PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کنیییییییییییییید لطفا

fantastic girl
14th September 2011, 05:23 PM
سلام به همه ی دوستان خوب
یکی از دوستان امسال غیرانتفاعی صنعت فولاد مکانیک و آزاد نجف آباد برق کنترل قبول شده به نظر شماها کدوماشو بره بهتره ؟ ( با دلیل)
البته دوباره احتمالا سال دیگه کنکور میده
خواهش میییییییییییکنم نظرتون رو بگید [golrooz]

Rez@ee
14th September 2011, 06:10 PM
کارشناسی دانشگاه غیر انتفاعی بهتره. از نظر هزینه .وتا حدودی سطح علمی.
درضمن،
لیست رتبه بندی دانشگاههای ایران را می توانید از اینجا (http://ghkashani.blogfa.com/page/ranking.aspx) مشاهده نمایید.

داداشی
14th September 2011, 07:22 PM
من از نظر بازار کار برای این دو رشته میگم که الان سوال کردم
غیر انتفاعی رو بره بهتره براش

.yalda.
14th September 2011, 07:45 PM
یکی از اقوام میخواست استخدام یه شرکتی بشه برا امتحان ورودی میگفت اول مدرک دانشگاه دولتی و قبول داشتن بعد آزاد بود بعد غیر انتفاعی و شبانه و بعدشم پیام نور

در صورتی که من یه جور دیگه فکر میکردم [tafakor]
اگه این دوستتون آقاست بهتره بره دنبال مکانیک که براش کار هست برا خانوم توصیه نمیشود[nishkhand]موفق باشین[golrooz]

fantastic girl
14th September 2011, 07:59 PM
یکی از اقوام میخواست استخدام یه شرکتی بشه برا امتحان ورودی میگفت اول مدرک دانشگاه دولتی و قبول داشتن بعد آزاد بود بعد غیر انتفاعی و شبانه و بعدشم پیام نور

در صورتی که من یه جور دیگه فکر میکردم [tafakor]
اگه این دوستتون آقاست بهتره بره دنبال مکانیک که براش کار هست برا خانوم توصیه نمیشود[nishkhand]موفق باشین[golrooz]

نه بابا مارو چه به دوست آقا[nishkhand]، خانمه . ولی جناب آقای داداشی که بالا عکس حرف شما رو زدند!!![soal]

.yalda.
14th September 2011, 08:02 PM
میدونم برا خودم هم عجیب بود تازه اون شرکت دولتی هم بود
خوشبختانه اون فامیلمون دولتی میخوند استخدام اون شرکته شرکت نفت رو میگم

fantastic girl
14th September 2011, 08:03 PM
از Rezee (http://www.njavan.com/forum/member.php?85606-Rez-ee)وداداشی (http://www.njavan.com/forum/member.php?76996-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4%DB%8C) و .yalda (http://www.njavan.com/forum/member.php?185831-.yalda.) به خاطر توجهشون ممنونم[golrooz]

Rez@ee
14th September 2011, 08:09 PM
مدرک دانشگاه غیر انتفاعی رو که میخوای بگیری مهر وزارت علوم و تحقیقات و فناوری پایینش می خوره .نه دانشگاه ازاد.

.yalda.
14th September 2011, 08:13 PM
ee[/MENTION];280698]مدرک دانشگاه غیر انتفاعی رو که میخوای بگیری مهر وزارت علوم و تحقیقات و فناوری پایینش می خوره .نه دانشگاه ازاد.
کاش به گوش مدیر مسئول همون شرکتا برسه [sootzadan][sootzadan][sootzadan]

fantastic girl
14th September 2011, 08:16 PM
پس با این حساب همون غیرانتفاعی مکانیک جامدات بره

بازم ممنون دوستان گلم[golrooz]

LUCKLY
14th September 2011, 08:49 PM
دوست عزیز باید خدمتتون عرض کنم که طی این چند روز من خودم خیلی دنبال بازار کار رشته ها بودم ولی بنظر همشون بازارکارون یکیه من فک میکنم یه بار دیگه کنکوربدن بهتره هر دو رشته خوبه ولی حرف یکی از دوستان رو که گفته بودن دانشگاه دولتی استخدام میکردن رو قبول دارم چو ن واقعا بعضی جاها اینجورین امیدوارم درست تصمیم بگیرن

fantastic girl
14th September 2011, 09:14 PM
دوست عزیز باید خدمتتون عرض کنم که طی این چند روز من خودم خیلی دنبال بازار کار رشته ها بودم ولی بنظر همشون بازارکارون یکیه من فک میکنم یه بار دیگه کنکوربدن بهتره هر دو رشته خوبه ولی حرف یکی از دوستان رو که گفته بودن دانشگاه دولتی استخدام میکردن رو قبول دارم چو ن واقعا بعضی جاها اینجورین امیدوارم درست تصمیم بگیرن

بله می خواند دوباره بدن ، یه ترم گفتند بیشتر نمی خواند برند و بعد بخونند دوباره.
پس همون غیرانتفاعی برندو بعد...؟
ممنون

LUCKLY
15th September 2011, 10:45 AM
به نظر من اگه میخوان دوباره بخونن بهتره واقعا با جدیت بخونن من فک میکنم اگه برن دانشگاه وقت کم میارن چون درسا به حدی سنگین هست که اگه به خود درسای دانشگاه برسن واقعا شاهکار کردن علاوه بر این بخاطر جوی که تو دانشگاههای غیر انتفاعی وآزاد هست انگیزشون رو برا درس خوندن از دست میدن علاوه بر این ایشون که میخوان دوباره کنکور بدن چرا هزینه ی الکی خرج این دانشگاهها بکنن اگه فک میکنن توانایی اینو دارن که در رشته ی مورد علاقشون تو یه دانشگاه دولتی قبول بشن با جدیت درس بخونن و قید این دانشگاههارو بزنن اگه سطحشون رو بالاتر از این دانشگاهها میدونن بهتر وارد این دانشگاهها نشن من خودم با اینکه تو یه دانشگاه دولتی درس میخونم ترم اول دچار افسردگی شده بودم چون وقتی همکلاسیامو میدیدم وبا خودم مقایسه میکردم احساس میکردم سطحم خیلی بالاتر از اوناس بخاطر همین نمیتونستم اونجور که باید درس بخونم به همین دلیل که میگم دوستتون قید این دانشگاههارو بزنه .بهرحال این نظر منه امیدوارم ایشون تصمیمی بگیرن که موجب رضایت خاطرشون در اینده بشه نه موجب پشیمانی چون واقعا یکسال عقب موندن برای رسیدن به اون چیزی که میخای زمان زیادی نیست .بازم براشون آرزوی موفقیت میکنم[cheshmak]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد