از برادر خوبمون آقا مصطفي ممنونم كه به صورت كلي چند راه حل رو در اختيار ما گذاشتند.
من مي خوام از گزينه يك شروع كنم و بگم كه براي پاسخ دادن به سوالات بي جواب ذهني يه كار مفيد مي شه كرد و شرطش اينه كه بايد اول ساعتي يا ساعاتي رو براي خودمون خلوت كنيم .
حتما شده كه با خودتون فكر كنيد كه وايچقدر تو ذهنم فكراي جور وا جور هست ولي وقتي ازت بپرسن به چي فكر ميكني فقط دو يا سه تا شو مي توني بگي و علت اين امر همون سر در گمي افكار و بي نتيجه موندن اوناست.
توي اون ساعت خلوتي كه براي خودت فراهم كردي مي شه اين كار رو كرد:
--» يه كاغذ و قلم بردار و اولين چيزي كه به ذهنت مياد و ذهنت به اون مشغوله بنويس و براش شما ره بزار
--» و همينطور به نوبت هر چيز ديگه اي كه تو ذهنت مياد و مي بيني مشغوليت داري بنويس و براش شماره بزار مثلا:
1.چه جوري پول در بيارم
2. حرفاي فاميل اذيتم مي كنه
3. با كي ازدواج كنم
4. برنامه ريزي براي كارو ...
5. درسام رو هم موندن ...
6. من الا و بلا فلاني رو مي خوام
7. بايد فرار كنم و الا ...
8.با اين وقت كم چه جوري از پسش بر بيام
البته من مي خواستم چند مثال بزنم كه به همه جور فكري بخوره ( اگه موفق نبودم عفو كنيد)
--» خوب وقتي احساس كردين هر چي توي ذهنتون بوده بيرون ريختين و همه رو رو كاغذ نوشتين حالا از شماره يك شروع كنين و براش يه راه حل منطقي و درست پيدا كنين و اگه مي بينين بعضي از اون افكار، غير منطقي هستن به خودتون بگين كه اين حرف درستي نيست و سعي كنين اون رو تغيير داده يا فراموش كنين.
درنهايت با اين كار كم هزينه و با وقتي اندك شما مي تونين خودتون رو از پريشاني افكار خلاص كنين و ديگه مي دونين
چند سوال دارين
چند تا مشكل اساسي
چه وقتي براي هر كدوم مناسبه
كدوما بي جواب موندن
و....
اينطور شما به راحتي مي تونين افكار خودتون رو در دست بگيرين و به فكر چاره باشين
( اگر نقصي مي بينيد يا اشتباهي حتما بگين ممنون ميشم).

علاقه مندی ها (Bookmarks)