلمبرداري 1080p است. RAZR همچنين داراي16 گيگابايت حافظه داخلي همراه با يك كارت حافظه 16 گيگابايتي microSD قابل افزايش تا ميزان 32 گيگابايت است. البته لوازم جانبي متعددي در آن وجود دارد كه RAZR را به دستگاه‌هاي ديگر مانند لپ‌تاپ تبديل مي‌كند.

اين گوشي داراي آندرويد 2.3.5 (جینجربرد) است؛ اما موتورولا اعلام كرده كه يك نسخه به روز شده آندرويد 4 (آيس كريم سندويچ) را هم در اوايل 2012 ارائه مي‌كند. اما آي‌فون 4S با قيمت 199 دلار داراي‌تراشه دو هسته‌اي جديد A5 اپل است كه بنا بر ادعاي اپل، كارآيي هفت برابر سريع‌تر از كارآيي گرافيك آيفون 4 را ارائه مي‌دهد. علاوه بر اين، آي‌فون 4S يك تلفن جهاني است، به اين معنا كه اين دستگاه هر دو شبكه‌هاي CDMA و GSM را پشتيباني مي‌كند. اين دستگاه داراي يك دوربين 8 مگاپيكسلي با قابليت فيلمبرداري 1080p و داراي سه نسخه 16‌،32 يا 64 گيگابايتي است.

Akhsham
23rd November 2011, 09:41 PM
اين يه قانونه! حتي نوستراداموس هم اينو پيش بيني كرده! فاتحان دنيا گوگل، موتورلا، آندرويد و لينوكس هستن. والسلام

Mr.Geo22
25th November 2011, 12:20 AM
اين يه قانونه! حتي نوستراداموس هم اينو پيش بيني كرده! فاتحان دنيا گوگل، موتورلا، آندرويد و لينوكس هستن. والسلام

ببخشید ولی من متوجه نشدم!

چی قانونه؟ [soal]

-------------------
نوستر آداموس؟؟؟

ول کن بابا قضیه ۱۱ سپتامبر کم بود حالا شرکت های کامپیوتریم ربط میدین به اون؟

بیچاره ۱۵۰۳ به دنیا اومد تا ۱۵۶۶ هم بیشتر نتونست زنده بمونه, اونو چه به این حرفا ؟!

----------------

این گوشی که هیچ حرفی برای گفتن نداره, همون گالاکسی اگه میتونست کاری میکرد!

همیشه هر تبلت یا گوشی که میاد خودش رو رقیب سر سخت یا حتی قاتل آیپد و آیفون معرفی میکنه ولی همیشه هم هیچ کدوم کاری از پیش نمیبرن!

آیفون 3gs یه سال پیش اعلام کرد اپل بالای ۵۰ میلیون تا فروخته و چند ساعت قبل معرفی آیفون 4s هم اعلام کرد که تا آخر سال بیشتر از 84 میلیون آیفون 4 فروخته میشه!!!
کدوم گوشی این قد فروش داشته؟
آیپد هم که ۷۵ درصد بازار تو دستشه یعنی از هر ۴ تا تبلت سه تاش آیپده!!!

البته در مورد اینکه آینده در دستان (فقط) لینوکسه من شدیدا موافقم...

Akhsham
25th November 2011, 10:09 PM
ببخشید ولی من متوجه نشدم!

چی قانونه؟ [soal]

-------------------
نوستر آداموس؟؟؟

ول کن بابا قضیه ۱۱ سپتامبر کم بود حالا شرکت های کامپیوتریم ربط میدین به اون؟

بیچاره ۱۵۰۳ به دنیا اومد تا ۱۵۶۶ هم بیشتر نتونست زنده بمونه, اونو چه به این حرفا ؟!

----------------

این گوشی که هیچ حرفی برای گفتن نداره, همون گالاکسی اگه میتونست کاری میکرد!

همیشه هر تبلت یا گوشی که میاد خودش رو رقیب سر سخت یا حتی قاتل آیپد و آیفون معرفی میکنه ولی همیشه هم هیچ کدوم کاری از پیش نمیبرن!

آیفون 3gs یه سال پیش اعلام کرد اپل بالای ۵۰ میلیون تا فروخته و چند ساعت قبل معرفی آیفون 4s هم اعلام کرد که تا آخر سال بیشتر از 84 میلیون آیفون 4 فروخته میشه!!!
کدوم گوشی این قد فروش داشته؟
آیپد هم که ۷۵ درصد بازار تو دستشه یعنی از هر ۴ تا تبلت یکیش آیپده!!!

البته در مورد اینکه آینده در دستان (فقط) لینوکسه من شدیدا موافقم...

عزيز دل من... من بشوخي گفتم نوستراداموس... يعني اينكه مو لا درز اين حرفا نميره...(كاش همه حرفامونو همه انقد جدي بگيرن!)
عزيزم همه چيز فروش نيست... اپل كارش تموم نميشه به اين زوديا اما ضربه هاي ناجوري خواهد خورد... گوگل هم تا حد انفجار بزرگ ميشه بعدش بوووم! حالا اين وسط اين تبلت و اون تبلت زياد اهميتي نداره!

راستي 75% بازار يعني سه تا از چهارتا نه يكي از چهارتا!!!!

Mr.Geo22
25th November 2011, 11:40 PM
عزيز دل من... من بشوخي گفتم نوستراداموس... يعني اينكه مو لا درز اين حرفا نميره...(كاش همه حرفامونو همه انقد جدي بگيرن!)
عزيزم همه چيز فروش نيست... اپل كارش تموم نميشه به اين زوديا اما ضربه هاي ناجوري خواهد خورد... گوگل هم تا حد انفجار بزرگ ميشه بعدش بوووم! حالا اين وسط اين تبلت و اون تبلت زياد اهميتي نداره!

راستي 75% بازار يعني سه تا از چهارتا نه يكي از چهارتا!!!!

شرمنده داداش ولی اینقد این روزا چیزای عجیب غریب شنیدم که به نوستر آداموس ربط دادن باور کن تقصیری ندارم که حرف تو رو هم جدی بگیرم!!! [nadidan]

منم نگفتم همه چی فروشه!
از هر بعدی که شما بگی بحث میکنیم...

روند حال حاضر اپل به هیچ عنوان نمیزاره شرکتی جلوش قد علم کنه!
مگر اینکه به خاطر مرگ استیو جابز اپل هم کم کم به شرکت هایی معمولی مثل گوگل و سامسونگ و موتورولا و بقیه شرکت های دیگه تبدیل بشه!

[khande][khande][khande] در مورد ۷۵ درصد هم حق با شماست اون لحظه حواسم نبوده!!! الان درستش می کنم...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد