PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مدیریت mba در ارشد

Maani Parvaz
24th October 2011, 09:56 PM
با سلام دوستان گرامی
من دانشجوی ترم اول کارشناسی ناپیوسته(مهندسی)الکترونیک دانشگاه ازاد هستم و خرداد 1392 فارغ التحصیل می شوم اما برای ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد, مدیریت mba را در نظر دارم البته گرایش کنترل را هم در نظر دارم اما واقعا فکر میکنم زیاد حوصله مسائل ریاضی را نداشته باشم و از یک سو نمیدانم که کدام یک از این دو رشته درآمد خوبی دارد؟ یا بازار کار خوبی دارد و اینکه کدام یک سنگین تر هستند؟ آیا اگر از الان تا 2 سال برای مدیریت mba بخوانم آیا احتمال اینکه رتبه تک رقمی بیاورم هست؟ هرچه اطلاعات در این زمینه دارید بگویید و مرا راهنمایی کنید.
با تشکر

B a R a N
25th October 2011, 03:06 PM
فکر میکنم زیاد حوصله مسائل ریاضی را نداشته باشم و از یک سو نمیدانم که کدام یک از این دو رشته درآمد خوبی دارد؟ یا بازار کار خوبی دارد و اینکه کدام یک سنگین تر هستند؟ آیا اگر از الان تا 2 سال برای مدیریت mba بخوانم آیا احتمال اینکه رتبه تک رقمی بیاورم هست؟

سلام

اول از همه ببینید علاقه تون چیه! یعنی به کدوم رشته بیشتر علاقه دارید، قراره دو سال (بعد از قبولی) برای اون رشته زمان بزاری

در رابطه با اینکه آیا با 2 سال خوندن میشه رتبه تک رقمی آورد یا نه، اگه بخوام کلیشه ای بگم میشه آره، چرا که نه و این حرفا. ولی باید توانایی هاتو بشناسی، بیشتر روی نقاط قوتت تمرکز کنی، مثلا من از آمار زیاد خوشم نمیومد و بیشتر وقتم و صرف درسای دیگه کردم چون میدونستم بازده کمی تو آمار دارم و هرچقدر زمان بزارم به نتیجه نمیرسم!

اطلاعات جامع در رابطه با MBA رو میتونی توی سایت Modir.ir (http://modir.ir/Arshad/MBA.aspx) ببینی

Maani Parvaz
28th October 2011, 09:53 PM
حالا دوست گرامی من واقعا علاقه دارم که روزانه بیاورم, من هم اکنون در دانشگاه آزاد درس میخوانم و با دانشگاه های سراسری مثل دانشگاه تهران و صنعتی شریف و .... نمیشه مقایسه کرد, به نظرت من با این شرایط تا 2 سال دیگر میتوانم رتبه خوب ( مثلا زیر 50 ) را بیاورم؟ باید به چه صورتی در این زمینه عمل کنم تا به اون خواسته ام برسم؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد